29 / 04 / 2024

Konya Kalsit Ocağı

Konya Kalsit Ocağı

Konya İli, Sarayönü İlçesi, Çeşmelisebil Mahallesi'nde yapılması planlanan Kalsit Ocağı, Kırma Eleme ve Mikronize Tesisi Kapasite Artışı projesinin Çed toplantsı 2 Haziran 2016 günü saat 11:30'da gerçekleşecektir.

Konya Selçuk'ta 10.6 milyon TL'ye icradan satılık kalker ocağı!

Konya 9. İcra Dairesi Müdürlüğü, Konya ili, Selçuklu ilçesi, 8718 parsel, Sille Mahallesi'nde yer alan 108 bin 43 metrekare alanlı kalker ocağını 10 milyon 612 bin 70 TL'ye icradan satıyor...

Konya Mermer Ocağı Kapasite Artışı projesinin ÇED toplantısı 25 Ağustos'ta!

Hamman Mad. Enj. İnş. San. ve Tic. A.Ş tarafından, Konya İli, Beyşehir ve Derebucak İlçeleri'nde Mermer Ocağı Kapasite Artışı ve Mermer İşleme Tesisi projesinin yapılması planlanıyor. Projenin ÇED toplantısı 25 Ağustos'ta Göynem Belediye Kırathanesi'nde yapılacak.

Kırşehir Kalsit Ocağı Projesi'nde ÇED süreci başladı!

Kırşehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden edinilen bilgilene göre, Kırşehir Merkez Çayağzı Köyü Mevkii'nde yapılması planlanan Kalsit Ocağı Projesi ile ilgili ÇED süreci başlıyor.

Konya Kırma Eleme ve Mikronize Tesisi'nin ÇED toplantısı 2 Haziran'da!

Konya İli, Sarayönü İlçesi, Çeşmelisebil Mahallesi'nde yapılması planlanan Kalsit Ocağı, Kırma Eleme ve Mikronize Tesisi Kapasite Artışı projesinin Çed toplantsı 2 Haziran 2016 günü saat 11:30'da gerçekleşecektir.

Niğde Kırma-Eleme Tesisi projesinin ÇED toplantısı 31 Mayıs'ta!

Niğde İli, Merkez İlçesi, Kaynarca ve Halaç Köyleri'nde yapılması planlanan Kalsit Ocağı Kırma-Eleme Tesisi ve Yapı Kimyasalları Tesisi projesinin ÇED toplantısı 31 Mayıs 2016 günü saat 10:00'da gerçekleşecektir.

Karaman- Akçaşehir kömür ocağı projesinde son durum ne?

Danıştay 14. Dairesi, Türkiye'nin tahıl ambarı Konya Karapınar havzasında kurulması planlanan Karaman-Akçaşehir kömür ocağı projesi için verilen 'ÇED olumlu' kararını iptal eden Konya 1. İdare Mahkemesi'nin kararını onadı.

Aksaray Kalsit Ocağı projesinin toplantısı 28 Ocak'ta!

Aksaray İli, Ortaköy İlçesi'nde bulunan Kalsit Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi Kapasite Artışı projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 28 Ocak 2016 günü saat 11:00'da gerçekleşecek.

Konya Seydişehir Şehir Konağı inşaatı hızla yükseliyor!

Konya’nın Seydişehir ilçesinde yapımı devam eden Şehir Konağı inşaatı hızla yükseliyor. 2 Nolu Sağlık Ocağı yanında projelendirilen Şehir Konağı inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Konya'da termik santrale mahkeme engeli!

Konya 1. İdare Mahkemesi, Konya Karapınar havzasında kurulması planlanan 5 bin 400 megavatlık (Mw) termik santrale linyit sağlayacak Karaman-Akçaşehir kömür ocağı projesi için verilen 'ÇED olumlu' kararını iptal etti.

Konya'da Kalker Ocağı Kapasite Artırımı halk toplantısı 25 Haziran'da!

Kocaerler Hafriyat Nak. Mad. ve İnş. Ltd. Şti. tarafından Konya'da Kalker Ocağı ve Kırma-Eleme Tesisi Kapasite Artırımı için 25 Haziran saat 14:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Konya Derbent'e 5 yataklı entegre hastane inşa ediliyor!

Konya’nın Derbent İlçe Belediye Başkanı Hamdi Acar, ilçe merkezine yapılan hastane inşaatında incelemelerde bulundu. Hastane yanındaki sağlık ocağını da ziyaret eden Acar, hasta yakınları ile sohbet etti.

Karaman Akçaşehir kömür ocağının yürütmesi durduruldu!

Konya Birinci İdare Mahkemesi, Türkiye'nin tahıl ambarı Konya Karapınar havzasında kurulması planlanan 5 bin 400 megavatlık(Mw)termik santraline linyit sağlayacak olan Karaman Akçaşehir kömür ocağı ile ilgili yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Konya'da kalker ocağı projesi için toplantı düzenlenecek!

Kocaerler Harf. Nak. Mad. ve İnş. Ltd. Şti. tarafından Konya İli, Selçuklu ilçesinde Kalker Ocağı ve Kırma-Eleme tesisi kapasite artırımı için 5 Eylül 2013 tarihinde toplantı düzenlenecek...

Konya Kalsit Ocağı Haberi

Konya Kalsit Ocağı

Arus Madencilik Plstik Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti tarafından; Konya İli, Sarayönü İlçesi, Çeşmelisebil Mahallesi'nde, 82741 Ruhsat numaralı sahada ''Kalsit Ocağı, Kırma Eleme ve Mikronize Tesisi Kapasite Artışı''projesinin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için ''Halkın Katılımı Toplantısı''yapılacaktır.



Toplantı Yeri: Çeşmelisebil Mah. Belediye Hizmet Binası Toplantı salonu

Toplantı Adresi: Çeşmelisebil Mah. Özyörük Cad. No:54 Sarayönü/Konya 

Toplantı Tarihi: 02.06.2016

Toplantı Saati:...