10 / 05 / 2024

Konya Çimento Sanayi cezaları

Konya Çimento Sanayi cezaları

Konya Çimento Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Konya Çimento Sanayi Rekabet Kurumu kararı ile idari para cezası ödediğini yayınladı...

Sabit Aydın ne zaman ve nerede doğdu? Batısöke Çimento Sanayi’nde ne iş yapıyor?

Sabit Aydın kimdir? Ne zaman hangi ilde dünyaya geldi? Hangi alanlarda çalıştı? Batısöke Çimento Sanayi’ndeki görevi ne? İşte Sabit Aydın ile ilgili merak edilen her şey...

Özçim Demir Çimento Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özçim Demir Çimento Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Salih Özceylan tarafından kuruldu.

Konya Yeni Sanayi Sitesi 2023 yılına kadar tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın desteğiyle TOKİ tarafından Konya'da inşa edilen Yeni Sanayi Sitesi’nin inşaatı aralıksız devam ediyor. Dev sanayi sitesinin 2023'e kadar hazır olması hedefleniyor.

Konya'da sanayi dönüşümü başladı!

Konya'da uzun süredir beklenen Yeni Sanayi Sitesi inşaatı başladı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, projenin Konya için milat olduğunu dile getirdi. 

Konya Eski Sanayi ve Karatay Sanayisi şehrin dışına taşınıyor!

Konya'da çevre ve gürültü kirliliği oluşturan Eski Sanayi ve Karatay Sanayisi şehrin merkezinden taşınıyor.

Konya Yeni Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya Yeni Sanayi Sitesi'nin temel atma törenine katıldı. Bakan Kurum, temel atma töreninde önemli açıklamalar yaptı.

Konya Eski Sanayi ve Karatay Sanayii'nin ihale tarihleri belli oldu!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı  Uğur İbrahim Altay, Eski Sanayi ve Karatay Sanayii’nin yeni yerine taşınmasıyla ilgili ilk etap ihalesinin 12 Ocak'ta yapılacağını açıkladı.

Konya Organize Sanayi TOKİ başvuruları 17 Mayıs’ta bitiyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından inşa edilecek olan Konya Organize Sanayi TOKİ projesindeki toplam 503 konut için talep toplama başvuruları 17 Mayıs'ta sona eriyor.

Konya Organize Sanayi Bölgesi'nde arsa tahsisleri başladı!

Konya Organize Sanayi Bölgesinin 5. kısım genişleme alanında arsa tahsisleri yapılmaya başlandı. 

Yurt Çimento Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yurt Çimento Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Yusuf Top Şube Müdürlüğü'nde 45 bin TL sermaye ile 8 Eylül'de Sarıyer'de açıldı.

Açim Çimento Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Açim Çimento Sanayi Anonim Şirketi, Mehmet Ali Aydınlar Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Hatice Seher Aydınlar Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 35 milyon TL sermaye ile 2 Haziran'da Üsküdar'da kuruldu.

Nuh Çimento Sanayi, Nuh Gayrimenkul İnşaat'ı devralıyor!

Nuh Çimento Sanayi AŞ., Nuh Gayrimenkul İnşaat AŞ.'nin yüzde 99,96 oranında ve 135.288.000 TL nominal değerli hisselerin tamamının devralınacağını KAP'a bildirdi.

Konya Çimento finansal raporları!

Konya Çimento Sanayii A.Ş., 1 Ocak 2015 - 30 Eylül 2015 dönemine ait finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte 9 aylık finansal tablolar...

Konya Çimento Sanayi cezaları Haberi

Konya Çimento Sanayi cezaları

Konya Çimento Sanayi tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin 20 Eylül 2013 tarihli Özel Durum Açıklaması ile, Rekabet Kurumu tarafından yürütülen soruşturma sonucunda, şirketimize 3.543.600,31 TL tutarında idari para cezası verilmiş olduğu ve ödemenin, gerekçeli kararının şirketimize tebliğ edilmesi sonrasında, Kabahatler Kanunu çerçevesinde belirlenen sürede ödenmesi halinde %25 indirimli olarak 2.657.700,23 TL olarak yapılacağı, gerekçeli karara karşı dava yolunun açık olduğu ve mali tablolarımızda indirimli ceza tutarı olan 2.657.700,23 TL için karşılık ayrılacağı bilgisi kamuya duyurulmuştu.

Rekabet Kurumu tarafından verilmiş olan söz konusu idari para cezası, 07 Mart 2014 tarihinde, %25 peşin ödeme indirimi uygulanmış hali ile 2.657.700,23 TL olarak bağlı bulunduğumuz Konya Selçuk Vergi Dairesine ihtirazi kayıtla...