07 / 05 / 2024

konya Data Center Projesi ihale

konya Data Center Projesi ihale

Türksat Genel Müdürü Ensar Gül, kamu kurum ve kuruluşlarının bilgisayar verilerinin korunması amacıyla geliştirilen Data Center Projesi kapsamında Konya'da yapılacak akıllı bina için bir iki aya kadar ihaleye çıkacaklarını bildirdi.

Konya Selçuker Center yarın açılıyor!

Torku Arena Stadı'nın hemen karşısında yer alan Konya Selçuker Center kapılarını yarın açıyor. 

Data Center ürünleri yakından incelenecek!

10 üniversitenin mühendislik fakültelerinde okuyan yaklaşık 5 bin öğrenciyle buluşacak olan “Canovate Mobil Data Center Tırı”, mühendislik öğrencilerinin kitaplardan okuduğu “Data Center” içerisinde yer alan ürünleri incelemelerine fırsat sunacak.

Real Gebze Center'da mağaza açtı!

Türkiye faaliyetlerine 1998 yılında başlayan Real, altı yıl aradan sonra ilk mağazasını Gebze Center'da açtı. Real; İstanbul, Ankara, Antalya, Adana, İzmit ve Konya'da hizmet veren Real'in 13'üncü mağazası oldu.

Devletin verileri Konya'daki akıllı binada toplanacak!

Türksat Genel Müdürü Gül, kamu kurum ve kuruluşlarının bilgisayar verilerinin korunması amacıyla geliştirilen Data Center Projesi kapsamında Konya'da yapılacak akıllı bina için ihaleye çıkacaklarını bildirdi.

Data Center Projesi akıllı binası için ihaleye çıkılacak!

Türksat Genel Müdürü Ensar Gül, kamu kurum ve kuruluşlarının bilgisayar verilerinin korunması amacıyla geliştirilen Data Center Projesi kapsamında Konya'da yapılacak akıllı bina için bir iki aya kadar ihaleye çıkacaklarını bildirdi.

Data Center sektör temsilcileri Data Center Türkiye Konferansı'nda buluşuyor!

BASİD ( Bilişim Alt Yapı Sistemcileri Derneği ) tarafından, bu yıl 2'incisi düzenlenen 'Data Center Türkiye Konferansı' ( DCT 2014 ) sektör temsilcilerini İstanbul'da buluşturuyor.

Dedeman Konya'dan Yenigün'e ziyaret!

Dedeman Konya Hotel ve Convention Center'in Kurumsal Satış Müdürü Serap Bakırhan ile Satış ve Pazarlama Müdürü Fatih Kocagüzel, gazetemize gelerek Yenigün Gazetesi sahibi Mustafa Aıslan'a nezaket ziyaretinde bulundu...

Legrand Data Center çözümlerini sundu!

Legrand Grup, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İzmir Şubesi tarafından düzenlenen III. Elektrik Tesisat Ulusal Kongre ve Sergisi' nde yer aldı. Legrand Data Center çözümlerini sundu...

Dedeman Konya Hotel En İyi Toplantı Oteli seçildi!

Dedeman Konya Hotel & Convention Center, Ace of MICE Kongre, Toplantı Ve Etkinlik Ödülleri yarışmasında Anadolu-Karadeniz Bölgesi En İyi Toplantı Oteli kategorisinde "En İyi Toplantı Oteli" seçildi.

Procat, Speechouse ve Call Center Hotel’in İletişim Ajansı Data İletişim!

Data İletişim, Procat, Speechouse ve Call Center Hotel’in tüm medya ilişkileri çalışmalarını yürütecek...

Dedeman Konya Hotel, en iyi iş otelleri listesinde!

Dedeman Hotels & Resorts International ödül alarak başarılarını sürdürmeye devam ediyor. Cnbc-e Businessın düzenlediği Türkiyenin en iyi iş otelleri araştırmasında Dedeman Konya Hotel & Convention Center 8. sırada yerini aldı

Tür-mak Yapı Center, dünya markası olarak göz dolduruyor!

Yapı sektöründe Konya'nın kalbi konumundaki Tür-mak Yapı Center 3 kıtaya ulaşan bir dünya markası. Türkiye'nin her yerinde hizmet veren Tür-mak Yapı Center'ın Çin'de fabrikaları bulunuyor

Turkcell, Türkiye'nin en büyük data centerını kuruyor!

Teknolojiye milyarlarca dolar yatırım yapan Turkcell, şimdi de Türkiye'nin en büyük dijital veri merkezini kuruyor. Gebze Teknoparkı'nda yapılacak merkez, alanında Türkiye'nin en büyüğü olacak

konya Data Center Projesi ihale Haberi

konya Data Center Projesi ihale

Türksat Genel Müdürü Ensar Gül, kamu kurum ve kuruluşlarının bilgisayar verilerinin korunması amacıyla geliştirilen Data Center Projesi kapsamında Konya'da yapılacak akıllı bina için bir iki aya kadar ihaleye çıkacaklarını bildirdi. Data Center Türkiye'deki tüm kamu kurumlarının verilerini saklayacak. Doğal afetler durumunda veriler yedeklenecek.


Gül, yaptığı açıklamada, Konya'nın Meram ilçesindeki Kozağaç mevkisinde Türksat'a ait araziye yapılacak akıllı bina için ihale çalışmalarının sürdüğünü belirterek, "Binanın yapımı için bir iki ay içinde ihaleye çıkacağız" dedi. Özel bir tasarımla son teknoloji kullanılarak yapılacak akıllı binanın, bilgisayar ortamında çalışan tüm kamu kurum ve kuruluşlarının verilerinin saklanacağını ifade eden Gül, "Bina verileri, yaşanacak herhangi bir doğal afette ya da başka sebeplerden dolayı işlemlerin durması halinde yedekleyecek ve koruyacak" diye konuştu.


150 MİLYON LİRA OLACAK

Kamu kurum ve kuruluşlarının...