08 / 07 / 2024

konya kongre saray

konya kongre saray

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen 10 bin kişilik Spor ve Kongre Sarayı inşaatında sona yaklaşıldı. Spor ve Kongre Sarayı’nı Şeb-i Arus törenlerine kadar tamamlanıp Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılması bekleniyor...

Konya'da 10 taksitle satılık 2 arsa! Sakın kaçırmayın!

Konya İli Sarayönü Belediye Başkanlığı, Kony Sarayönü'nde yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar 10 taksitle satışa çıktı.

TOKİ’den Konya Sarayönü'nde 2 bin 280 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!  

TOKİ Konya Sarayönü 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Sarayönü'nde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Sarayönü'nde  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Sarayönü sosyal konut projesi... 

O ilde 41 bin TL'ye satılık arsa fırsatı! Arsa alacaklar dikkat! 

Konya Sarayönü Belediye Başkanlığı, Konya ili Sarayönü ilçesinde yer alan 23 arsayı 41 bin 828 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Konya Sarayönü ilçesi için kamulaştırma kararı!

Konya ili Sarayönü ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Konya Sarayönü için acele kamulaştırma kararı!

Konya ili Sarayönü ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Konya ili Sarayönü ilçesi için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31523 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

James Murray: ABD'de Beyaz Saray’ın replikası yapılsın!

ABD Gizli Servis Direktörü James Murray, katıldığı bir kongrede 6 Ocak Kongre baskınında olanlara benzer güvenlik açıklarının engellenmesi amacıyla eğitim için Beyaz Saray’ın replikasının, yani bir benzerinin inşa edilmesini istedi.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 5 ilçeye Tarım Müdürlüğü binası!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ilgın, Halkapınar, Derbent, Güneysınır ve Sarayönü ilçelerinde ilçe Tarım müdürlüğü binası inşa edecek. 

Simit Sarayı, M1Konya AVM'de şube açtı!

Geniş marka karmasıyla Konya ve çevresi için kıymetli bir yaşam merkezi olan M1Konya AVM, Türkiye’nin en önemli markalarından Simit Sarayı’nı ziyaretçilerin hizmetine açtı.

TOKİ Konya Sarayönü Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Konya İli Sarayönü İlçesi Yenicekaya Köyü Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Sarayönü Millet Bahçesi ihalesi 29 Nisan'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya İli Sarayönü İlçesi Yenicekaya Köyü Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 29 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Konya Sarayönü Millet Bahçesi ihalesi 22 Nisan'da!

Konya İli Sarayönü İlçesi Yenicekaya Köyü Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Nisan 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Murat Kurum: Konya'yı mimarisiyle örnek bir şehir haline getireceğiz!

Selçuklu Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen "Medya Buluşması" programında konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Konya'yı mimarisiyle örnek bir şehir haline getireceğiz" dedi.

TOKİ Konya Sarayönü projesi sahiplerini buldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Sarayönü projesinde yer alan konutların kura çekilişini gerçekleştirdi.

konya kongre saray Haberi

konya kongre saray


Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen 10 bin kişilik Spor ve Kongre Sarayı inşaatında sona yaklaşıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Mevlana Kültür Merkezi ve Mevlana Kültür Vadisi aksında yapılmakta olan Spor ve Kongre Sarayı’nı Şeb-i Arus törenlerine kadar tamamlayıp Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açmak istediklerini söyledi.


Türkiye’deki en büyük salonlardan birini inşa ettiklerini kaydeden Başkan Akyürek, “Buraya Türkiye’deki en estetik salon da denilebilir. Mimari tarzıyla, yapı tekniğiyle, imalatıyla çok güzel bir salon ortaya çıkıyor. Zemin de düşünüldüğünde 12 bin kişinin aynı anda toplantı yapabileceği, büyük parti kongrelerinin, büyük toplantıların, kongrelerin ve sempozyumların yapılabileceği tarzda imal ediliyor. Uluslararası müsabakaların oynanabileceği, antrenman salonuyla, büyük salonuyla, çok amaçlı salonlarıyla, fuayesiyle, zemin altında yer alan sportif ve sosyal tesisleriyle Konya için...