17 / 05 / 2024

Konya ev yıkımı

Konya ev yıkımı

Konya'da kimliği belirsiz kişiler, Vahide (60) ve Dursun Kara (65) çiftinin yıllarca paralarını biriktirip aldıkları araziye kurdukları çiftlik evini ve ahırını yıktı.

Konya Büyükşehir'den konut sorununa yeni çözüm! Tam 10 blok inşa edilecek...

Konya'ya yeni bir konut projesi daha kazandırılacağı açıklandı. Konya Büyükşehir Belediyesi, Karatay'ın Akabe Mahallesi'ne 200 konut yapacağını duyurdu. İşte haberin detayları... 

Düzce depreminin üzerinden 24 yıl geçti! 12 Kasım 1999'da 7.2 büyüklüğündeki depremde 16 bin 666 ev yıkıldı!

Türkiye'de 12 Kasım 1999'da Düzce'de meydana gelen depremin üstünden 24 yıl geçti. 782 kişi yaşamını yitirdiği depremde 16 bin 666 ev yıkıldı.

Aile Bakanlığı'ndan her eve büyük müjde

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, vatandaşlara yönelik büyük müjdeler vermeye devam ediyor. Bakanlık tarafından bu sefer ev hanımlarına emeklilik müjdesi geldi.

Ev kadınlarına büyük müjde! Artık bu imkandan yararlanabilirsiniz

AK Parti seçim beyannamesinde büyük müjde haberleri geldi. Bu haberlerden biri de Aile Koruma Kalkanı Programı ile sosyal emniyet sisteminin kapsamı genişletilecek. Ev hanımlarının dileğe bağlı sigorta primlerinin üçte birini devlet karşılayacak. Kadınlar daha az prim vererek daha erken emekli olma

Emekliler, ev hanımları, işsizlere büyük müjde! 5 yıl boyunca ödediğiniz paraları geri alabilirsiniz! Hemen bir göz atın

Emekliler, ev hanımları, işsizlere büyük müjde! 5 yıl boyunca ödediğiniz paraları geri alabilirsiniz! İşte detaylar...Hemen bir göz atın....

TOKİ Konya Hüyük 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla!  2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ Konya Hüyük 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Hüyük'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Hüyük'de  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Hüyük sosyal konut projesi...

Arsa almak isteyenlere büyük müjde! Konya Büyükşehir Belediyesi 18 ay taksitle imarlı arsa satıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da 8 adet imarlı arsa satıyor. İşte ihale detayları...

Avcılar'da bakımsızlıktan çürüyen ev için yıkım kararı!

Avcılar'da 8 senedir ev sahiplerine ulaşılamayan ve bakımsızlıktan çürüyen apartman için yıkım kararı alındı Yıkım ihale yoluyla gerçekleşecek.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 5 ilçeye Tarım Müdürlüğü binası!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ilgın, Halkapınar, Derbent, Güneysınır ve Sarayönü ilçelerinde ilçe Tarım müdürlüğü binası inşa edecek. 

Konya Altın Çarşısı'nda yıkım çalışmaları tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı’daki kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi. Çalışmaları değerlendiren Başkan Altay Altın Çarşısı'nda yıkımların tamamlanma aşamasına geldiğini dile getirdi.

İzmir Gümüldür'de 80 ev için yıkım kararı!

İzmir'de 30 Ekim tarihinde yaşanan deprem nedeniyle Menderes ilçesine bağlı Gümüldür Mahallesi'nde 80 evin hasarlı olduğu tespit edildi. Söz konusu evler için yıkım kararı çıkarken, evlerin bulunduğu evin tarım arazisi olması yeniyle yenilerin inşa edilmeyecek olması vatandaşları mağdur etti. 

Rize'de heyelan nedeniyle hasar gören ev için yıkım kararı!

Rize'nin İkizdere ilçesinde meydana gelen heyelan sonrası zarar gören ev için yıkım kararı alındı. 

Konya Altın Çarşı'da yıkım başlıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Altın Çarşı'sının yıkımının1 Ocak itibarıyla başlayacağını açıkladı. 

Konya ev yıkımı Haberi

Konya ev yıkımı

Konya'da kimliği belirsiz kişiler, Vahide (60) ve Dursun Kara (65) çiftinin yıllarca paralarını biriktirip aldıkları araziye kurdukları çiftlikteki bağ evini, ahır ve etrafında bulunan çitleri yıkıp, ürünlerine zarar verdi.

CNN Türk'te yer alan habere göre; geldiğinde çiftliğin o halini görünce kalbinin duracak gibi olduğunu söyleyen Vahide Kara, "Büyüklerimizden yardım istiyorum. Ben bu yaştan sonra ne yapayım? Hayallerimi yıktılar" diye konuştu. Çiftlikte traktör lastik izleri bulunurken, jandarma ekipleri olayla ilgili 2 kişinin ifadesini aldı.

10 gün önce Karatay ilçesi Karakaya Mahallesi’nde meydana gelen olayda, kimliği belirsiz kişiler, Vahide ve Dursun Kara çiftinin yıllarca biriktirip parayla aldıkları araziye kurdukları çiftlikteki, bağ evini, ahır ve çitleri traktörlerle yıkıp ekili araziye zarar verdi. 

Çiftliğe geldiklerinde her şeyin yerle bir olduğunu gören Vahide ve Dursan Kara ise...