06 / 05 / 2024

konya Beyler Konağında son durum

konya Beyler Konağında son durum

Konya’nın Cihanbeyli İlçesi Belediye tarafından yapımına başlanan dev projeler hızla yükseliyor. Ahmet Hüdai Parkı ile Kent Park’ın yapımı tamamlanan ilçede prestij projeler arasında gösterilen Beyler Konağı’nda artık son aşamaya gelindi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı açıkladı! Ankara-Konya hattında YHT seferleri artırıldı...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Hz. Mevlana'nın 750. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri dolayısı ile Ankara-Konya ve Konya-Ankara hattında ek yüksek hızlı tren (YHT) seferleri düzenledini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

TOKİ Konya projesi için tarih belli oldu! Tam 198 konut ve 3 dükkanlık yeni proje geliyor! Kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya projesi kapsamında 198 yeni konut ve 3 dükkan inşa edilecek. Projenin ihalesi 10 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ’den Konya Kadınhanı'nda 3+1 daire fırsatı! 3 bin 187 TL taksitle!    

TOKİ Konya Kadınhanı 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Kadınhanı'nda kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Kadınhanı'nda  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Kadınhanı sosyal konut projesi...

Süleyman Soylu'dan Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm açıklaması!

Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı'nda mahalle muhtarlarıyla buluşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziosmanpaşa'da önemli kentsel dönüşüm projelerinin takip edildiğini ve pek çok dönüşümün de gerçekleştiğini söyledi.

Bursa Mustafakemalpaşa Mahalle Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafakemalpaşa’nın Yamanlı Mahallesi’nde inşa edilen mahalle konağında çalışmalar aralıksız devam ediyor. 

İsmail Zühtü Paşa Konağı'nın yeni sakini Bilfen oldu!

Bilfen Eğitim Kurumları Genel Müdürlüğü Üsküdar Altunizade Mahallesi'nde yer alan İsmail Zühtü Paşa Konağı'nda faaliyet gösterecek.

Andırın Millet Konağı’nın inşaat çalışmalarında son durum!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Andırın Millet Konağı’nda katlar yükseliyor...

Elazığ’daki depremde ayakta kalan 700 yıllık tarihi konak!

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde birçok bina hasar aldı. Deprem sonrası Elazığ Altunkuşak köyündeki 700 yıllık Beyoğlu Konağında bir çizik bile olmadı...

TOKİ 19 ilde 186 iş yeri ile 56 konutu yarın satışa çıkarıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 19 şehirde 186 iş yeri ile 15 ildeki 56 konutu açık artırma yöntemi ile satışa çıkarıyor. Açık artırma yarın saat 11.00'de TOKİ'nin Ankara Bilkent'teki merkez binası ve Van Erciş Hükümet Konağı'nda yapılacak.

CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkanları Çalıştayı'nda imar konuşuldu!

CHP'den seçilen büyükşehir belediye başkanları, Sultanahmet Tunuslu Hayrettin Paşa Konağı'nda gerçekleştirilen "Büyükşehir Belediye Başkanları Çalıştayı"nda bir araya geldi 

Atabeyi Grup Konya Gayrimenkul Fuarı'nda!

Atabeyi Grup imzası taşıyan Atabeyi Villaları projesi Konya Gayrimenkul Fuarı, Konya İnşaat Fuarı, Konya Kent Fuarı ile Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı’nda yerini aldı.

Artzen Design mekanlarınızı sanata dönüştürüyor!

İstanbul’un Boğaz ile buluştuğu, denizin yeşil ile kavuştuğu Anadolu Yakası’nın en güzel semtlerinden Çengelköy’de,  140 yıllık geçmişe sahip Tahir Paşa Konağı’nda yer alan Artzen Design dünyanın en iyi markalarını tasarım severlerle buluşturuyor.

Kocaeli Beş Divanlı Rıza Bey Konağı'nda sona gelindi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Beş Divanlı Rıza Bey Konağı'ndaki restorasyon çalışmalarını tamamlıyor.

konya Beyler Konağında son durum Haberi

konya Beyler Konağında son durum

Konya’nın Cihanbeyli İlçesi Belediye tarafından yapımına başlanan dev projeler hızla yükseliyor. Ahmet Hüdai Parkı ile Kent Park’ın yapımı tamamlanan ilçede prestij projeler arasında gösterilen Beyler Konağı’nda artık son aşamaya gelindi. Hanımlar Lokali ile Gençlik Merkezi inşaatları ise hızla devam ediyor. Yeni yapılan sentetik saha belediye tarafından ilçedeki gençlerin kullanımına sunulurken, spor salonu da yenilendi. Cihanbeyli’ye estetik bir görüntü kazandıracak olan Gölet Bendi projesinde de çalışmalara başlandı. Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, belediye meclis üyelerine yönelik bir proje tanıtım gezisi düzenledi. İlk olarak yapımı tamamlanan sentetik futbol sahası ile tadilatı bitirilen spor salonu hakkında bilgi veren Başkan Kale, belediye meclis üyeleriyle birlikte penaltı atışları yaptı.


İnşaat çalışmaları hızla devam eden Hanımlar Lokali ile ilçede önemli bir eksikliğin giderileceğini anlatan Kale, Konya’da...