02 / 05 / 2024

Konya Cihanbeyli gençlik merkezi ihalesi

Konya Cihanbeyli gençlik merkezi ihalesi

Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kale, bu ay içerisinde ilçeye kazandırılacak Gençlik Merkezi’nin ihalesinin yapılacağını söyledi.

Konya Cihanbeyli'ye gençlik merkezi geliyor!

Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kale, bu içerisinde ilçeye kazandırılacak Gençlik Merkezi’nin ihalesinin yapılacağını söyledi. Kale, inşaatın kısa sürede tamamlanarak eserin Cihanbeylili gençlerin hizmetine sunulacağını belirtti.

Hadim Gençlik Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Konya'nın Hadim ilçesinde yapılmasına devam edilen Hadim Gençlik Merkezi'nde sona yaklaşılıyor.

Konya Yenice Gençlik Merkezi'nin temeli bugün atıldı!

inşaat alanı bin 500 metrekare olan Konya Yenice Gençlik Merkezi bin 310 metrekare arsa alanına sahip. Konya Yenice Gençlik Merkezi'nin temeli bugün atıldı.

Konya Bozkır Gençlik Merkezi yükseliyor!

Konya’nın Bozkır ilçesine Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 4.2 milyona kazandırılan Bozkır Gençlik Merkezinin yapım çalışmaları devam ediyor.

Konya Cihanbeyli'ye gençlik merkezi inşa ediliyor!

Konya’nın Cihanbeyli İlçe Kaymakamı Ahmet Gencer ve Belediye Başkanı Mehmet Kale, ilçeye kazandırılan Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmalarını inceledi.

Konya Seydişehir Gençlik Merkezi 450 günde tamamlanacak!

Seydişehir Gençlik Merkezi'nde inşaat çalışmaları Küpe Dağı Mimarlık firması tarafından başlatıldı. Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, gençlik merkezinin 450 günde tamamlanacağını belirtti.

Konya Çumra Gençlik Merkezi inşaat çalışmaları sürüyor!

Konya’nın Çumra İlçe Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, gençlik merkezi inşaatı çalışmalarını incelemelerde bulundu.

Konya Çumra Gençlik Merkezi Temmuz'da hizmete açılacak!

Konya'nın Çumra İlçe Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, gençlik merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Oğuz, tamamen gençlere yönelik ve gençlerin ikinci adresleri olarak tasarlanmış tesisin Temmuz'da açılacağını belirtti.

Turgutlu’da Gençlik Ve Kültür Merkezi Tamamlandı!

Manisa Turgutlu Belediyesi tarafından inşa ettirilen gençlik ve kültür merkezi tamamlandı. Bodrum, zemin kat ve üzerinde 5 kattan oluşan bina, toplam 3044 metrekare alandan oluşuyor.

Zonguldak Alaplı Gençlik Merkezi yapım ihalesi Ağustos'ta!

Alaplı ilçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı’da gençlere hizmet edecek olan Gençlik Merkezi’nin Ağustos ayında ihaleye çıkacağını söyledi.Yavuz, Alaplı Gençlik Merkezi’nin 2015 yatırım programına alındığını belirtti.

Zonguldak Gençlik Merkezi yapım ihalesi Ağustos'ta gerçekleşecek!

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı Gençlik Merkezi yapımı için ihaleye çıkacağını bildirdi. Yavuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Alaplı Gençlik Merkezi yapımının 2015 yatırım programına alındığını söyledi.

Alaplı’da Gençlik Merkezi ihaleye çıkıyor!

AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı’da gençlere hizmet edecek olan Gençlik Merkezi’nin 2015 yatırım programına alındığını, Ağustos ayında ihaleye çıkacağını söyledi. İşte ayrıntılar...

Antalya'daki Gençlik Mahallesi'ne müteahhitler neden akın ediyor?

Antalya'nın en gözde caddelerinden olan Işıklar, son dönemde müteahhitlerin istilasına uğradı. Gençlik Mahallesi Muhtarı Ömer Kaya, mahallelerindeki eski binaların müteahhitlere verilerek kentsel dönüşüm olamayacağını vurguladı.

Trabzon Gençlik Merkezi 1 milyon 285 bin TL’ye mal olacak!

Trabzon Gençlik Merkezi inşaat çalışması hızla devam ediyor. Mahallenin önemli sosyal alanlarından biri olacak Gençlik Merkezi 2 bin 500 m2 alan üzerinde taban alanı 400 m2’den iki katlı olarak inşa ediliyor.

Konya Cihanbeyli gençlik merkezi ihalesi Haberi

Konya Cihanbeyli gençlik merkezi ihalesi

Konya’nın Cihanbeyli ilçesine belediye ile Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğü tarafından “Gençlik Merkezi” kazandırılıyor. İlçede büyük bir eksikliği giderecek olan merkez, yıkılan eski Anadolu Lisesi binasının arazisine yaptırılacak.


Gençlik Merkezi ihalesinin bu ay içinde yapılacağını açıklayan Başkan Kale, inşaatın kısa sürede tamamlanarak eserin Cihanbeylili gençlerin hizmetine sunulacağını belirtti. Merkezde dans-folklor salonu, kütüphane, çok amaçlı salon ve daha birçok birimin bulunacağını ifade eden Kale, burada bilgisayar, müzik, plastik sanatlar, heykel ve resim kurslarının düzenleneceğini kaydetti. Gençlerin eğitsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler çerçevesinde serbest zamanlarını ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda değerlendirmelerine fırsat vererek topluma aktif bireyler olarak katılmalarını sağlamayı amaçladıklarını belirten Mehmet Kale, geleceğimizin teminatı olan genç beyinleri zararlı alışkanlıklardan korumaya yönelik sosyal çalışmalarının bundan böyle de devam edeceğini...