06 / 05 / 2024

konya beyşehirde imar çalışmaları

konya beyşehirde imar çalışmaları

Beyşehir Belediyesi tarafından ilçe genelinde yapılacak imar çalışmalarını görüşmek için toplantı yapıldı. Beyşehir Belediyesi Toplantı Salonu' nda gerçekleştirilen programa Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun'da katıldı...

Konya Cihanbeyli Şeker Fabrikası'nda imar planı resmen onaylandı! 

Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde kurulacak olan Konya Şeker Fabrikası'nın imar planı bakanlık tarafından onaylandı. 

Beyşehir Belediyesi'nden Konya'da satılık arsa!

Konya İli Beyşehir Belediye Başkanlığı, Konya Beyşehir'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 20 Kasım Pazartesi günü yapılacak.

Beyşehir Belediyesi Konya'da gayrimenkul satacak! İhalesi 20 Eylül'de!

Konya İli Beyşehir Belediye Başkanlığı, Konya Beyşehir Doğanbey'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 20 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediye o ildeki 10 adet arsayı satıyor! 523 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olabilirsiniz! 

Konya Beyşehir Belediyesi, Konya ili, Beyşehir ilçesi, Kurucuova Mahallesi'nde yer alan 10 adet arsayı satıyor. Peki Konya Beyşehir'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

İmar barışı verileri peş peşe açıklandı! Hangi şehirde kaç bina imar affından faydalandı? 

Yıkıma neden olan depremler Türkiye’de imar affıyla yapı kayıt belgesi alan binaların depreme dayanıklı olup olmadığını bir defa daha gündeme getirdi. İmar barışı verileri peş peşe açıklandı! Hangi şehirde kaç bina imar affından faydalandı? 

Belediyeden büyük fırsat! O ilde tam 16 arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

Beyşehir Belediye Başkanlığı Konya Beyşehir'de yer alan 16 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 11 Ocak 2023 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Konya Beyşehir 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Konya Beyşehir 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Beyşehir'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Beyşehir'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 11 soruda TOKİ Konya Beyşehir sosyal konut projesi...

Konya Beyşehir'de 34 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! Arsa almak isteyenler dikkat!

Konya Beyşehir Belediyesi, Konya ili, Beyşehir ilçesi, Hamidiye, Kurucuova ve Çiçekler mahallelerinde yer alan 10 arsayı 34 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte Konya Beyşehir'deki arsalarla ilgili tüm ayrıntılar...

Milli Emlak Konya'da konut alanı imarlı arsa satıyor! 179 bin liraya imarlı arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya Beyşehir ilçesi, Sadıkhacı Kasabası Mahallesi'ndeki konut alanı imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen ihale 29 Haziran tarihinde saat 11:15'te yapılacak.

TOKİ'den Konyalılara 413 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Beyşehir'de 413 yeni konut inşa edecek.

Beyşehir kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim listesi!

Konya Beyşehir kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim listesine haberimizde yer verdik. Peki Beyşehir kura sonuçları ne oldu? İşte Konya Beyşehir kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim listesi ve proje detayları...

TOKİ Konya Beyşehir kura sonuçları isim listesi 09.02.2022!

TOKİ Konya Beyşehir kura sonuçları isim listesi 09.02.2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Konya Beyşehir kura sonuçları isim listesi 09.02.2022 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Konya Beyşehir kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi 9 Şubat 2022!

Konya Beyşehir kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi 9 Şubat 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Konya Beyşehir kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi 9 Şubat 2022 ve proje detayları...

konya beyşehirde imar çalışmaları Haberi

konya beyşehirde imar çalışmaları

Beyşehir İlçe Belediyesi tarafından ilçe genelinde yapılacak imar çalışmalarını görüşmek için toplantı yapıldı. 

Beyşehir Belediyesi Toplantı Salonu nda gerçekleştirilen programa Beyşehir Belediye Başkanı Murat Ozaltun, Başkan Yardımcıları Halim Gümüşel. Kamil Kahraman Göksu, Konya Büyükşehir İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Nurullah Osmanlı, Şehir Plancısı Fatih Yılmaz. Mimar Seyit Ahmet Biçer, Konya Büyükşehir İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Müdürleri, Beyşehir Belediyesi İmar Komisyonu Üyeleri katıldı. 

Belediye Başkanı Murat Ozaltun, "Beyşehir'de şahsa göre imar değil, ada bazlı, şehrin estetiğine yakışır imar düzenlemeleri yapacağız. İlçemizdeki inşaat sektörü için arsalarımızın imar durumunu, halkımızın ve çalışanların istek ve önerileri doğrultusunda planlamak için burada bulunuyoruz. 

Böylesine önemli bir konuda aramızda yer aldığınız ve katkı sunduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum....