09 / 05 / 2024

Konya Hadim yeni sanayi

Konya Hadim yeni sanayi

Hadim ilçesine yapılacak sanayi sitesi için ihale sözleşmesi imzalandı. Başkanlık makamında düzenlenen imza törenine Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, Belediye Meclis üyeleri ile işi üstlenen yüklenici firma yetkilileri katıldı.

Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi! İstanbul ve Konya'ya yeni raylı sistem geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında İstanbul'daki Altunizade-Bahçelievler ile Konya stadyum şehir hastanesi raylı sisteminin bakanlık tarafından yapılacağını duyurdu.

Ahlatçı Otomotiv İnşaat'tan Konya'ya 167 konut ve 94 ofislik yeni karma proje geliyor!

Ahlatçı Otomotiv İnşaat, Konya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Selçuklu'da yükselecek olan projede 88 dükkan, 167 konut ve 94 ofis yer alacak.

Konya Büyükşehir'den konut sorununa yeni çözüm! Tam 10 blok inşa edilecek...

Konya'ya yeni bir konut projesi daha kazandırılacağı açıklandı. Konya Büyükşehir Belediyesi, Karatay'ın Akabe Mahallesi'ne 200 konut yapacağını duyurdu. İşte haberin detayları... 

TOKİ Konya'daki 3 yeni projesi için start verdi! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya'daki üç yeni projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Konya projelerinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Konya'ya üç yeni proje geliyor! 188 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya projelerinin ihalesi bugün gerçekleştirilecek. Projelerde toplam 188 adet konut yer alacak.

TOKİ Konya Ilgın'da 240 ay taksitle ucuz konut fırsatı!

TOKİ Konya Ilgın 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Ilgın'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Ilgın'da  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Hadim sosyal konut projesi...

TOKİ Konya Hadim 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! 2+1'ler 608 bin TL'ye!

TOKİ Konya Hadim 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Hadim'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Hadim'de  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Hadim sosyal konut projesi...

TOKİ'den Konya'ya 114 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Güneysınır ilçesinde 114 yeni konut hayata geçirecek. Projenin ihalesi 22 Aralık'ta yapılacak.

Konya Hadim kura sonucu 22.10.2021!

Konya Hadim kura sonucu 22.10.2021 haberimizde yer alıyor. İşte Konya Hadim kura sonucu 22.10.2021 ve proje detayları...

TOKİ Konya Hadim 2021 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Hadim projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Konya'da 4 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'da 4 yeni okul hayata geçirecek. Projelerin ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Konya Akşehir'de 4 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'nın Akşehir ilçesinde 4 yeni okul hayata geçirmek için start verdi.

TOKİ Konya'da 4 yeni okul inşa edecek! İhalesi 8 Temmuz'da!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'da 4 yeni okul hayata geçirecek.

Konya Hadim yeni sanayi Haberi

Konya Hadim yeni sanayi

Hadim ilçesine yapılacak sanayi sitesi için ihale sözleşmesi imzalandı. Başkanlık makamında düzenlenen imza törenine Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, Belediye Meclis üyeleri ile işi üstlenen yüklenici firma yetkilileri katıldı. Belediye Başkanı Hadimioğlu, törende yaptığı konuşmada, sanayi sitesinin ilçe için önemli r bir ihtiyaç ve geleceğe dönük bir proje olduğunu öyledi. İhalenin 15 Kasım'da gerçekleştirildiğini belirten Hadimioğlu, "Yeni yapacağımız sanayi sitesi bin 800 metrekare alana kurulacak ve 30 dükkan yer alacak şekilde projelendirildi. Bugün de sözleşmesini imzalıyoruz. İnşaat bir yılda bitecek. Sanayi sitesi tamamlandıktan sonra ilçe merkezindeki sanayi dükkanlannı yeni sitede toparlayacağız. Firmamıza, belediyemize ve ilçemize hayırlı olsun" diye konuştu. 


Rasyonel...