06 / 05 / 2024

Konya mahalle konağı projeleri

Konya mahalle konağı projeleri

Köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerine mahalle konağı kazandırma çalışmalarını sürdüren Konya Büyükşehir Belediyesi, 12 ilçede 26 mahalle konağının yapımını sürdürüyor.

Konya Ahırlı Şehir Konağı hizmete açıldı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ahırlı’da yeni yapılan Şehir Konağı’nın açılışına katıldı.

Konya Hüyük Şehir Konağı açılışı gerçekleşti!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Hüyük Şehir Konağı'nın açılışı gerçekleşti. 

Bursa Mustafakemalpaşa Mahalle Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafakemalpaşa’nın Yamanlı Mahallesi’nde inşa edilen mahalle konağında çalışmalar aralıksız devam ediyor. 

Bursa Mustafakemalpaşa'ya mahalle konağı inşa ediliyor! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Doğancı Mahallesi'nde mahalle konağı inşaatı için çalışmalara başladı. 

Bursa Ağaköy Mahalle Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce Gürsu’nun Ağaköy Mahallesi’ne kazandırılması planlanan Mahalle Konağı inşaatında çalışmalar tamamlanıyor.

Bursa Yenişehir'de mahalle konağı inşa ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen mahalle konağı yapımında çalışmalar hızlandı. Konağın kısa zamanda hizmete girmesi bekleniyor. 

Konya Meram'da hükümet konağının temeli atıldı!

Konya'nın Meram ilçesine inşa edilecek olan Meram Hükümet Konağı'nın temel atma töreni gerçekleşti.

Keçiören'de Şehit Kubilay Mahalle Konağı inşa ediliyor!

Ankara Keçiören Belediyesi,  sosyal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacak Şehit Kubilay Mahalle Konağı'nın yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Keçiören Mahalle Konağı'nın temeli atıldı!

Çalışmalarına devam eden  Keçiören Belediyesi, Şehit Kubilay Mahallesi’nde inşa edeceği mahalle konağının temelini attı.

Aksaray'da her mahalleye mahalle konakları inşa ediliyor!

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, belediyenin yaptığı projeleri yerinde inceledi. Dinçer, ''Seçimden önce vatandaşlarımıza Mahalle Konaklarının yapımı için söz vermiştik. Şimdi Yeni Mahallemiz ve Hamide-Alaca Mahallemize Mahalle Konağı ve Sosyal Tesis inşa ediyoruz'' dedi.

TOKİ Konya Meram Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Konya İli Meram İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

İzmit'te yarım kalan konak inşaatı madde bağımlılarının yuvası oldu!

İzmit Belediyesi tarafından yarım bırakılan mahalle konağı alkol ve uyuşturucu kullananların yuvası haline dönüştü. Mahalle sakinleri akşam saatlerinde konak inşaatının içinde yer alan çıkanlardan rahatsız olduğunu belirtti.

TOKİ Konya Karapınar Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Konya İli Karapınar ilçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Konya mahalle konağı projeleri Haberi

Konya mahalle konağı projeleri


Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası kapsamında mahalle olan köy ve beldelere mahalle konakları kazandırıyor.


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Yeni Büyükşehir Yasası kapsamında merkezdeki standardın şehrin tamamına taşınması ve topyekün kalkınma için tüm ilçelerde çok sayıda yatırımı hayata geçirdiklerini söyledi.


İlçe merkezlerinin tamamında ana cadde düzenlemeleri, kültür merkezi, şehir konağı, spor salonu gibi yatırımların sürdüğünü, mahalle yollarında standardın yükseldiğini kaydeden Başkan Akyürek, mahalleye dönüşen belde ve köylere de mahalle konağı yaptıklarını ifade etti.


Mahalle konaklarının ihtiyaca ve nüfusa göre 12 farklı tip proje olarak hayata geçirilmekte olduğunu kaydeden Başkan Akyürek, konakların hem muhtarlar tarafından, hem de toplantı amaçlı kullanılacağını söyledi.


Şu anda 12 ilçede 26 mahalle konağı yapımının devam ettiğini kaydeden Başkan Akyürek, mahalle konaklarının yaklaşık maliyetinin 10,5 milyon lira olduğunu...