02 / 05 / 2024

Konya Bozkır toki yeni konut

Konya Bozkır toki yeni konut

TOKİ tarafından Konya’nın Bozkır İlçesi, Demirasaf Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan 112 konutun ihale süreci tamamlandı.

Bozkır Vinç Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozkır Vinç Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Menşure Koç ve Tevfik Çavuş ortaklığında kuruldu.

Limak Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Danışmanı Volkan Bozkır oldu! Volkan Bozkır kimdir?

Türkiye'de birçok makamda görev yapan Volkan Bozkır, Limak Şirketler Grubu bünyesinde ‘Yönetim Kurulu Danışmanı’ olarak göreve başladı. Peki, Volkan Bozkır kimdir? İşte detaylar...

TOKİ Konya Bozkır 2022 projesi 11 soruda tüm ayrıntılarıyla! Yüzde 10 peşinat!

TOKİ Konya Bozkır 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Bozkır'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Bozkır'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 11 soruda TOKİ Konya Bozkır sosyal konut projesi...

Bozkır Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozkır Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Ali Gültepe ve Yavuz Gültepe ortaklığında kuruldu.

Konya'da 8 derslikli okul inşa edildi!

Konya Büyükşehir Belediyesi hayırsever Osman Yaren yardımıyla Bozkır'da 8 derslikli okul inşa etti. Yapımı tamamlanan okul kısa zaman içerisinde eğitim hayatına kazandırılacak.

Murat Kurum'dan Konya yatırımları açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya'nın geleceğini inşa ettiklerini belirtti. Kurum, "Kentsel dönüşümden sosyal konutlara, millet bahçelerinden çevre yatırımlarımıza, sokak sağlıklaştırma projelerinden tarihi meydanlarımızı yenilemeye, yeni projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Bozkır Müftülüğü'nden İyilik Konutları Projesi'ne destek!

Bozkır Müftülüğü ve bazı sivil toplum kuruluşları, savaş mağduru Suriyeli ailelere yönelik olarak başlatılan "İyilik Konutları Projesi"ne destek vermeyi sürdürüyor.

Çankırı TOKİ 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Merkez 2019 projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Çankırı TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Merkez projesi kapsamındaki konutlar için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

Konya Organize Sanayi TOKİ başvuruları 17 Mayıs’ta bitiyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından inşa edilecek olan Konya Organize Sanayi TOKİ projesindeki toplam 503 konut için talep toplama başvuruları 17 Mayıs'ta sona eriyor.

Konya Karapınar TOKİ kura sonucu 2019!

TOKİ Konya Karapınar 2019 projesindeki 300 konuta 1.703 talep geldi. Projedeki kura çekilişi ile dar ve orta gelirli aileler ev sahibi oluyor. İşte Konya Karapınar TOKİ kura sonucu 2019...

Konya Ardıçlı TOKİ kura sonuçları!

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2019 projesinde talep toplanan 554 daireye 22 bin 425 başvuru geldi. 554 daire sahiplerini buluyor. İşte Konya Ardıçlı TOKİ kura sonuçları...

Konya Ardıçlı TOKİ 1057 konut ihalesi 18 Nisan'da!

Konya Selçuklu Ardıçlı 1057 Adet Konut, 1'er Adet Ticaret Merkezi Ve Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 18 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Konya Bozkır toki yeni konut Haberi

Konya Bozkır toki yeni konut

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Konya’nın Bozkır İlçesi, Demirasaf Mahallesi’nde inşa edilecek 112 konutun ihalesi gerçekleşri. 3 Mayıs, Çarşamba günü gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenleme işi de bulunuyor. 


Yükseklikleri zemin+3 olan konutların 80’i 2+1, 32’si ise 3+1 planında tasarlandı. 


Projede Konya’ya ait kültürel zenginlik ve yörenin kendine has mimari gelenekleri göz önünde bulunduruldu. Yöreye uygun az katlı, yatay mimari konseptinde inşa edilecek projede, modern ve yöresel mimarinin izleri buluşturuldu. Cephelerde zemin kat seviyesinde taş kaplama, ahşap görünümlü kaplamalar, dekoratif pencereler,  söveler, çatıda ve cephelerde Türk evini yansıtan çıkma ve payandalar kullanıldı. 


TOKİ...