05 / 05 / 2024

konya metro çalışması

konya metro çalışması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya'ya metro müjdesini verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İnşallah Konya metrosunun yapımına başlıyoruz" dedi.

Konya'da jeolojik ve jeoteknik etüt çalışması yapılacak!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası ile hizmet alanına giren ilçelerin imar planlarında yeniliğe gidiyor. İlk olarak Beyşehir’de çalışma başlatan Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçede jeolojik ve jeoteknik etüt çalışması yapacak.

Antalya Söbüce Yaylası'nda asfalt çalışması başladı!

Söbüce Yolu’na ulaşım kolaylaşacak Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli ilçesi Söbüce Yaylası yolunda bakım onarım ve asfalt çalışması başlattı.

İnşaat Platformu kuruluş çalışması başladı!

Türkiye’nin lokomotifi inşaat sektöründe, “İnşaat Platformu” kuruluş çalışması başladı. İnşaat Platformu; mimar, müteahhit, inşaat sanayisi olmak üzere sektörün tüm kesimlerinin bir arada buluşturacak.

İzmit Yahya Kaptan'da asfaltlama çalışması yapıldı!

İzmit Belediyesi tarafından Yahya Kaptan bölgesinde asfalt çalışması yapıldı. Sarayöııü Sokak ile 113 metre uzunluğunda 7,5 metre genişliğindeki Yağmur Sokak baştan sona asfaltlandı.

Sultantepe'de metro çalışması nedeniyle binalar hasar gördü!

Sultantepe Mahallesi'nde metro hattı çalışması nedeniyle hasar gördüğü ileri sürülen bina ile çevresindeki bazı binalar yapılan incelemenin ardından boşaltıldı.

MATAŞ Maltepe'deki ilk inşaat çalışmasına başladı!

Maltepe Belediyesi iştiraki olan Maltepe Sağlık Turizm Eğitim Otopark Temizlik İnşaat San. Tic. A.Ş. (MATAŞ), Feyzullah Mahallesi Sakızağacı sokakta bulunan 40 yıllık binayı yıkarak, inşaat çalışmasına başladı.

Muğla'da anıt ağaç envanter çalışması devam ediyor!

Muğla Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü Muğla ili sınırları içerisindeki “Anıt Ağacı” veya “Anıt Ağaç Topluluğu” olarak tescil edilen tabiat varlıklarının mevcut durumlarının tespiti ilgili envanter çalışması başlatıldı...

MATAŞ Maltepe'deki ilk inşaat çalışmasına başladı!

Maltepe Belediyesi bünyesinde kentsel dönüşüm çalışmalarını gerçekleştirmek amacıyla kurulan Maltepe Sağlık Turizm Eğitim Otopark Temizlik İnşaat San. Tic. A.Ş. (MATAŞ), ilçedeki ilk inşaat çalışmasına başladı.

Kağıthaneli kadınlardan afet odaklı risk haritalama çalışması!

Kağıthaneli kadınlar ilçenin 19 mahallesinde afet odaklı risk haritalama çalışması yaptı. Afetlere hazırlık ve afet sonrası planlama dolayısıyla ilçede çalışmalar yapan kadınlar, Kağıthane Belediyesi Meclis Salonu’nda bir toplantı düzenlendi.

Sultantepe'de metro çalışmasında hasar gören binalar boşaltıldı!

Olay Sultantepe Mahallesi, Şeyh Camii Sokak’ta önceki gün sabaha karşı meydana geldi.İddialara göre Çekmeköy-Ümraniye-Üsküdar metro hattı çalışmaları sırasında bazı binalarda ağır hasar meydana geldi.

Bursa Ataveler Mahallesi'nde kentsel yenileme çalışması başlayacak!

Bursa- Nilüfer Belediyesi tarafından Ataevler Mahallesi'nin kentsel yenileme çalışması ile ilgili tanıtım toplantısı yapıldı.Projede 337 binanın yüksek gerilim hatlarından uzaklaştırılıp depreme dayanıklı hale getirilmesi planlanıyor.

2000 yılında Taksim - Yenikapı metro çalışmaları durmuş!

2000 yılında Taksim - Yenikapı metro güzergahında yapılan metro çalışmaları Tünel'deki Fransız Sarayı olarak bilinen binada çatlamalar meydana getirmiş. Fransız Konsolosluğu mahkemeye başvurması üzerine İBB metro çalışmalarını durdurmuş.

Başiskele Toklu deresinde ıslah çalışması başladı!

İSU Genel Müdürlüğü Başiskele Yakacık Mahallesi’nde yer alan Toklu deresinde ıslah çalışması başlattı. Çalışma 1 milyon liraya mal olacak.

konya metro çalışması Haberi

konya metro çalışması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya'da toplu açılış töreninde konuştu. Törende, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konyalılara metro müjdesi verdi. 

Yeni Şafak Gazetesi'nde yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, yakında Konya'da metro inşaatına başlayacaklarını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Bunun için Konya'nın yatırıma ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Mavi tünel içme suyu ve arıtma tesisinin açılışını yapmıştık. Şeb-i Arus için geldiğimizde 99 kalem projenin toplu açılışını gerçekleştirmiştik. Bugün 645 milyon lira olan 88 kalem eser ve hizmetin açılışını yapmak üzere bir aradayız. Eğitim, sağlık, enerji, spor, yurt, yol yer alıyor. Büyükşehir Belediyemizin tamamladığı yollar, kavşaklar, üst geçitler, sulama tesisleri gibi açılışı da yapıyoruz. Karatay, Selçuklu, Akşehir, Seydişehir belediyelerimizin tamamladıkları yatırımları da hizmete alıyoruz. Tüm bu eser ve hizmetlerin Konyamıza kazandırılmasına hizmeti geçen bakanlarımızı,...