28 / 04 / 2024

Konya Çimento ayrılma

Konya Çimento ayrılma

Konya Çimento son yıllarda inşaat endüstrisinde hızlı bir gelişmeye bağlı olarak beton sektörünün de gelişmesi nedeniyle, beton işletmesini şirketin ana faaliyet konusu olan çimento işletmesinden ayrılarak kısmi bölünme gerçekleşmesine karar verdi.

SPK'dan şok karar: 2 hissede 6 kişiye işlem yasağı!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Konya Çimento Sanayii AŞ (KONYA) ve Plastikkart Akıllı Kart İletişim Sistemleri Sanayi ve Ticaret AŞ (PKART) pay piyasalarındaki şüpheli işlemlere karşı harekete geçti. 

Tüketici Raporlarından tam not alan Honda Accord Mayıs'ta yine gündemde! Güvenli Accord kampanyaları ile sizi bekliyor

Honda Accord, hava yastıkları, kilitlenmeyi önleyici frenler, arka görüş kamerası ve uyarlanabilir hız sabitleyici, şeritten ayrılma uyarısı gibi güvenlik teknolojisi dahil olmak üzere bir dizi güvenlik özelliğiyle birlikte gelir. Honda Finans’ın sunduğu kredi kampanyalarını değerlendirebilirsiniz

Tam bir fiyat performans ürünü olan Skoda SuperB uygun seçeneklerle bayilerde!  %1,99’a varan kredi imkanı kaçırmayın

 Superb, şeritten ayrılma uyarısı, uyarlanabilir hız sabitleyici ve otomatik acil frenleme dahil olmak üzere sürüş sırasında daha fazla iç huzuru sağlamaya yardımcı olan bir dizi gelişmiş güvenlik özelliğine sahiptir.

EYT ile emekli olacaklar dikkat! Başvuru, tazminat, işten ayrılma, tekrar çalışma... Hemen bu detayları kontrol edin!

EYT'lilerin emekli olmaları için geri sayım resmen başladı. EYT ile emekli olacaklar dikkat! Başvuru, tazminat, işten ayrılma, tekrar çalışma... Hemen bu detayları kontrol edin!

Çiftçilere mazot ödemeleri başladı Kurban Bayramı avansları ise hesaplara yattı! İşte detaylar

Konya Şeker'in bayram avansı 1 Temmuz Cuma günü saat 17.30 itibarıyla çiftçilerin hesaplarına yatırıldı. Konya Şeker ayrıca çiftçilere mazot kuponu dağıtımına da başladı. Konya Şeker, pancar üreticilerine ne kadar mazot desteği vereceğini de açıkladı.

15 il için acele kamulaştırma kararı! Bu sabah açıklandı! 

Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Aydın, Çankırı, Denizli, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kastamonu, Konya, Mersin, Muğla, Osmaniye ve Zonguldak illerinde yer alan bazı taşınmazlar için acele kamulaştırılma kararı verildi. Karar bugünkü 31817 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o karar ve ayrıntıları...

Çimento zamları için harekete geçildi! Vergi indirimi istendi!

Çimento fiyatlarına mart ayında yüzde 60 zam geldi. Gelen zamlar inşaat sektörünü olumsuz etkiledi. Sektör temsilcileri ve Müteahhitler gelen zamlar karşısında zarar ettiklerini belirterek harekete geçildi, vergi indirimi istendi. İşte ayrıntılar...

Vadeli TL mevduat veya katılma hesaplarına dönüşümün desteklenmesi! 15 soruda tüm detaylarıyla!

Döviz ve altın cinsinden mevduat hesapları ve katılım fonlarının vadeli Türk lirası mevduat ve katılma hesaplarına dönüşümünün desteklenmesine yönelik ayrıntılar belli oldu.

Konya Meram'da kentsel dönüşüm için ilk temel atılıyor!

Konya'nın Meram ilçesinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için temel atma işlemi bugün yapılıyor. Proje 5 ayrı etaptan meydana gelecek. 

Ankara Çimento Fabrikası'nın yerine konut mu yapılacak?

Atatürk Orman Çiftliği'ndeki Ankara Çimento Fabrikası'nın yer aldığı arazide imar tartışması gündeme geldi. Peki arazide neler oluyor? İşte ayrıntılar...

Emekli olmak için bekleyenler dikkat! O karar iptal edildi!

Yüksek Mahkeme, emekli aylığı tahsis talebinde bulunmak için "işten ayrılma" şartı aranması kuralını anayasaya aykırı bularak iptal etti...

Koronavirüs salgınıyla yazlık evler kışlık oldu!

Koronavirüs sürecinde bir yandan köye dönüş devam ederken, diğer yandan “İstanbul’dan ayrılma arzusu” olan aileler farklı şehirlere taşınıyor. Bu dönemde yazlıklar da kışlık olarak kullanılacak.

Ahmet Ercan'dan Niğde ve Konya depremleri açıklaması!

Yüksek Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, “Konya çevresinin yakınında Mut kırık kuşağı ve Tuz Gölü kırık kuşağı var. Niğde'nin de hemen batısından Ecemiş kırığı geçiyor ve kuzeybatısından geçen Hasan Dağı açılma çatlağı var. Bunların üretebileceği deprem büyük olmaz" dedi.

Konya Çimento ayrılma Haberi

Konya Çimento ayrılma

Konya Çimento son yıllarda inşaat endüstrisinde hızlı bir gelişmeye bağlı olarak beton sektörünün de gelişmesi nedeniyle, beton işletmesini şirketin ana faaliyet konusu olan çimento işletmesinden ayrılarak kısmi bölünme gerçekleşmesine karar verdi. KAP'a yapılan açıklamada, beton işletmesinin ekonomik performansı, kârlılığı ve maliyetini kendi bütünlüğü içinde takip etmenin yönetsel açıdan daha efektif ve verimli olduğu ifade...