30 / 04 / 2024

konya hazine taşınmazları

konya hazine taşınmazları

MEVKA Genel Sekreteri Ahmet Akman: "Kılavuzun öncelikli amaçlarından biri de bölgedeki Hazine arazilerinin Konya ili sınırları içinde hizmet sektöründe yatırım yapmayı düşünen potansiyel yatırımcılar tarafından etkin biçimde kullanımının sağlanmasıdır"..

Konya'da 116 adet arsa ile arazi satışa sunuldu! İhalesi 4 Aralık'ta! 

Konya Altınekin Kaymakamlığı, Konya ili, Altınekin ilçesinde yer alan 116 adet arsa ile araziyi satıyor. Peki Konya Altınekin'de yer alan Hazine taşınmazlarının fiyatları ne kadar? 

İstanbul Ankara ve İzmir'deki Hazine'ye ait taşınmazlar satılıp imar planı değişti! İşte yeni sahipleri

Özelleştirme kapsamındaki bazı taşınmazların satışı ve imar planı değişikliği onaylandı. Mülkiyeti Maliye Hazinesi'ne kayıtlı Ankara, İstanbul ve İzmir'deki taşınmazlara en yüksek fiyat tekliflerini veren şirketler belli oldu. İşte detaylar...

Sit alanındaki taşınmaz hazine malıyla takas edilebilecek! İşte detaylar

Sit alanları içinde kalan kesin yapı yasaklı taşınmazlar, hazine taşınmazlarıyla trampa edilebilecek. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın söz konusu düzenlemeyi içeren yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı Yasaklı Taşınmazların Hazine Taşınmazları ile Değiştirilmesi Hakkında Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Tabiat Varlıkları, Doğal Sit Alanları ve Özel Çevre Koruma Bölgelerinde Kalan Yapı Yasaklı Taşınmazların Hazine Taşınmazları ile Değiştirilmesi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31824 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Hazine taşınmazlarına, 2B arazilere ve tasarruf finansman şirketlerine yeni düzenleme! Komisyonda onaylandı!  

Hazine taşınmazlarının satışı ile kiralamasına, 2B alanlarında yer alan taşınmazlara, tasfiye edilen tasarruf finansman şirketlerine ilişkin düzenlemeleri de içeren yeni vergi ve ekonomi paketi komisyonda kabul edildi. İşte yeni paketin içeriği...

Hazine Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik 2021!

Hazine Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31705 Sayılı Resmi Gazete'nin Mükerrer sayısında yayımlandı.

Hazine Taşınmazlarının Tersane, Tekne İmal ve Çekek Yeri Yatırımlarına Tahsisine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik!

Hazine Taşınmazlarının Tersane, Tekne İmal ve Çekek Yeri Yatırımlarına Tahsisine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31640 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hazine Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Hazine Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31555 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hazine taşınmazlarının satışıyla ilgili araştırma önergesi verildi!

Hazine taşınmazlarının satışı, alıcılarının kimler olduğu ve elde edilen gelirin harcandığı alanların araştırılması amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.  

Antalya ve İzmir'de yer alan bazı taşınmazlar özelleştirilecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Antalya ve İzmir'deki bazı taşınmazları özelleştiriyor.

Hazine taşınmazlarında yeni bir kira ertelemesi olmayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, hazine taşınmazları üzerinde tarım, ticaret, turizm sektörlerinde faaliyet gösteren vatandaş ve işletmelerin mali yükünü azaltmak için yaptıkları kira ertelemesinin yeniden yapılmasının söz konusu olmadığını dile getirdi.

Hazine taşınmazları kiralamasında girişimciye destek!

139 çeşit tıbbi ve aromatik bitki ile süs bitkilerinin yetiştirilmesi için devlet arazi desteği sağlıyor. Taşınmazlar rayiç bedelin binde biri üzerinden kiralanıyor.

Hazine taşınmazları ve ecrimisil bedeli ödemeleri resmen ertelendi!

Koronavirüsü salgınının ekonomik ve sosyal hayattaki etkilerinin azaltılması kapsamındaki kanunda yer alan, Hazine taşınmazlarına ilişkin ödenmesi gereken bedeller ile ecrimisil (işgal tazminatı) bedeli ödemeleri 3 ay ertelendi.

konya hazine taşınmazları Haberi

konya hazine taşınmazları

MEVLANA Kalkınma Ajansı tarafından Doğrudan Faaliyet Desteği kapsamında hazırlanan Konya Hizmet Sektörü Yatırım Kılavuzu tanıtım toplantısı Dedemanan Otel'de yapıldı. Toplantıya Konya Valisi Muammer Erol, Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ, Mevlana Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Ahmet Akman, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çıpan, İl Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu, Akademisyenler ve sektör temsilcileri katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Mevlana Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ahmet Akman Konya Hizmet Sektörü Yatırım Kılavuzunun, Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından Doğrudan Faaliyet Desteği Programı kapsamında desteklendiğini, yürütücüsünün Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü olduğunu"Konya İli Hizmet Sektörü Yatının Kılavuzu Projesi" kapsamında hazırlandığını dile getirerek, Projenin hizmet tedarikçisinin Konya Teknokent Teknoloji Geliştirme Hizmetleri A.Ş. olduğunu, Konya Hizmet Sektörü Yatırım Kılavuzunun, Konya...