26 / 05 / 2024

konya mahalle meclisi toplantıları

konya mahalle meclisi toplantıları

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya’da devasa projelerin devam ettiğini, şehrin standardının yükseldiğini söyledi

TOKİ'den Konya'ya 3 yeni okul! İhalesi bugün!

Konya ili, Akşehir İlçesi, İstasyon Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası; Yeni Mahalle 16 Derslikli Eğitim Binası; Ortaköy Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Konya'ya 3 yeni okul müjdesi!

Konya ili, Akşehir İlçesi, İstasyon Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası; Yeni Mahalle 16 Derslikli Eğitim Binası; Ortaköy Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi (E-İhale) ihalesi 8 Mart 2021 tarihinde yapılacak.

Konya Millet Bahçesi'nin temeli 15 Ocak'ta atılıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay Konya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde yaptığı konuşmada Konya'da inşa edilecek millet bahçesinin temelinin 15 Ocak'ta atılacağını açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’ne imar planı çağrısı!

Ankara Boztepe Mahalle muhtarı Ali Yıldırım, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde reddedilen imar planı için çağrıda bulundu. Muhtar Yıldırım; “Bizi bu manzaradan kurtarın” dedi.

Konya'da yapı ruhsat harçlarına indirim!

Konya Beyşehir Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, inşaat sektörüne destek vermek için yapı ruhsat harçlarında bir miktar indirime gitme kararı alındı.

Selçuklu Kosova Mahalle Konağı tamamlanıyor!

Konya’nın merkez ilçesi Selçuklu'da inşa edilen Kosova Mahalle Konağı'nda sona gelindi. 5 milyon TL’ye mal olacak binanın yüzde 90'ı tamamlandı.

Meram'da yeni imar planları düzenleniyor!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Meclisi’nin kararı ve Konya Valiliğinin onayıyla birlikte 2019’da yapılacak mahalli idare seçimleriyle birlikte Meram ilçesindeki mahalle sayısı 115’ten 69’a düşürülecek. 

Konya Selçuklu'ya yeni mahalle konağı inşa ediliyor!

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda Kosova Mahallesi’nde yapımına başlanan mahalle konağında çalışmalar sürüyor.

Türk Kızılayı'ndan Konya'da inşaat ihalesi!

Türk Kızılayı Konya Şube Başkanlığı, Konya İli Karatay İlçesi 37 Mahalle'de bulunan arsa üzerine konut inşaatı yapım işini ihale edecek. İşin süresi 31 Aralık 2018 olarak belirlendi.

Konya Buhara Mahalle Konağı için inşaat başladı!

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından Buhara Mahallesine kazandırılacak mahalle konağının inşaat çalışmalarına başlandı.

Konya'ya metro müjdesi!

Konya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan ayı toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Tahir Akyürek, ilçedeki yatırımları ve projeleri anlattı.

Konya'ya 9.7 milyon TL'lik yol yatırımı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Bozkır İlçesi’nin altyapısı ve malzeme kalitesi ile örnek 73 kilometre mahalle yolunun tamamladı, yolların toplam maliyeti 9.7 milyon lira oldu.

Konya Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısı gerçekleşti!

Konya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Şubat ayı toplantısı gerçekleşti. Toplantıda projeler ve yatırımlardan konuşuldu.

konya mahalle meclisi toplantıları Haberi

konya mahalle meclisi toplantıları

Mahalle Meclisi toplantıları kapsamında 6 mahallenin daha sakinleri ve muhtarları ile bir araya gelen  Devam eden bazı yatırımları anlatırken çeşitli müjdeler de veren Başkan Akyürek, Alaaddin Tepesi’ndeki mevcut ordu evinin kaldırılarak Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak ordu evine nakledilmesi konusunda ihale sürecinin başladığını söyledi. Başkan Akyürek, ayrıca kısa süre içinde Alaaddin-Adliye Tramvay Hattı’nın ihalesine çıkılacağını, 10 bin kişilik Spor ve Kongre Merkezi’nin temel atma töreninin yapılacağını ifade etti.


onya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Türkiye’ye örnek olan Mahalle Meclisi toplantıları kapsamında Kürden, Yaka, Orgeneral Tural, Dede Korkut, Ayanbey ve Durunday mahallelerinin sakinleri ile bir araya geldi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, mahalle sakinlerine ve muhtarlara devam eden büyük yatırımlar hakkında bilgi verdi. Tarihi eserlerin gelecek kuşaklara aktarılmasına yönelik yürütülen Mevlana Kültür...