02 / 05 / 2024

Konya Karatay'a 200 dairelik toplu konut yapılacak!

Konya Karatay'a 200 dairelik toplu konut yapılacak!

Konya Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Mengene Hanımlar Lokalinde eğitmenler ve kursiyerlerle bir araya gelerek sohbet etti. Hançerli, Karatay ile ilgili görüş ve önerileri dinleyerek yapılan yatırımlardan bahsetti.



Konya Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, bin 200 konutluk toplu konut hamlesinin müjdesini verdi. Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, geçtiğimiz günlerde kendisini ziyarete gelen Mengene Hanımlar Lokali eğitmenlerine iade-i ziyarette bulundu. 2013 yılına kadar Karmek olarak hizmet veren şimdiki adı ile Mengene Hanımlar Lokalinde eğitmenler ve kursiyerler ile bir araya gelen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay ile ilgili ihtiyaç duyulan alanlarda görüş ve önerileri dinleyerek yapılan yatırımlardan bahsetti. 


BİN 200 DAİRELİK TOPLU KONUT MÜJDESİ 

Sohbet esnasında bir müjdeyi de kursiyerler ile paylaşan Başkan Hançerli, Kumköprü Mahallesi'nde büyük bir alanda yapılması planlanan bin 200 dairelik toplu konut hamlesinden bahsetti. Yüzde 82 oranında anlaşma sağlandığını ve 70 metrekareden 135 metrekareye çeşitli büyüklükte dairelerin olacağım vurgulayan Mehmet Hançerli, Karatay'da  TOKİ  Konutları olması için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini de belirtti. Merkezi Hükümet Seçimlerinden çıkan sonucun kendilerini sevindirdiğini yineleyen Başkan Mehmet Hançerli, 4 yıl süreyle Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun Konya ve Karatay'a yatırımlarının devam edeceğini sözlerine ekledi. 


Anadolu'da Bugün


Geri Dön