05 / 05 / 2024

konya derbent sanayi sitesi

konya derbent sanayi sitesi

Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar yaptığı açıklamada, Aladağ’dan gelen suların aktığı ilçe merkezinden geçen ve suları Beyşehir Gölü’ne kadar ulaşan derenin üzerinde sanayi sitesi dükkanı döneminin çok yakın bir gelecekte tarih olacağını söyledi.

Konya Derbent'teki sanayi siteleri kaldırılıyor!

Konya’nın Derbent'te hayata geçirilecek proje ve başlatılacak çalışmalarla dere üzerinde sanayi dükkanı dönemi tarih oluyor.Başkan Acar, “Dere üzerinde bulunan dükkan ve iş yerleri risk oluşturduğu gibi, göze de hoş bir örüntü vermiyordu." dedi.

Konya’da 8 taksitle sanayi alanı imarlı arsa satılacak!

Konya ili, meram ilçesinde 8 taksitle sanayi imarlı arsa satılacak. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsalar için 29 Kasım’da ihale düzenlenecek.

Konya Büyükşehir 24 taksitle ticaret, sanayi ve mesken sahası imarlı 4 arsa satacak! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay, Meram ve Selçuklu'da yer alan dört adet arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret, sanayi ve mesken sahası imarlı olarak belirtildi.

Konya Büyükşehir tam 24 taksitle imarlı arsa satacak! KDV'den muaf arsa arayanlar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı Konya Selçuklu'da yer alan sanayi alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa için tam 24 ay taksit yapılıyor.

Konya Büyükşehir tam 24 taksitle imarlı ve KDV'den muaf arsa satacak! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı sanayi tesis alanı imarlı arsa satacak. Söz konusu arsa için 24 taksit imkanı sağlanıyor.

Konya Karatay'da 24 taksitle imarlı iki arsa satılacak! KDV'den muaf arsa fırsatını kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, 24 ay taksitle iki arsa satacak. Söz konusu arsalar sanayi tesis alanı ve mesken sahası imarlı.

İskenderun'da depremzedeler için kurulan 201 konteynerde yaşam başladı!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Hatay'ın İskenderun ilçesinde, Konya Organize Sanayi Bölgesi tarafından yaptırılan 201 konteyner depremzedelere teslim edildi.

O ilde 100 milyon TL'ye sanayi imarlı arsa satılıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya ili, Selçuklu ilçesi, Kayacık Mahallesi'nde yer alan sanayi alanı imarlı arsayı satıyor. Fiyatı resmen dudak uçuklattı. İşte ayrıntılar...

TOKİ Konya Derbent’te 63 konut!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Derbent Projesi’nin ihalesi için start verdi. İşte ayrıntılar…

TOKİ Konya Derbent 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!    

TOKİ Konya Derbent 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Derbent 'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Derbent 'de  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 11 soruda TOKİ Konya Derbent sosyal konut projesi...

Konya'da 8 taksitle satılık arsa! Yatırımcılar dikkat! Et ve süt entegre tesisi yapılabilir!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Merkez Kaşınhanı Mahallesi'nde yer alan sanayi alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Konya Büyükşehir Belediyesi 24 ay taksitle arsa satıyor! Ticaret-konut-sanayi alanı imarlı satılık arsalar satışa çıktı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Karatay'da yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 10 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Konya Büyükşehir Belediyesi 36 ay taksitle arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı 36 ay taksitle satışa çıkardı. Yatırımcıların yakın markaja aldığı ihale 19 Nisan 2022 tarihinde saat 15:30'da gerçekleştirilecek.

Konya'da 83.5 milyon TL'ye sanayi tesis alanı imarlı satılık 2 arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı  83 milyon 510 bin TL bedelle satışa çıkardı.

konya derbent sanayi sitesi Haberi

konya derbent sanayi sitesi

Konya’nın Derbent ilçesinde, hayata geçirilecek proje ve başlatılacak çalışmalarla dere üzerinde sanayi dükkanı dönemi tarih oluyor.


Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar yaptığı açıklamada, Aladağ’dan gelen suların aktığı ilçe merkezinden geçen ve suları Beyşehir Gölü’ne kadar ulaşan derenin üzerinde sanayi sitesi dükkanı döneminin çok yakın bir gelecekte tarih olacağını söyledi. 


Derbent şehir merkezinde geçmişte yer sıkıntısından dolayı dere üzerindeki köprü üzerine sanayi sitesi dükkanları kurulmuş olduğunu ifade eden Başkan Acar, “Hatta çamaşırhane ve tuvaletler dahi yapılmış. Dere üzerinde bulunan dükkan ve iş yerleri risk oluşturduğu gibi, göze de hoş bir örüntü vermiyordu. Ancak, şu anda biz şartları zorlayarak yeni sanayi sitesi çalışmamızı başlattık. İnşallah dere üzerindeki bu binaların hepsini kaldıracağız. İlçemizde 16 dükkanlık bir yeni bir sanayi sitesi oluşturuyoruz” dedi.


Dere üzerindeki sanayi...