03 / 05 / 2024

konya belediyesi park inşaatları

konya belediyesi park inşaatları

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası ile mahalle olan tüm köylere ve beldelere örnek parklar yapıyor. Büyükşehir’in şu anda yapımı devam eden ve tamamlanan park sayısı 328’e ulaştı.

Van Büyükşehir, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına kiraya veriyor! 60 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediyesi, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına 60 milyon Türk Lirası bedelle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Yasin Çağatay Seçkin İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu!

Geçtiğimiz hafta istifa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek'in yerine Profesör Dr. Yasin Çağatay Seçkin getirildi

Konya Belediyesi'nden 19.4 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Konya Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından toplam 19 milyon 439 bin 999 TL bedel ile arsa karşılığı inşaat ihalesi düzenleniyor.

Kepez'e 4 bin metrekarelik dev semt parkı!

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 4 bin metrekare alanı ve bölgenin modern görüntüsüne gölge düşüren araziyi dev bir semt parkına dönüştürdü.

Beylikdüzü Belediyesi park alanını bataklığa çevirdi iddiası!

Beylikdüzü Belediyesi’nin yeşil alanı imara açmak istemesi Beylikdüzülü vatandaşlardan büyük tepki gördü. Bu kararı protesto eden vatandaşlar belediyeye sert tepki gösterdi.

Konya Kanyon Park Konutları teslim tarihi!

Kanyon Park Evleri projesi Seha Yapı tarafından Konya Yazır Mahallesi'nde hayata geçirildi. Konya Kanyon Park Konutları teslim tarihi ne zaman?

Konya Kanyon Park Evleri ödeme planı!

Konya Kanyon Park Evleri ödeme planı kapsamında 60 ay vade farksız ödeme avantajı bulunuyor. Proje Seha Yapı tarafından Konya Yazır Mahallesi'nde inşa ediliyor...

Konya Kanyon Park'ta 60 ay 0 faiz imkanı!

İttifak Holding’in inşaat sektöründeki markası Seha Yapı imzası ile hayata geçirilen Kanyon Park projesinde daire fiyatları 260 bin TL'den başlıyor. Projede 60 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. 

Konya Kanyon Park Evleri fiyatları!

Konya Kanyon Park Evleri fiyatları 260 bin TL'den başlıyor. Teslimleri 2019 yılında yapılacak olan Kanyon Park projesi Konya Yazır Mahallesi'nde hayata geçirildi...

Başiskele 15 Temmuz Parkı açılıyor!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın talimatıyla Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Yeşilyurt Mahallesi’nde eşi benzeri olmayan bir park projesi için kolları sıvadı.

Konya Kanyon Park teslim tarihi!

Kanyon Park projesinde 3+1'den 6+2'ye kadar daire seçenekleri sunuluyor. Seha Yapı imzası taşıyan projede fiyatlar 280 bin TL'den başlıyor...

Amasya Belediyesi’nden çocuklara oyun parkı geliyor!

Amasya Belediyesi park ve bahçeler Müdürlüğü tarafından çocuklar için Akbilek ve Şeyhcui Mahallelerinde oyun parkları yapıldı.

Düzce Belediyesi'nden Park Gölet açıklaması!

Düzce Belediyesi Park Gölet işletmesi hakkında basında çıkan haberlere karşı bir açıklama yaptı. İşte Düzce Belediyesi'nden yapılan o açıklama...

konya belediyesi park inşaatları Haberi

konya belediyesi park inşaatları

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası ile mahalle olan tüm köylere ve beldelere örnek parklar yapıyor. Büyükşehir’in şu anda yapımı devam eden ve tamamlanan park sayısı 328’e ulaştı.


Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte şehrin tamamında gerçekleştirdiği yatırım atağı kapsamında mahalle olan tüm köylere ve beldelere modern parklar kazandırıyor.


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Yeni Büyükşehir Yasası kapsamında tüm ilçelerde yatırım yağmuru başlattıklarını belirterek, ilçe merkezlerinin tamamında ana cadde düzenlemeleri, kültür merkezi, şehir konağı, spor salonu gibi yatırımların sürdüğünü ifade etti. Yeni mahalle olan 584 köyün tamamına ve 168 beldeye farklı tarzlarda birer park kazandıracaklarını kaydeden Başkan Akyürek, şu anda yapımı devam eden ve tamamlanan park sayısının 328 olduğunu dile getirdi.


Konya genelinde ağaçlandırma ve yeşil alan çalışmalarının devam...