26 / 07 / 2024

Konya İtfaiye Eğitim Parkı nerede

Konya İtfaiye Eğitim Parkı nerede

Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı ile Halk Oyunları Ekibi’nin gösterileri ile başlayan törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, gece gündüz demeden her türlü şart altında kendi canlarını ortaya atan itfaiyecileri tebrik etti.

Meram Belediyesi'nden 34 milyon TL'ye satılık özel eğitim kurumu!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan özel eğitim kurumunu 34 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Konya'da belediyenin eğitim için verdiği dükkanlar emlakçı ve çaycılara kiralandı!

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ibadet ve eğitim amaçlı verdiği dükkanları cami derneğinin ticareti amaçlı kullanıma açtığı ve çaycıya, emlakçıya kiraladığı belirlendi. Sayıştay, derneğin dükkanları amacı dışında kullandığını belirtti.

Seramiksan'ın usta eğitim seminerleri hız kesmeden devam ediyor!

Seramik sektörünün öncü firmalarından Seramiksan, Konya ve Afyon’da bayileri ve saha müdürleri tarafından belirlenen ustalara eğitim seminerleri düzenledi. Seminerlere ustaların yanı sıra bayiler, bayi çalışanları ve Seramiksan yöneticileri de katıldı.

Konya Ereğli TOKİ Mesleki ve Eğitim Anadolu Lisesi Uygulama Oteli açıldı!

Konya Ereğli'deki TOKİ Mesleki ve Eğitim Anadolu Lisesi Uygulama Oteli açıldı. Şehrin gürültüsünden uzak konforlu konaklamanın yeni adresi olarak gösterilen OAL Otel'in açılışına Ereğli protokolü ve okul müdürleri katıldı.

Ereğli Aile Sanat ve Eğitim Merkezi açıldı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ereğli’de yapımını tamamladığı Aile Sanat ve Eğitim Merkezi’ni 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Ereğlili kadınlara armağan etti. Ereğli ASEM 21 branşta, 34 kursta hizmet veriyor.

Ereğli Aile Sanat ve Eğitim Merkezi yarın açılıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Dünya Kadınlar Günü’nü her yıl çeşitli eserler açarak kutladıklarını belirterek, Ereğli halkını Aile Sanat ve Eğitim Merkezi’nin açılışına davet etti.

Konya Ereğli'de imar eğitim semineri yapıldı!

Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, hafta sonunda gerçekleşen "3194 Sayılı İmar Mevzuatı" eğitim seminerinin sonunda yaptığı açıklamada, İmar'da ruhsat konusunda kesinlikle taviz vermeyeceklerini söyledi.

M1 Merkez Konya AVM'de halk eğitim kurslarında!

M1 Merkez Konya AVM Müdürü Selçuk Koçak 'Selçuklu Halk Eğitim Kuslarımız halen devam ediyor. Her yaştan yetenekli ziyaretçilerimizi meslek kazanma fırsatı veren bu eğitim programına bekliyoruz' dedi.

Başakşehir Resneli İtfaiye Eğitim Merkezi tatbikat yaptı!

Başakşehir Resneli İtfaiye Eğitim Merkezi tatbikat yaptı. İstanbul İtfaiyesi’nin 300. kuruluş yılı münasebetiyle Başakşehir Resneli İtfaiye Eğitim Merkezi'nde düzenlenen tatbikat nefesleri kesti. Törene İBB Başkanı Kadir Topbaş da katıldı.

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yangın çıktı!

İstanbul'da Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çıkan yangın büyümeden söndürüldü. İtfaiye ekiplerinin yangından dolayı oluşan dumanı tahliyesinin ardından dışarı çıkartılan hastalar ve refakatçileri tekrar binaya alındı.

Konya'dan Kenya'ya eğitim ve sosyal kompleks tesisi yardımı!

Geçen ay başkent Nairobi'de bir AVM'ye yönelik terör saldırısı yapılan Kenya'nın yaralarını Konyalı işadamı ve gönüllüler sanyor. Kenya Malindi'de inşa ettirdikleri eğitim ve sosyal kompleks tesisi yılbaşında hizmete giriyor..

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin mutfağında yangın çıktı!

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ’nin mutfak bölümünde yangın çıktı, hastanede çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Dumandan etkilenen 6 güvenlik görevlisi aynı hastanede tedavi edildi

Türkiye'nin 4. büyük itfaiye eğitim merkezi hizmete girdi!

Balıkesir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Şehit İtfaiye Eri Kamil Çağlar Eğitim Merkezi bugün düzenlenen törenle hizmete girdi.

Konya İtfaiye Eğitim Parkı nerede Haberi

Konya İtfaiye Eğitim Parkı nerede



        Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında “İtfaiye Eğitim Parkı”nın açılışını gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi Sancak İtfaiye Grubu’nda düzenlenen törene Vali Muammer Erol, AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Aydın, oda başkanları, muhtarlar, itfaiyeciler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.


Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı ile Halk Oyunları Ekibi’nin gösterileri ile başlayan törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, gece gündüz demeden her türlü şart altında kendi canlarını ortaya atan itfaiyecileri tebrik etti.


İTFAİYE YENİDEN OLUŞTURULDU


Son yıllarda itfaiye teşkilatını adeta yeniden oluşturduklarını vurgulayan Başkan Akyürek, daha önce 3 eski binada 22 araçla hizmet veren itfaiyenin şu anda sadece şehir merkezinde 5 yeni...