01 / 06 / 2024

konya dev stad

konya dev stad

Türkiye, görkemli bir stada daha kavuşuyor...

Konya Karatay Sedir Park Konutları için ön başvurular başladı! Konya'da 600 konutluk dev proje!

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca yaptığı açıklamada Konya'da 44.toplu konut projesi olan 600 dairelik Karatay Sedir Park Konut Yapı Kooperatifi için başvuruların başladığını söyledi.

Konya Yeni Sanayi Sitesi 2023 yılına kadar tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın desteğiyle TOKİ tarafından Konya'da inşa edilen Yeni Sanayi Sitesi’nin inşaatı aralıksız devam ediyor. Dev sanayi sitesinin 2023'e kadar hazır olması hedefleniyor.

2019'da açılacak 5 dev şehir hastanesi!

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından inşaatına başlanılan 5 dev şehir hastanesi 2019'da hizmete açılacak. Tekirdağ, Gaziantep, Konya, Bursa ve Ankara'da bulunan hastanelerin inşaatları hız kesmeden devam ediyor.

Konya'da Millet Bahçesi için ilk yıkım başladı!

Eski statların Millet Bahçesi'ne dönüştürülmesi talimatının ardından, Konya Atatürk Stadı'nda yıkıma başlandı.

Şanlıurfa'nın dev projeleri Konya Kent 2018'de tanıtıldı!

Şanlıurfa'yı Uluslararası platformlarda tanıtmayı sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Bu yıl 14'sü gerçekleştirilen Konya Kent 2018 Yerel Yönetim İhtiyaçları Fuarına katılım göstererek gelen konuklara belediyecilik anlamında yapılan projeleri tanıttı.

Konya Selçuker Center yarın açılıyor!

Torku Arena Stadı'nın hemen karşısında yer alan Konya Selçuker Center kapılarını yarın açıyor. 

Konya Büyükşehir'den dev altyapı yatırımı!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Konya’nın bütün ilçelerinde 2016 yılında 683 kilometre su, 743 kilometre kanalizasyon şebekesi yaptı. KOSKİ Genel Müdürlüğü, 2016 yılında ayrıca 36 kilometre su, 18 kilometre de kanal ıslahı gerçekleştirdi.

Konya Cihanbeyli dev parkına kavuşuyor!

Yapımı kısa sürede tamamlanan ve Konya’nın 28 taşra ilçesi arasındaki en büyük parkı olma özelliğini taşıyan 15 Temmuz Şehitler Parkı, ilçenin yeni cazibe bölgesi haline geldi.

Akyazı Stadı'nın skorbordu yerleştirildi!

Trabzonspor'un yapımı devam eden Akyazı Stadı'nda geri sayım başladı. Dev statta son olarak skorbordun yerleştirilmesi için çalışmalara başlandı.

Konya'nın 4 ilçesinin yolu yenileniyor!

Konya Bozkır, Hadim, Taşkent ve Ermenek hattını kapsayan yolda yürütülen çalışmalar son hız devam ediyor. Bir şantiye alanına dönen yolların etrafı dev büzlerle çevrilmiş durumda.

İstanbul'a kütüphane, Konya'ya mevlevihane yapılacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal İstanbul'a dev bir kütüphane, Konya'ya ise mevlevihane yapılması için hazırladıkları projenin Bakanlar Kurulu'na sunulacağını açıkladı.

Konya Cihanbeyli'deki projeler bir bir yükseliyor!

Konya’nın Cihanbeyli İlçesi Belediye tarafından yapımına başlanan dev projeler hızla yükseliyor. Ahmet Hüdai Parkı ile Kent Park’ın yapımı tamamlanan ilçede prestij projeler arasında gösterilen Beyler Konağı’nda artık son aşamaya gelindi.

Konya'da 41 dev projenin temeli atıldı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Konya Büyükşehir Kongre Merkezi'nde 41 dev projenin temel atma töreninde konuştu. İşte Davutoğlu'nun konuşmasından öne çıkan başlıklar.

konya dev stad Haberi

konya dev stad


40 bin kişi kapasiteli yeni Konya Stadyumu'nun temeli dün atıldı. Törene katılan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, hükümetin yatırımlarına dikkat çekti.


İç Anadolu'nun en büyük stadyumu olacağını vurgulayan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, spor tesislerinin yanı sıra Konya'ya çok önemli yatırımları olduğunu...