09 / 05 / 2024

konya konut şatışı mart 2020

konya konut şatışı mart 2020

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Konya Bölge Müdürlüğü 2020 yılı Şubat ayı Konut Satışı İstatistiklerinden “Konya ili konut satışları” konusunda basın bülteni yayınladı. 2020 yılı Mart ayında Konya'da 2 bin 585 konut satıldı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüştürmemiz gereken 6,7 milyon konut var!

TOKİ ile başlatılan konut atılımının özel sektörün de gayretleriyle önemli bir dönüşümün gerçekleşmesini sağladığını dile getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hala dönüştürmemiz gereken 6,7 milyon konut bulunuyor." diye konuştu.

Konya'da atıl vaziyetteki bina yıkılacak!

Çalışmalarına devam eden Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya’da atıl vaziyette bulunan bir binanın yıkımını gerçekleştirecek.

Konya'da Mayıs'ta bin 923 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü 2019 Mayıs Konya Konut Satışı İstatistiklerini açıkladı. Konya'da 2019 Mayıs'ta bin 923 konut satıldı.

Konya Eski Garaj Ticaret ve Konut Projesi'nin temeli atıldı!

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi tarafından ihalesi yapılan Eski Garaj Ticaret ve Konut Projesi temel atma töreni yapıldı.

İnşaat sektörünün kalbi Konya'da atıyor!

Konya Gayrimenkul, Konya İnşaat, Konya Kent ve Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Aletleri Fuarları 14 Mayıs'a kadar ziyaretçilerine açık.

Mehmet Akif Dilsiz: Ön satışlarda firmalar sıkıntı yaşıyor!

Konut Atölyesi Proje Direktörü Mehmet Akif Dilsiz, Emlakkulisi.com Sektör Buluşmaları toplantısında konut sektörünün sorunlarına ilişkin değerlendirme yaptı...

Yenibosna Karat 34'te 0.42'den başlayan faizle!

Emlak Konut çatısı altında sunulan “Ülkemizin Yarınlarına Güveniyoruz” kampanyası dahilinde Yenibosna Karat 34'te 0.42'den başlayan faiz oranları sunuluyor..

Karat 34'te 10 yıl vade imkanı!

Emlak Konut çatısı altında sunulan “Ülkemizin Yarınlarına Güveniyoruz” kampanyası dahilinde çok cazip ödeme koşulları sunan Karat 34'te 10 yıl vadelendirme yapılıyor..

Bahçelievler Karat 34'te faizler 0,42'den başlıyor!

Emlak Konut çatısı altında sunulan “Ülkemizin Yarınlarına Güveniyoruz” kampanyası dahilinde Bahçelievler Karat 34'te çok cazip ödeme koşulları sunuluyor..

Konutta yeni dönem başlıyor!

Emlak Konut çatısı altında yüzde 0,7 faiz ve 10 yıl vade ile düzenlenen konut satış kampanyasının ardından hayata geçirilen, brüt 150 metrekareyi aşan konutlarda KDV oranının yüzde 18'den yüzde 8'e düşürülmesi konut piyasasına ve ekonomiye nefes aldıracak.

Emlak Konut'un hangi kampanyalı projesinde kaç konut satılacak?

Emlak Konut çatısında gerçekleştirilen büyük konut kampanyasında 1.6 milyon metrekarelik ev satılması ve buradan 10 milyar TL gelir sağlanması bekleniyor. Peki Emlak Konut'un kampanyalı hangi projesinde kaç konut var?

Emlak Konut faizi yıllık yüzde 10 ile sınırlandıracak!

Emlak Konut çatısında başlayacak kampanyaya hasılat paylaşımı projeleri dahil olacak. Faiz yüzde 0.7 veya enflasyona endeksli olacak. Enflasyonun yükselme olasılığına karşı faiz yıllık yüzde 10 ile sınırlanacak.

TOKİ Konya Beyşehir 2. Etap 469 konut ihalesi bugün!

TOKİ Konya İli Beyşehir İlçesi 2. Etap 469 adet konut, 1'er adet cami ve ticaret merkezi ve sosyal tesis inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

konya konut şatışı mart 2020 Haberi

konya konut şatışı mart 2020

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Konya Bölge Müdürlüğü 2020 yılı Şubat ayı Konut Satışı İstatistiklerinden “Konya ili konut satışları” konusunda basın bülteni hazırladı.

TÜİK Konya Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 2020 yılı Mart ayı itibariyle Konya'da toplam konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 9,1 artarken, bir önceki aya göre yüzde 9,9 oranında azalarak 2 bin 585 adet olarak kaydedildi. Konya ili 2 bin 585 konut satışı ile Türkiye genelindeki toplam konut satışlarından yüzde 2,4 pay alarak 9’uncu sırada oldu.

Türkiye genelinde konut satışları 2020 Mart ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 3,4 oranında artarak 108 bin 670 olarak kaydedildi. Konut satışlarında, İstanbul 19 bin 846 konut satışı ve yüzde 18,3 ile en yüksek paya sahip oldu. Satış...