27 / 04 / 2024

Konya Karatay Belediyesi arsa ihalesi

Konya Karatay Belediyesi arsa ihalesi

Konya Karatay Belediyesi 5 mahallede toplam 11 arsasını satışa sunuyor. Arsalar için ihale 5 Temmuz Çarşamba günü gerçekleşecek..

Karatay Belediyesi'nden toplu konut hamlesi, 400 milyon TL'lik rekor çalışma!

Karatay Belediyesi, daha yaşanabilir bir Karatay için, güvenli ve sağlıklı konutlarla kentsel çevre standartlarında yaşam alanları sağlamak amacıyla kentsel dönüşüm çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Konya Karatay Sedir Park Konutları için ön başvurular başladı! Konya'da 600 konutluk dev proje!

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca yaptığı açıklamada Konya'da 44.toplu konut projesi olan 600 dairelik Karatay Sedir Park Konut Yapı Kooperatifi için başvuruların başladığını söyledi.

Karatay Belediyesi 264.8 milyon TL'ye arsa satacak! 24 ay taksitle!

Konya İli Karatay Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 264 milyon 800 bin TL olarak belirtildi.

Konya Karatay'da 24 ay taksitle imarlı iki arsa satılacak! Taksitle arsa arayanlar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı Konya Karatay'da yer alan iki adet arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 4 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Konya Karatay'da 12 taksitle KDV'den muaf arsa fırsatı! Tam 4 arsa satışa çıktı!

Konya İli Karatay Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan 4 adet arsayı 12 ay taksitle satışa çıkardı.

Bu belediye 17 bin TL maaşla personel alımı yapacak! Detaylar ve başvuru şartları belli oldu!

Konya Karatay Belediyesi personel alımı yapacağını paylaştı. Yayımladığı son ilana göre bünyesinde istihdam etmek üzere yeni personeller alacağını duyurdu. Karatay Belediyesi’nin yayımladığı son ilana göre 17 bin lira maaşla çalışacak yeni personel alımı yapılacak.

Konya Karatay'da 24 ay taksitle imarlı arsa fırsatı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan imarlı arsayı 24 taksitle satışa çıkardı.

Konya Büyükşehir Belediyesi tam 24 taksitle iki arsa satacak! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay Çayır Mahallesinde yer alan üç adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalardan iki tanesi tam 24 ay taksit imkanıyla satışa çıkarıldı.

Konya Karatay'da KDV'den muaf arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı KOSKİ Genel Müdürlüğü, Konya Karatay Tatlıcak'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın muhammen bedeli 26 milyon 400 bin TL olarak belirtildi.

Karatay Belediyesi 24 taksitle KDV'den muaf 7 arsa satacak!

Konya İli Karatay Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan 7 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! 24 ay taksitle imarlı arsa satıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan arsayı 24 ay taksitle satışa çıkardı. İşte detaylar...

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 12 ay taksitle arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ilçesi, Tatlıcak ve Sille mahallelerinde yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Konya Karatay'da 18 taksitle satılık arsa fırsatı! KDV'den muaf arsa sahibi olma imkanını kaçırmayın!

Konya Büyükşehir, Konya ili, Karatay ilçesi, Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı KDV'den muaf ve 18 ay taksit imkanıyla satışa sunuyor. İŞte o arsalara ilişkin tüm ayrıntılar...

Konya Karatay Belediyesi arsa ihalesi Haberi

Konya Karatay Belediyesi arsa ihalesi

Konya Karatay Belediye Başkanlığı tarafından 5 mahallede toplam 11 arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor. Toplam muhammen bedeli 149 milyon 756 bin TL olarak belirlenen arsalar için ihale 5 Temmuz Çarşamba günü saat 15:00’da belediye encümenince, encümen toplantı salonunda yapılacak.


GAYRİMENKUL SATILACAKTIR

Karatay Belediye Başkanlığından:


1 - Mülkiyeti belediyemize ait aşağıda tapu kayıtı ve muhammen bedeli yazılı gayrimenkul 2886 sayılı Kanun ve şartnamesi dâhilinde Kapalı Teklif Usulü ile satılacaktır.

2 - İhale 05.07.2017 Çarşamba günü saat 15:00’da belediye encümenince, encümen toplantı salonunda yapılacaktır.

3 - Arsa bedelleri; 1, 2, 9, 10 ve 11 inci sıradaki gayrimenkullerin bedelleri sözleşme tarihinde %25’i peşin geri kalanı peşinat tahsil edildikten 1 ay sonra başlamak üzere 23 ay eşit aralıklı taksit halinde, 3, 5 ve 6 ncı sıradaki gayrimenkullerin...