18 / 05 / 2024

Konya çiftlik evi

Konya çiftlik evi

Konya'da kimliği belirsiz kişiler, Vahide (60) ve Dursun Kara (65) çiftinin yıllarca paralarını biriktirip aldıkları araziye kurdukları çiftlik evini ve ahırını yıktı.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti Trakya’da çiftlik aldı!

Evliliklerinin 8. yıldönümlerini kutlayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti  çifti, İstanbul’a 1,5 saat mesafede yer alan Lüleburgaz'da bir çiftlik evi aldı.

Ev sahibi 'kendim oturacağım' dedi kiracısını çıkardı: Aynı evi 3.600 TL yerine 14 bin TL'ye ilana koydu!

Konya’da oturduğu eve 3 bin 600 TL kira veren Necip Fazıl Kocaman, konut sahibinin “çık kendim oturacağım” baskısıyla evini boşalttı. Ev sahibi evi 14 bin TL'ye ilana koydu. Duruma tepki göstere kiracı, ev sahiplerini vicdanlı olmaya davet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasını anımsattı... 

Konya'da yüzde 10 indirimli kerpiç ev satılacak!

Çumra Belediye Başkanlığı, Konya Çumra Ürünlü'de yer alan kerpiç evi satışa çıkardı. Satış ihalesi 6 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Rupert Murdoch ABD'de çiftlik evi satın aldı!

90 yaşındaki milyarder Rupert Murdoch, ABD'de çiftlik evi satın aldı. Murdoch, çiftlik evi için 280 milyon dolar ödedi. 

Serenay Sarıkaya Adana’da çiftlik evi arıyor!

Yeni dizisi Şahmeran'ın çekimleri için Adana'ya giden güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, Adana'da çiftlik evi arıyor...

Kiraladığı evi kumarhaneye çevirdi! Ceza yağdı!

Konya Seydişehir'de 'kardeşim oturacak' diyerek 250 liraya kiraladığı evi, kumarhaneye çevirdiği belirlenen A.E., 'kumar oynatmak ve oynanması için yer temin etmek' suçu nedeniyle tutuklandı.

Dwayne Johnson çiftlik evini satıyor!

Hollywood'un en çok kazanan isimlerinden biri olan Dwayne Johnson,  Atlanta'da bulunan çiftlik evini satışa çıkardı. Johnson çiftlik evi için 7.5 milyon dolar istiyor. 

Konya'da 15.4 milyon TL'ye icradan satılık çiftlik!

Konya 1. İcra Dairesi, Karatay'da bulunan arsa ve üzerindeki bina ve çiftliği satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 15 milyon 495 bin 923 TL olarak belirlendi. 

Tuzla’da 50 milyon TL'ye satılık 'izole çiftlik'!

Tuzla’da Tepeören’de 40 dönüm içinde emsalsiz çiftlik evi şaşırtan fiyata satışa çıkarıldı. 3 adet villadan oluşan emsalsiz çiftlik için 50 milyon TL isteniyor.

Rita Ora koronavirüs nedeniyle çiftlik kiraladı!

Ünlü şarkıcı Rita Ora, koronavirüs sebebiyle şehir merkezinden kaçarak bir çiftlik evi kiraladı...

Konya Kulu'daki metruk bağ evi yıkıldı!

Konya'nın Kulu ilçesinde kullanılmayan metruk halde bulunan bir bağ evi şikayet üzerine belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Russel Crowe'un evi kül oldu!

Ünlü oyuncu Russel Crowe'un çiftlik evi çıkan orman yangınında adeta kül oldu, üzücü haberi Cem Yılmaz "Sevgili abimize çok geçmiş olsun" mesajıyla sosyal medyadan duyurdu.

Konya'da yaşlı çiftin çiftlik evini yıktılar!

Konya'da kimliği belirsiz kişiler, Vahide (60) ve Dursun Kara (65) çiftinin yıllarca paralarını biriktirip aldıkları araziye kurdukları çiftlik evini ve ahırını yıktı.

Konya çiftlik evi Haberi

Konya çiftlik evi

Konya'da kimliği belirsiz kişiler, Vahide (60) ve Dursun Kara (65) çiftinin yıllarca paralarını biriktirip aldıkları araziye kurdukları çiftlikteki bağ evini, ahır ve etrafında bulunan çitleri yıkıp, ürünlerine zarar verdi.

CNN Türk'te yer alan habere göre; geldiğinde çiftliğin o halini görünce kalbinin duracak gibi olduğunu söyleyen Vahide Kara, "Büyüklerimizden yardım istiyorum. Ben bu yaştan sonra ne yapayım? Hayallerimi yıktılar" diye konuştu. Çiftlikte traktör lastik izleri bulunurken, jandarma ekipleri olayla ilgili 2 kişinin ifadesini aldı.

10 gün önce Karatay ilçesi Karakaya Mahallesi’nde meydana gelen olayda, kimliği belirsiz kişiler, Vahide ve Dursun Kara çiftinin yıllarca biriktirip parayla aldıkları araziye kurdukları çiftlikteki, bağ evini, ahır ve çitleri traktörlerle yıkıp ekili araziye zarar verdi. 

Çiftliğe geldiklerinde her şeyin yerle bir olduğunu gören Vahide ve Dursan Kara ise...