02 / 05 / 2024

Tüketici Raporlarından tam not alan Honda Accord Mayıs'ta yine gündemde! Güvenli Accord kampanyaları ile sizi bekliyor

Tüketici Raporlarından tam not alan Honda Accord Mayıs'ta yine gündemde! Güvenli Accord kampanyaları ile sizi bekliyor

Honda Accord, hava yastıkları, kilitlenmeyi önleyici frenler, arka görüş kamerası ve uyarlanabilir hız sabitleyici, şeritten ayrılma uyarısı gibi güvenlik teknolojisi dahil olmak üzere bir dizi güvenlik özelliğiyle birlikte gelir. Honda Finans’ın sunduğu kredi kampanyalarını değerlendirebilirsiniz



Honda Accord, Japon otomobil üreticisi Honda tarafından üretilen orta boy bir otomobildir. İlk olarak 1976'da tanıtıldı ve şu anda onuncu neslinde. Accord, güvenilirliği, pratikliği ve fiyatına göre genel değeri ile tanınır.

Accord'un en yeni nesli, ferah ve konforlu bir iç mekana sahip modern ve şık bir tasarıma sahiptir. Hibrit seçeneği de dahil olmak üzere yeni Accrd bir dizi motorla sunuluyor ve dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi, Bluetooth bağlantısı, arka görüş kamerası ve bir dizi güvenlik özelliği gibi çeşitli özelliklerle geliyor.

 Tüketici Raporlarından tam not alan Honda Accord Mayıs ta yine gündemde! Güvenli Accord kampanyaları ile sizi bekliyor

Gelişmiş güvenlik özellikleri: Honda Accord, hava yastıkları, kilitlenmeyen frenler, arka görüş kamerası ve uyarlanabilir hız sabitleyici, şeritten ayrılma uyarısı ve önden çarpışma uyarısı gibi bir dizi gelişmiş güvenlik teknolojisi dahil olmak üzere bir dizi güvenlik özelliğiyle birlikte gelir.

Duyarlı kullanım ve sürüş dinamikleri: Accord, hem şehirde hem de otoyolda sürüşü daha keyifli hale getiren duyarlı yol tutuşu ve konforlu bir sürüşe sahiptir.

Tüketici Raporlarından tam not alan Honda Accord Mayıs'ta yine gündemde! Güvenli  Accord kampanyaları ile  sizi bekliyor


Geri Dön