21 / 05 / 2024

Konya Bedesten Çarşısı

Konya Bedesten Çarşısı

Fatma Toru, tarihi Bedesten Çarşısı esnafıyla bir araya geldi. Toru: "kentsel dönüşüm çalışmalarını etap etap yaparak ve ilk kısmına 2 yıl içinde başlayacak şekilde çalışmalarımızı yoğunlaştırıyoruz. " dedi.

Konya Mevlana Çarşısı'nda dönüşüm çalışmalarının yüzde 80'i bitti!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı’da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Konya Altın Çarşısı'nda yıkım çalışmaları tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı’daki kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi. Çalışmaları değerlendiren Başkan Altay Altın Çarşısı'nda yıkımların tamamlanma aşamasına geldiğini dile getirdi.

Konya Mevlana Çarşısı tamamen yıkıldı!

Konya tarihinin önemli kentsel dönüşüm projeleri arasında yer alan Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı dönüşüm alanında çalışmalara devam ediliyor. 

Konya Mevlana Çarşısı'nda kaba inşaat çalışmaları başlıyor! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Mevlana Çarşısı'nda kaba inşaatın Mart ayında başlayacağını dile getirdi. 

Konya Dudu Kadın Çarşısı'nın ilk tapuları teslim edildi! 

Konya Akşehir'de inşa edilen Dudu Kadın Çarşısı'nın tapuları için teslimler başladı. 

Mevlana Çarşısı'nın yıkımı gerçekleşti!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından tarihi dokuya uygun dönüşüm çalışması için Mevlana Çarşısı’nda başlatılan yıkım tamamlandı.

Konya Mevlana Çarşısı yıkılıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, dönüşüm projesi kapsamında 32 yıldır vatandaşlara hizmet veren Mevlana Çarşısı için yıkım çalışmalarına başladı.

Manisa Bedesten Çarşısı'nda son rötuşlar!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de Eski Kamyon Garajı üzerinde 19 bin metrekarelik alanda inşa edilen Modern Pazaryeri, Bedesten Çarşısı ve Otopark Projesi’nde son rötuşlar yapılıyor.

Manisa Bedesten Çarşısı açılış için gün sayıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı açılış için gün sayıyor.

Manisa Bedesten Çarşısı projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de Eski Kamyon Garajının olduğu alanda yapımına başlanan Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı projesinde sona gelindi.

Manisa Bedesten Çarşı projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli ilçe ziyaretinde Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı projelerini inceledi.

Salihli Bedesten Çarşısı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Manisa Salihli'de hayata geçirilen Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı inşaatında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 

Salihli Modern Pazaryeri ve Bedesten Çarşısı'nın inşaatı başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi işbirliğiyle inşa edilecek olan Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı'nın inşaatı başladı.

Konya Bedesten Çarşısı Haberi

Konya Bedesten Çarşısı

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, tarihi Bedesten Çarşısı esnafıyla bir araya geldi.  Toru: "kentsel dönüşüm çalışmalarını etap etap yaparak ve ilk kısmına 2 yıl içinde başlayacak şekilde çalışmalarımızı yoğunlaştırıyoruz. " dedi.


Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, tarihi Bedesten Çarşısı esnafıyla kahvaltı yaptı. Programa esnaf oda başkanları, Bedesten Çarşısı esnafı, meclis üyeleri ve başkan yardımcılan katıldı. Şükran Mahallesi'nde yapılacak dönüşüm çalışmalarının Bedesten esnafına da olumlu olarak yansıyacağına dikkat çeken Başkanı Toru, "Bedesten Çarşısı'ndaki düzenlemeden sonra bu bölgeye daha fazla değer katılmasını istiyoruz. Bu bölge her geçen gün kötüye gidiyor, çocuklarımız, hanımlarımız ve esnafımız için tehlike oluşturuyor. Asayiş problemleri de var. 


Buradaki kentsel dönüşüm çalışmalarını etap etap yaparak ve ilk kısmına 2 yıl içinde başlayacak şekilde çalışmalarımızı yoğunlaştırıyoruz. Dönüşüm sahası...