20 / 05 / 2024

Konya Karataya toplu konut

Konya Karataya toplu konut

Konya Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Mengene Hanımlar Lokalinde eğitmenler ve kursiyerlerle bir araya gelerek sohbet etti. Hançerli, Karatay ile ilgili görüş ve önerileri dinleyerek yapılan yatırımlardan bahsetti.

Konya Meram'daki toplu konut kooperatiflerine rekor başvuru!

Konya Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Meram'da yeni toplu konut kooperatifi projesinin olup olmadığını Meram Belediyesi'nin 2022 yılının ilk meclis toplantısında yanıtladı.

Konya TOKİ'de kura heyecanı!

Konya’da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılacak olan bin 353 sosyal konutun kura çekimi töreni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımı ile gerçekleştirildi. Heyecanlı anların yaşandığı kura çekilişine 10 bin kişi katıldı. 

TOKİ Konya Altınekin son başvuru!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Konya Altınekin Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 47 adet konutun son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Konya Altınekin son başvuru!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Konya Altınekin Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 47 konut açık satışta. Peki, TOKİ Konya Altınekin son başvuru ne zaman?

TOKİ'den Konya, Karaman ve Niğde'ye model proje!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Konya, Karaman ve Niğde ilçelerindeki yatırımları ve projeleri inceledi. Konutların, “model” olacak nitelikte projeler olduğunu belirtti.

TOKİ Konya Konutları hak sahipleri belirlendi!

TOKİ'nin Konya’da inşa ettiği 802 toplu konutun hak sahiplerinin belirlenmesi amacıyla noter huzurunda kura çekimi gerçekleşti.

Konya Akkonak Toplu Konutları'nın tapuları dağıtıldı!

Konya'da inşa edilen Akkonak Toplu Konutları'nın tapuları sahiplerine teslim edildi. Toplu konut hamlesinin Karatay'ın çehresini değiştirdiği belirtildi.

Konya Meram Gödene TOKİ kura çekimi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Konya Meram Gödene projesinde 604 konut kura ile satılacak. Peki, Konya Meram Gödene TOKİ kura çekimi ne zaman?

Konya Altınekin TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Konya Altınekin Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 47 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuldu

TOKİ Konya Altınekin başvuruları!

TOKİ'nin Konya Altınekin Toplu Konut Uygulaması projesindeki 47 adet konut açık satışa sunulacak. Peki, TOKİ Konya Altınekin başvuruları ne kadar sürecek?

Konya Beyşehir TOKİ'ye yoğun ilgi!

TOKİ tarafından Konya Beyşehir ilçesinde hayata geçirilen toplu konut projesine ilgi arttı. 200 kişinin toplu konut için muhtarlığa başvuru yaptığı belirtildi.

TOKİ Konya Akören 157 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ ) Konya İli, Akören İlçesi, Ağalar Mahallesi'nde toplamda 157 adet yeni konut hayata geçiriyor.

TOKİ Konya Sarayönü 1. Etap'taki 4 konut satılıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Sarayönü 1. Etap ve Ladik Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 4 adet daireyi kurasız başvuru önceliğine göre satıyor.

Konya Karataya toplu konut Haberi

Konya Karataya toplu konut

Konya Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, bin 200 konutluk toplu konut hamlesinin müjdesini verdi. Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, geçtiğimiz günlerde kendisini ziyarete gelen Mengene Hanımlar Lokali eğitmenlerine iade-i ziyarette bulundu. 2013 yılına kadar Karmek olarak hizmet veren şimdiki adı ile Mengene Hanımlar Lokalinde eğitmenler ve kursiyerler ile bir araya gelen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay ile ilgili ihtiyaç duyulan alanlarda görüş ve önerileri dinleyerek yapılan yatırımlardan bahsetti. 


BİN 200 DAİRELİK TOPLU KONUT MÜJDESİ 

Sohbet esnasında bir müjdeyi de kursiyerler ile paylaşan Başkan Hançerli, Kumköprü Mahallesi'nde büyük bir alanda yapılması planlanan bin 200 dairelik toplu konut hamlesinden bahsetti. Yüzde 82 oranında anlaşma sağlandığını ve 70 metrekareden 135 metrekareye çeşitli büyüklükte dairelerin olacağım vurgulayan Mehmet Hançerli, Karatay'da TOKİ Konutları olması için...