08 / 05 / 2024

Konya Avşar TOKİ evleri

Konya Avşar TOKİ evleri

TOKİ tarafından Konya'nın Avşar Mahallesi'nde inşa edilen 2. etap konutlarında sona yaklaşılıyor. Projede 15 Haziran'da kura çekimi gerçekleşecek.

Milletvekili Cem Avşar: Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık!

Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar sosyal konut projelerine ilişkin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda açıklamalarda bulundu. Kentsel Dönüşüm yasasına dikkat çeken Avşar, "Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık" dedi.

Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin kimdir? Nereli? Hangi görevlerde bulundu?

Alarko Holding A.Ş Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin kimdir? Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin'in eğitim hayatı nasıldı? Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin'in hayatına dair merak edilenler.

Öz Avşar İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Kuruldu!

Öz Avşar İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Yasin Yıldız tarafından kuruldu!

'Gerekirse simit yeriz bunu atlatırız' diyen Hülya Avşar'dan yeni çıkış: Fiyatlar uçuk karar sizin

Türkiye'deki aşırı artan dolar kuru ve yüksek enflasyonla mücadele etmek için 'Gerekirse simit yeriz bu dönemi atlatırız' sözleriyle tepki çeken Hülya Avşar, artan fiyatlarla ilgili yeni açıklamalar yaptı. Avşar, fiyatların aşırı arttığını söyledi.

Konya Mevlana Çarşısı'nda dönüşüm çalışmalarının yüzde 80'i bitti!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı’da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Helin Avşar, çanta parasına arsa aldı!

Hülya Avşar'ın kız kardeşi Helin Avşar, parasını arsa ve eve yatırıyor. Avşar son olarak, çanta parasına arsa aldı...

Hülya Avşar'dan ada açıklaması!

Geçtiğimiz günlerde ada satın aldığı iddia edilen Hülya Avşar katıldığı bir programda iddiaları yanıtladı.

Konya Mevlana Çarşısı tamamen yıkıldı!

Konya tarihinin önemli kentsel dönüşüm projeleri arasında yer alan Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı dönüşüm alanında çalışmalara devam ediliyor. 

Konya Mevlana Çarşısı'nda kaba inşaat çalışmaları başlıyor! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Mevlana Çarşısı'nda kaba inşaatın Mart ayında başlayacağını dile getirdi. 

Milas'ta 11 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Milas İcra Dairesi, Avşar mahallesi Avşarönü mevkiinde bulunan deniz balıkları kuluçkahanesi satışa çıkarıldı. Satış bedeli 11 milyon 30 bin TL olarak belirlendi.

Konya Mevlana Çarşısı yıkılıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, dönüşüm projesi kapsamında 32 yıldır vatandaşlara hizmet veren Mevlana Çarşısı için yıkım çalışmalarına başladı.

Hülya Avşar'ın adasının hissedarlarından açıklama!

Magazin gündeminde bu aralar Hülya Avşar'ın Ayvalık'tan ada aldığı söylentileri dolaşıyordu. Çok konuşulan adanın hissedarları söz konusu iddiaları yanıtladı.

Çiçek Adası'nın hissedarı: Hülya Avşar'la görüşmemiz olmadığı gibi satış da söz konusu değil!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Çiçek Adası'nın hissedarları arasında yer alan  Şerif Ali Hatırlı, sanatçı Hülya Avşar'ın adayı satın aldığı iddiasını yalanladı: "Kendisiyle görüşmemiz olmadığı gibi satış da söz konusu değildir." dedi.

Konya Avşar TOKİ evleri Haberi

Konya Avşar TOKİ evleri

Konya Beyşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde inşa edilen Aşvar Konutları'nda kura heyecanı başladı. Projede dairelerin kuraları 15 Haziran'da çekilecek.


İnşaat çalışmaları tamamlanan Beyşehir Avşar Konutları'nda 469 konut hak sahibine teslim edilecek. 


Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun konu ile ilgili olarak: "Konya bölgesinde inşaat sektörünün son dönemde parlayan bir yıldızı haline gelen Beyşehir ilçesi, adeta konut yatırımlarına doymuyor. Bir taraftan devletimizin yatırımları, diğer taraftan özel sektörümüz marifetiyle şehrimizde ihtiyaç duyulan konutları tamamlayabilmek için seferber olmuş durumdayız. Bu anlamda, yapımı son aşamaya gelen 2.etap toplu konutların inşa edildiği yerleşkemizde 469 konutun yanısıra 1 cami, 1 ticaret merkezi ve sosyal tesis gibi donatılar da yer alacak. İhaleyi üstlenen firma, ayrıca alanda altyapı ve çevre düzenlemesi işini de gerçekleştirecek.2.etap TOKİ yerleşkesinde, halen 2+1'den oluşan 75...