09 / 05 / 2024

konya İnşaat Mühendisleri Odası 60.yıl kutlama

konya İnşaat Mühendisleri Odası 60.yıl kutlama

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi 60. yılını Dedeman Otel'de plaket töreniyle kutladı. Canlı Türk Sanat Müziği şölcniyle başlayan programda, yemek yenmesinin ardından açılış konuşmaları yapıldı.

Ahlatçı Otomotiv İnşaat'tan Konya'ya 167 konut ve 94 ofislik yeni karma proje geliyor!

Ahlatçı Otomotiv İnşaat, Konya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Selçuklu'da yükselecek olan projede 88 dükkan, 167 konut ve 94 ofis yer alacak.

Konyalıların 19 yıldır beklediği metro projesinde son dakika! 'Çin kredisi' engeli aşıldı! İnşaat çalışmaları başlıyor

19 yıldır Konya'nın gündeminde olan Konya metro projesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi.  AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan kanuni süreçlerin başlaması ile inşaatın başlayacağını açıkladı.

Konya'nın en büyük AVM'si olacaktı! Çürümeye terk edildi! İşte nedeni...

2016 yılında Yeni İstanbul Yolu Caddesi üzerinde “Konya'nın en büyüğü olacak” iddiasıyla temeli atılan ve hemen çalışmalara başlanılan AVM projesinde 7 yıldır dal kıpırdamıyor. 

Konya'nın en büyük millet bahçesi ve Meydan Evleri projesi hızla yükseliyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Millet Bahçesi ve Meydan Evleri projesinin inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini açıkladı. 

TOKİ'den Konya Beyşehir'e 106 yeni konut! İhalesi bugün!

Konya Beyşehir Üzümlü Mahallesi 106 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Beyşehir 106 konut ihalesi yarın!

Konya İli Beyşehir İlçesi Üzümlü Mahallesi 106 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Konya'ya 4 yeni okul! İhalesi bugün!

Konya ili, Akşehir İlçesi, Adsız Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası; Çakıllar Mahallesi 4 Derslikli Eğitim Binası; Doğrugöz Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası; Doğrugöz Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Konya'ya 3 yeni okul! İhalesi bugün!

Konya ili, Akşehir İlçesi, İstasyon Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası; Yeni Mahalle 16 Derslikli Eğitim Binası; Ortaköy Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Beyşehir 71 konut ihalesi yarın!

Konya İli Beyşehir İlçesi Huğlu Mahallesi 71 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Karatay 637 dükkan ihalesi yarın!

Konya İli, Karatay İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Konya Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi 3.Etap 33 Adet Sanayi Yapısı (616 Sanayi Dükkanı), 2 Adet Ticari Yapı (21 Adet Ticari Dükkan),1 Adet Giriş Takı İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Konya Karatay 589 dükkan ihalesi bugün!

Konya İli, Karatay İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Konya Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi 4.Etap 26 Adet Sanayi Yapısı (568 Sanayi Dükkanı), 2 Adet Ticari Yapı (21 Adet Ticari Dükkan), İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Konya'ya 637 dükkan! İhalesi bugün!

Konya İli, Karatay İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Konya Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi 3.Etap 33 Adet Sanayi Yapısı (616 Sanayi Dükkanı), 2 Adet Ticari Yapı (21 Adet Ticari Dükkan),1 Adet Giriş Takı İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Karatay 637 dükkan ihalesi yarın!

Konya İli, Karatay İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Konya Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi 3.Etap 33 Adet Sanayi Yapısı (616 Sanayi Dükkanı), 2 Adet Ticari Yapı (21 Adet Ticari Dükkan),1 Adet Giriş Takı İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

konya İnşaat Mühendisleri Odası 60.yıl kutlama Haberi

konya İnşaat Mühendisleri Odası 60.yıl kutlama

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi 60. yılını Dedeman Otel'de plaket töreniyle kutladı. 

Canlı Türk Sanat Müziği şölcniyle başlayan programda, yemek yenmesinin ardından açılış konuşmaları yapıldı. İlk açılış konuşmasını yapan TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Rıfat Yüzbaşıgil, "2015 yılı inşaat sektörünün 2014 yılına göre daha iyi olacağını tahmin ediyoruz. Bundan sonraki dönemlerde işçi sağlığı ve güvenliği konusunda daha dikkatli davranmamız gerekiyor. 

Biz gönüllü olarak mesleki dayanışma için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Bugüne kadar göğsümüzü kabartan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum" diye konuştu. Ak Parti Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ve Vali Yardımcısı Fazlı Akgün'ün konuşmalarının ardından plaket törenine geçildi. Meslekte 25, 40 ve 50.yılını dolduranlara plaketleri verilerek 60.yıl...