27 / 04 / 2024

konya havaalanından izmire uçak varmı

konya havaalanından izmire uçak varmı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) tarafından 44 milyon 634 bin liraya ihale edilen yeni terminal binası, proje teslim tarihi 2 Temmuz 2014’ten önce bitirilerek hizmete girmesi için çalışmalar sürüyor...

Ekrem İmamoğlu'ndan Atatürk Havalimanı tepkisi: Dünyanın ilk 10 havaalanından birini yıkıyorsunuz!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Atatürk Havalimanı'ndaki yıkım ile ilgili tepkisini sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla dile getirdi. Peki Ekrem İmamoğlu konuyla ilgili neler dedi? İşte İmamoğlu'nun o açıklaması.... 

Konya Büyükşehir kiracılarından 2 ay kira almayacak!

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını önlem çalışmaları kapsamında birçok işletme kapatma kararı aldı. Konya Büyükşehir Belediyesi salgınla mücadele kapsamında kiracılarından 2 ay kira almayacağını duyurdu…

İstanbul dünyanın havacılık merkezi olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan yaptığı açıklamada "Bundan sonra İstanbul Havaalanı'ndan dünyanın her yerine, dünyanın her yöresinden insan yolculuk yapacak" dedi.

Ankara, Konya ve Kayseri için Bakanlar Kurulu'ndan flaş karar!

Bakanlar Kurulu tarafından Ankara, Konya ve Kayseri için flaş kararlar alındı. Kararlar, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Türk Kızılayı'ndan Konya'da bina inşaatı ihalesi!

Türk Kızılayı Konya Şube Başkanlığı tarafından 2 katlı ticari bina inşaatı yapım işi ihale ediyor. İhale, 14 Kasım'da yapılacak..

Konya Karatay'da 3 bölge arazi toplulaştırması kapsamından çıkarıldı!

Konya Karatay'da Bakırtolu, Göçü, Sakyatan mahallelerinde bulunan 3 alan arazi toplulaştırması kapsamından çıkarıldı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Konya’ya sivil havaalanı yapılmalı!

Konya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Arslan, daha öncede gündeme gelen ancak bir karşılık bulamayan sivil havaalanı konusunda Konya’nın sivil havaalanını hak ettiğini söyledi.

1A Plus'tan franchise adaylarına Antalya seyahati!

1A Plus,franchise görüşmelerini, adaylar için bir keyfe dönüştürüyor. 1A Plus, aday girişimcilerin Antalya’ya gidiş-dönüş uçak bileti, havaalanından transfer ve konaklama gibi giderlerini karşılıyor.

Konya Platformu'ndan şehit yakınlarına 30 konut!

Terör mağduru şehit yakınlarına destek olmak amacıyla, Konya Platformu Eğitim, Kültür, Sağlık ve Çevre Derneği’nin liderliğinde başlatılan, “Konya Şehidinin Emanetine Sahip Çıkıyor” projesinde temel atma aşamasına gelindi.

Konya Platformu'ndan şehit yakınlarına konut!

Konya Platformu, tüm şehirlere örnek olacak bir proje başlattı. İhtiyaç sahibi şehit yakınları için konut yapılıyor. Proje ile farkındalık oluşturulup, tüm şehirlere yayılması planlanıyor.

Pendik'teki dev yatırımlar ilçenin gururu oldu!

Sabiha Gökçen Havaalanı’nın kapasitesini genişleterek Atatürk Havaalanı’ndan daha büyük hale getirecek 2. Pist için çalışmalar başladı. 2.Pist ile metro şantiyelerini ve tamamlanan Hükümet Konağı’nı ziyaret eden Belediye Başkanı Şahin, bu yatırımların Pen

Yüksekova Havaalanı'ndan uçuşlar başlıyor!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi'ndeki, Yüksekova Havaalanı'nın inşaatı bitme noktasına geldi. Alt ve üst yapısı ile birlikte 120 milyon TL'ye ihale edilen havaalanı inşaatındaki çalışmalar son aşamada.

Ankara Via Twins satışta! Fiyatlar 460 bin TL'den başlıyor!

Başkent iş dünyası, havaalanından 27 km uzakta CIP Lounge konforunda buluştu. Bayraktar İnşaat’ın Via Twins Projesi iş dünyası ve basına “Business Class” lansmanla tanıtıldı.

konya havaalanından izmire uçak varmı Haberi

konya havaalanından izmire uçak varmı


Konya Havalimanı yeni terminal binasının proje bitiş tarihinden önce hizmete girmesi için çalışmalar sürüyor.


Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) tarafından 44 milyon 634 bin liraya ihale edilen yeni terminal binası, proje teslim tarihi 2 Temmuz 2014’ten önce bitirilerek hizmete girmesi için çalışmalar sürüyor.


Konya Havalimanı Müdürü İlhami Şimşek, mevcut terminal binasının 6 kat büyüklüğünde olacak yeni terminal binasının 30 yıllık ihtiyacı karşılayabileceğini söyledi. 23 bin 640 metrekare kapalı alana sahip yeni binanın Hz. Mevlana’nın 7 öğüdünden esinlenilerek 7 ana kolon üzerine kurulduğunu belirten Şimşek, “Hz. Mevlana’nın şehrine yakışır modern bir terminal binası için hiçbir fedakarlıktan kaçınılmamıştır. Gelecek yıl Temmuz ayında teslim edilmesi gereken binada kaba inşaat neredeyse bitmiş, iç dizayn ve teknik donanım çalışmaları sürüyor. 2014 yılı ilk çeyreğinde binanın bitirilmesini...