18 / 05 / 2024

Konya Çimento toplantı

Konya Çimento toplantı

Konya Çimento Sanayii A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Konya Çimento 2013 genel kurul gündemini yayınladı. Konya Çimento gündemini haberimizde bulabilirsiniz...

SPK'dan şok karar: 2 hissede 6 kişiye işlem yasağı!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Konya Çimento Sanayii AŞ (KONYA) ve Plastikkart Akıllı Kart İletişim Sistemleri Sanayi ve Ticaret AŞ (PKART) pay piyasalarındaki şüpheli işlemlere karşı harekete geçti. 

Konya Ereğli'de kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Konya'ya bağlı Ereğli Belediyesi, Belediye Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıda kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin bilgi verdi.

Konya Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısı gerçekleşti!

Konya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Şubat ayı toplantısı gerçekleşti. Toplantıda projeler ve yatırımlardan konuşuldu.

Konya Mermer Ocağı Kapasite Artışı projesinin ÇED toplantısı 25 Ağustos'ta!

Hamman Mad. Enj. İnş. San. ve Tic. A.Ş tarafından, Konya İli, Beyşehir ve Derebucak İlçeleri'nde Mermer Ocağı Kapasite Artışı ve Mermer İşleme Tesisi projesinin yapılması planlanıyor. Projenin ÇED toplantısı 25 Ağustos'ta Göynem Belediye Kırathanesi'nde yapılacak.

Konya Alibeyhüyüğü Güneş Enerji Santrali halk toplantısı 2 Ağustos'ta!

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş tarafından, Konya Çumra'da Alibeyhüyüğü Güneş Enerji Santrali projesi için 2 Ağustos günü saat 10:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Konya Karatay Entegre Sağlık Kampüsü'nün basın toplantısı yarın!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun teşrifleriyle, Konya Milletvekilleri’nin ve uluslararası bankaların üst düzey yöneticilerinin katılımlarıyla düzenlenecek basın toplantısı yarın gerçekleşecek.

Konya Mezbaha Tesisi'nin ÇED toplantısı 10 Mayıs'ta!

Konya İli Karatay İlçesi'ndeki Yüksel Entegre Et San. ve Tic. A.Ş. tarafından kurulmakta olan Mezbaha Tesisi'nin kapasite artışı projesinin ÇED toplantısı 10 Mayıs 2016 günü saat 14:00'da gerçekleşecektir.

Konya Hazır Beton Tesisleri Kapasite Artışı'nın ÇED toplantısı 29 Mart'ta!

Konya İli, Meram İlçesi'nde yer alan Hazır Beton Mekanik ve Asfalt Plent Tesisleri Kapasite Artışı projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 29 Mart günü saat 14:00'da gerçekleşecek.

13. Konya İnşaat Fuarı tanıtım toplantısı 27 Şubat'ta Bakırköy'de!

Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk’ün de katılacağı toplantının gündemi 26-29 Mayıs tarihlerinde Konya’da TİMFED ve TÜYAP işbirliği ile bu sene 13.sü yapılacak olan KONYA İNŞAAT FUARI.

Konya Hotamış Elektrik Enerjisi İletim Hattı toplantısı 25 Şubat'ta!

TEİAŞ Genel Müdürlüğü tarafından Konya Karapınar'da Hotamış- Karapınar Elektrik Enerjisi İletim Hattı projesinin tesis ve işletilmesi için 25 Şubat'ta saat 14:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Konya Çimento finansal raporları!

Konya Çimento Sanayii A.Ş., 1 Ocak 2015 - 30 Eylül 2015 dönemine ait finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte 9 aylık finansal tablolar...

Konya Çimento 9 aylık faaliyet raporu!

Konya Çimento Sanayii A.Ş., 1 Ocak 2015 - 30 Eylül 2015 dönemine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte 9 aylık faaliyet raporu...

Kars Entegre Çimento Fabrikası Kapasite Artışı projesinin toplantısı 12 Kasım'da!

Kars Merkez'de bulunan Entegre Çimento Fabrikası Kapasite Artışı Projesi'nin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 12 Kasım 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

Konya Çimento toplantı Haberi

Konya Çimento toplantı

Konya Çimento tarafından yapılan açıklama şöyle;


Konya Çimento Sanayii A.Ş.'nin 2013 Yılı Olağan Genel Kurulu'na ilişkin gündemi içeren duyuru ve vekaletname örneği ekte yer almaktadır


Rapor için