03 / 05 / 2024

konya beğen inşaat

konya beğen inşaat

Beğen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Demirci, "38 yıldır bütün projelerimizi alnımızın akıyla teslim ettik. İnşallah 2016'da da bin 100 dairelik bir proje yapacağız" dedi.

Beğen İnşaat Bahar Evleri!

Beğen İnşaat Bahar Evleri 'nde fiyatlar 380 bin liradan başlıyor, 2015 sonunda sahiplerine teslim edilmesi planlanan Bahar Evleri 'nden vade farksız taksitlerle konut sahibi olunabiliyor...

Kadıköy'ün göbeğindeki inşaat yok artık dedirtti!

Bazı inşaat firmaları imar mevzuatını görmezden gelerek projelerine devam ederken, İnşaat Doktoru resmi X hesabı üzerinden Kadıköy'ün göbeğindeki bir inşaatı paylaştı. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

Amerika'da inşaat harcamaları ekim ayında artış gösterdi

ABD'de gerçekleşen inşaat harcamaları, ekim ayında, yüzde 0,6 ile piyasa beklentilerinin üzerinde yükseldiği kaydedildi. ABD Ticaret Bakanlığı, ekim ayına ilişkin inşaat harcama verilerini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Şenşen İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şenşen İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Lokman Salman ve Muhammed Numan Salman ortaklığında kuruldu.

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu! 

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. bugün Sultanbeyli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çeçen tarafından kuruldu.

Artvin'de yüksekten düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Artvin Yusufeli'de viyadük inşaatında çalışan inşaat işçisi hayatını kaybetti...

Gaziantep'te iskeleden düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Gaziantep'te bir inşaatta çalışan Ali Çiftçi isimli inşaat işçisi tadilat için çıktığı binanın 5'inci katındaki iskeleden düşerek hayatını kaybetti.

Sakarya'da asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Sakarya Hendek'te asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi...

Adana'da yüksekten düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Adana Merkez Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi'nde boyacılık yapan inşaat işçisi çalıştığı asansörden düşerek hayatını kaybetti.

Walabıen İnşaat Tekstil Kıymetli Madenler İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Walabıen İnşaat Tekstil Kıymetli Madenler İthalat İhracat Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Demir ve Tolga Baştürk ortaklığında kuruldu.

Tekirdağ Malkara'da yüksekten düşen inşaat işçisi yaralandı!

Tekirdağ'daki Malkara Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrika inşaatında çalışan Y.Ö. (22), yaklaşık olarak10 metre yükseklikten zemine düştü.

En beğenilen inşaat şirketleri 2020!

"En Beğenilen Şirketler" araştırması iş dünyasının 20 kriterde en iyi olmayı başaran şirketlerini belirliyor. Peki araştırmada inşaat sektöründen hangi şirketler yer alıyor? 

Trabzon'da inşaat işçisi 9. kattan düştü!

Trabzon Ortahisar'da bir inşaatın 9’uncu katından düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi. 

Arşen İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arşen İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Necim Şen tarafından kuruldu.

konya beğen inşaat Haberi

konya beğen inşaat

Konya'nın önde gelen inşaat firmalarından Beğen İnşaat'ın yöneticileri basın mensupları ile bir araya geldi. Toplantıda Beğen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Demirci ve Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Demirci, yeni projeler ve inşaat sektörü hakkında bilgiler verdi Beğen inşaat'ın sektörde 38. yılına girdiğini ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Demirci, "Beğen İnşaat olarak 3 kişi faaliyet göstermekteyiz. Babamız Remzi Demirci başımızda ben Vehbi Demirci ve kardeşim Ekrem Demirci ile birlikte faaliyet gösteriyoruz. Sektöre ilk 1977 yılında emlakçı olarak başladık. 2000 yıllarının başında konut açığının okluğunu gördük ve iyi bir yer edinmek için konut işine girdik Beğen İnşaat Limited Şirketi olarak devam ediyoruz. Babamız iyi bir bayrak teslim etti Biz de bu bayrağı evlatlarımıza en iyi şekilde bırakmanın uğraşını veriyoruz" dedi....