20 / 05 / 2024

konya Kentplaza fatih çıtlak

konya Kentplaza fatih çıtlak

Avm Mfi Partners tarafından yönetimi gerçekleştirilen Konya Kentplaza AVM, açıldığı günden itibaren gerçekleştirdiği etkinlikler ve özel günlere yönelik aktivitelerle, Konya’nın sosyal yaşamına farklı renkler katmaya devam ediyor.

Paşabahçe Konya Kentplaza AVM'de mağaza açtı!

Paşabahçe Mağazaları, son mağazasını Konya Kentplaza AVM’de açtı. Konyalılar’ı Paşabahçe Mağazaları’nın şık ürünlerinden oluşan geniş bir ürün portföyü bekliyor.

Konya'nın Selçuk ve Karatay ilçelerinde dönüşüm başlıyor!

Konya’nın Selçuk ilçesi Musalla Bağları ve Fatih mahalleleri ile Karatay ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi (2. Kısım) ve Fevzi Çakmak Mahallesi (1. Kısım) sınırları dahilinde kalan bazı belirli alanlar, kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildi.

Konya Selçuklu ve Karatay'daki 3 alan riskli ilan edildi!

Konya Selçuklu ilçesinde bulunan Musalla Bağları ve Fatih mahalleleri ile Karatay ilçesinde bulunan Fevzi Çakmak Mahallesi 1. kısım ve Fevzi Çakmak Mahallesi 2. kısım sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildi.

Konya Meram'a sosyal tesis inşa edilecek!

Konya Meram Belediyesi tarafından Çarıklar Fatih Mahallesi'ne yaptırılacak olan sosyal tesis temelinin atılması ile aynı mahalleye kazandırılan parkın açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Ankara-Konya yolu Gölbaşı geçişi için protokol imzalandı!

Ankara-Konya yolu, Gölbaşı geçişinde proje çalışmaları için düzenlenen protokol imzalandı. Protokol KGM adına Karayolları 4. Bölge Müdürü Mustafa Karademir ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay tarafından imzalandı.

Fatih İşkin: Dedeman Konya Otel'i bir adım öteye taşıyacağız!

Dedeman Konya'nın yeni Genel Müdürü Fatilı İşkin ve otelin Satış Pazarlama Müdürü Fatih Kocagüzel, Yenigün'e nezaket ziyan-etinde bulundu. İkili burada gazetenin Yönetim Kurulu Başkanı Muştala Arslan ve Reklam Koordinatörü Fatih Altınok'la sohbet etti.

Dedeman Konya'dan Yenigün'e ziyaret!

Dedeman Konya Hotel ve Convention Center'in Kurumsal Satış Müdürü Serap Bakırhan ile Satış ve Pazarlama Müdürü Fatih Kocagüzel, gazetemize gelerek Yenigün Gazetesi sahibi Mustafa Aıslan'a nezaket ziyaretinde bulundu...

Funda Olgun Kentplaza AVM'nin müdürü oldu!

Konya’nın en modern ve uluslararası standarttaki tek alışveriş merkezi olan Kentplaza’nın AVM Müdürü Funda Olgun oldu. Olgun, 2014 Ocak ayı itibarıyla Kentplaza AVM Müdürü olarak yeni görevine başladı.

Mevlana'nın 740. vuslat yılı Kentplaza 'da Fatih Çıtlak söyleşisi ile kutlandı!

Fatih Çıtlak’ın “Tasavvufta Aşk” konulu sohbetini Kentplaza Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Arıcı, Deha Grubu Genel Müdürü Arif Canlı ve AVM MFI Partners Alışveriş Merkezleri Yönetim Direktörü Aytaç Özçiçek de ilgiyle izledi.

Fatih Çıtlak, Konya Kentplaza’ya geliyor!

Avm Mfi Partners tarafından yönetimi gerçekleştirilen Konya Kentplaza AVM, açıldığı günden itibaren gerçekleştirdiği etkinlikler ve özel günlere yönelik aktivitelerle, Konya’nın sosyal yaşamına farklı renkler katmaya devam ediyor.

Kentplaza, 1. yaşını coşkuyla kutladı!

Açıldığı günden itibaren Konya’nın çehresini değiştiren ve sosyal yaşamına renk katan etkinlikleriyle, Konyalılar’ın yaşam merkezi haline gelen Kentplaza, 1. yaşını 2 gün süren, dolu dolu bir programla kutladı...

Kentplaza 1. yaşını coşkuyla kutluyor!

Açıldığı günden itibaren Konya’nın çehresini değiştiren ve sosyal yaşamına renk katan etkinlikleriyle, Konyalılar’ın yaşam merkezi haline gelen Kentplaza, 1. yaşını 2 gün sürecek, dolu dolu bir programla kutlamaya hazırlanıyor...

Kentplaza'da Ramazan etkinlikleri sürüyor!

Açıldığı günden itibaren, Konya’nın sosyal yaşamına yepyeni bir renk getiren Konya Kentplaza Alışveriş Merkezi, ziyaretçileri için hazırladığı birbirinden güzel etkinliklerini Ramazan Ayı’nda da sürdürme kararı aldı...

konya Kentplaza fatih çıtlak Haberi

konya Kentplaza fatih çıtlak


Tasavvuf konusunda özel dersler veren ve son dönemde sohbetleri büyük ilgi gören Fatih Çıtlak, Mevlana’nın 740. vuslat yılı nedeniyle Konya Kentplaza’ya geliyor. Konyalılar’la 8 Aralık Pazar günü saat 16.00’da Kentplaza’da buluşacak olan Fatih Çıtlak, “Tasavvufta Aşk” konulu bir sohbet gerçekleştirecek.


Ölüm gününü “Hakk’a kavuşmak” olarak tanımlayan ve bir düğün günü sayan Mevlana Celaleddin Rumi’yi anma törenleri kapsamında, Kentplaza’da gerçekleştirilecek olan sohbette Çıtlak, kendisini dinleyenlerin sorularını da cevaplayacak. 


Avm Mfi Partners tarafından yönetimi gerçekleştirilen Konya Kentplaza AVM, açıldığı günden itibaren gerçekleştirdiği etkinlikler ve özel günlere yönelik aktivitelerle, Konya’nın sosyal yaşamına farklı renkler katmaya devam...