17 / 05 / 2024

konya Kelebek vadisi açılışı

konya Kelebek vadisi açılışı

Tanıtım toplantısında konuşan Selçuklu Belediye Uğur İbrahim Başkanı Altay, "Tropikal Kelebek Bahçesi ve Kelebekler Vadisi, Konya'ya gelen ziyaretçilerin ilk uğrak yerlerinden biri olacak" dedi.

Konya TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi kura sonuçları tam liste!

Konya TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi kura sonuçları tam liste henüz açıklanmadı. Konya TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi kura sonuçları tam liste açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Konya Mevlana Kültür Vadisi projesinde son durum!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezindeki yapıların tarihi dokuya uygun hale getirilmesine yönelik çalışmalar sürdürülüyor. Yeni hedef Mevlana Kültür Vadisi Projesini en kısa sürede bitirmek.

Konya Topikal Kelebek Bahçesi LED armatürlerle aydınlatılıyor!

Philips, Avrupa'nın en büyük kelebek uçuş alanı olan, Konya Selçuklu Belediyesi için tasarlanan Konya Tropikal Kelebek Bahçesi ve Böcek Müzesi'nin dış yüzünü, renk değiştirebilen LED armatürler ile aydınlattı.

2005 yılında Kelebek Vadisi Evleri'nde 75.000 liraya daire!

Dumankaya'nın Pendik'te yürüttüğü Kelebek Vadisi Evleri'nde bulunan daireler, 2005 yılında 75 bin liradan (490 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş. 145 metrekarelik daireler 97 bin liraya satılıyormuş.

2005 yılında Kelebek Vadisi Evleri'nde 59 bin liraya daire!

2005 yılında Dumankaya tarafından Pendik - Kurtköy bölgesinde inşa edilen Kelebek Vadisi Evleri'nde bulunan daireler 59 bin liradan (383 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Kelebek Vadisi turistlerin yeni gözdesi olacak!

Tanıtım toplantısında konuşan Selçuklu Belediye Uğur İbrahim Başkanı Altay, "Tropikal Kelebek Bahçesi ve Kelebekler Vadisi, Konya'ya gelen ziyaretçilerin ilk uğrak yerlerinden biri olacak" dedi.

2004 yılında Dumankaya Yenişehir Evleri'nde 57 milyar liraya daire!

2004 yılında Dumankaya İnşaat'ın Pendik'te inşa ettiği Yenişehir Evleri'nde ve Kelebek Vadisi Evleri'nde bulunan daireler 57 milyar liradan (403 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Konya Topikal Kelebek Bahçesi bugün açılıyor!

Avrupa'nın en büyük kelebek uçuş alanına sahip Konya Tropikal Kelebek Bahçesi, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımlarıyla bugün saat 18.00'de açılıyor.

Konya Tropikal Kelebek Bahçesi yarın açılacak!

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından turizme kazandırılan ve kendine özgü tasarımıyla Türkiye’de ilk olan Konya Tropikal Kelebek Bahçesi açılıyor.

Kelebek Vadisi imara açılacak!

Muğla Valiliği, Fethiye ilçesindeki dünyaca ünlü Kelebekler Vadisi'nde balayı turizmi başlatmak için kollan sıvadı, ölüdeniz'e 7 km. uzaklıkta olan ve 350 metre yükseklikteki dağlarla çevrili vadide, 89 türde gece ve gündüz kelebeği yaşıyor.

Kelebek Vadisi imara mı açılacak?

MUĞLA Valiliği, Fethiye ilçesindeki dünyaca ünlü Kelebekler Vadisi'nde balayı turizmi başlatmak için kollan sıvadı, Ölüdeniz'e 7 km. uzaklıkta olan ve 350 metre yükseklikteki dağlarla çevrili vadide, 89 türde gece ve gündüz kelebeği yaşıyor.

Kilistra Vadisi Koruma Amaçlı İmar Planı Çalıştayı düzenlendi!

Konya Büyükşehir Belediyesi, antik çağlardan günümüze uzanan tarihi ve doğal dokusuyla bir açık hava müzesi olan Gökyurt'ta, kültürel mirası korumak ve yaşatmak amacıyla "Kilistra Vadisi Koruma Amaçlı İmar Planı Çalıştayı" düzenledi.

Konya Kilistra Vadisi Koruma Amaçlı İmar Planı Çalıştayı yapıldı!

Büyükşehir Belediyesi, Konya'nın Kapadokyası olmaya aday olan, bir açık hava müzesi niteliğindeki Kilistra'da tarihi ve kültürel mirası korumak ve yaşatmak amacıyla "Kilistra Vadisi Koruma Amaçlı imar Planı Çalıştayı" düzenledi.

konya Kelebek vadisi açılışı Haberi

konya Kelebek vadisi açılışı

SELÇUKLU Belediyesince yaptırılan ve açılışını Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun gerçekleştirdiği Tropikal Kelebek Bahçesi ve Kelebekler Vadisi'nın tanıtımı amacıyla basın turu düzenlendi. 


Tropikal Kelebek Bahçesi nde gazetecilerle bir araya gelen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından yapılan açılışla beş yılık bir hayalin gerçekleştirildiğini belirtti. Sıcaklık 28 derece nem yüzde 80 Kelebek Bahçesi ve Kelebekler Vadisinde sıcaklığın 28 derece, nemin ise yüzde 80 düzeyinde bulunduğunu anlatan Altay, şunları söyledi: "Etrafınızda hiçbir ayıncı parça olmadan uçuşan kelebekleri görebiliyorsunuz. Müze kısmında da kelebeklerin doğumundan ölümüne kadar olan her aşamaya şahit oluyorsunuz. Tropikal Kelebek Bahçesi ve Kelebekler Vadisi, Konya'ya gelen ziyaretçilerin ilk uğrak yerlerinden biri olacak. Kelebek şeklinde olan mimari yapısıyla, gece aydııılatmasıyla Konya'ya değer katacak çok güzel bir bina kazan dırmış...