15 / 05 / 2024

Konya Çimento Sermaye Piyasa Kuruluna başvurusu

Konya Çimento Sermaye Piyasa Kuruluna başvurusu

Konya Çimento Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bildirim yayınlandı. Kısmi bölünme hakkında Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuran Konya Çimento'nun yazılı açıklaması;

Borsa İstanbul’da yeni halka arz açıklandı. SPK, Limak Çimento’nun halka arzına onay verdi

Borsa İstanbul’da halka arz olacak şirketlere yenisi eklendi. Sermaye Piyasası Kurulu, Limak Çimento’nun halka arzına onay verdi. Halka arz onayını X sosyal medya hesabından paylaşan Solakoğlu’nun takipçilerinden bir kısmı haberi sevinçle karşılarken bazıları borsada dengenin bozulacağını söyledi.

Fortuna Çimento İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fortuna Çimento İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuğrul Ulutaş tarafından kuruldu.

SPK'dan şok karar: 2 hissede 6 kişiye işlem yasağı!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Konya Çimento Sanayii AŞ (KONYA) ve Plastikkart Akıllı Kart İletişim Sistemleri Sanayi ve Ticaret AŞ (PKART) pay piyasalarındaki şüpheli işlemlere karşı harekete geçti. 

Jabal Bazyan Çimento Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jabal Bazyan Çimento Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Halo Taher M. Mustafa tarafından kuruldu.

Barq Group Çimento İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Barq Group Çimento İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 TL sermaye bedeli ile Ezzaldin O.G. Al-Hammadi ve Saleh Mohamed A A Alyafei ortaklığında kuruldu.

Znk Çimento Lojistik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Znk Çimento Lojistik Ve İnşaat Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Necla Kayı tarafından kuruldu

Konya Karatay'da 4.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Konya İli, Karatay İlçesi, Büyüksinan Mahallesi'nde yer alan 1.917  metrekare yüzölçümlü arsa 4 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile icradan satışa çıkarıldı.

Kuzeykim Çimento Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kuzeykim Çimento Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Atakan Şen tarafından 300 bin TL sermaye ile 24 Ekim 2017'de kuruldu. 

Kale Kuzeykim Çimento İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale Kuzeykim Çimento İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Okan Toğrul tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Meta Çimento Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Meta Çimento Dış Ticaret Anonim Şirketi Metin Atik ve Sidal Atik ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Medcem Çimento Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Medcem Çimento Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Emre Eren, Can Eren ve Atakan Şen imzasıyla kuruldu.

Yurt Çimento Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yurt Çimento Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Yusuf Top Şube Müdürlüğü'nde 45 bin TL sermaye ile 8 Eylül'de Sarıyer'de açıldı.

Açim Çimento Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Açim Çimento Sanayi Anonim Şirketi, Mehmet Ali Aydınlar Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Hatice Seher Aydınlar Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 35 milyon TL sermaye ile 2 Haziran'da Üsküdar'da kuruldu.

Konya Çimento Sermaye Piyasa Kuruluna başvurusu Haberi

Konya Çimento Sermaye Piyasa Kuruluna başvurusu

Konya Çimento Sanayi A.Ş. tarafından yayınlanan açıklama; 


Konya Çimento Sanayii A.Ş.'nin, 23.02.2015 tarihli 955 sayılı Yönetim Kurulu Toplantısı ile alınan Kısmi Bölünme Yönetim Kurulu Kararı kapsamında; 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu, Sermaye Piyasası mevzuatı ve ilgili diğer mevzuat hükümleri uyarınca hazırlanan başvuru dosyası Sermaye Piyasası Kurulu'nun incelemelerine ve onaylarına 09.03.2015 tarihi itibariyle...