04 / 05 / 2024

Konya mobilya üretimi

Konya mobilya üretimi

Konya'da faaliyet gösteren Doğpa Mobilya İşletme Sahibi Bayram Ali Alpan, ''Mobilya konusunda üretim yok denecek kadar az. Fabrika anlamında Konya’da üretici yok'' diye konuştu.

Atabeyi Grup Konya Gayrimenkul Fuarı'nda!

Atabeyi Grup imzası taşıyan Atabeyi Villaları projesi Konya Gayrimenkul Fuarı, Konya İnşaat Fuarı, Konya Kent Fuarı ile Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı’nda yerini aldı.

Konya gayrimenkul fuarına büyük ilgi!

Konya'da gerçekleştirilen Gayrimenkul, İnşaat, Kent ve Mobilya Fuarı büyük ilgi ve beğeni topladı. Fuar, “Yaşanabilir Kentler” sloganıyla 100’e yakın firmayı Konya’da buluşturdu.

Konya Gayrimenkul Fuarı 25 Nisan'da açılacak!

TÜYAP Konya Fuarcılık tarafından düzenlenen Konya Gayrimenkul Fuarı, Konya İnşaat Fuarı, Konya Kent Fuarı ile Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı 25 Nisan'da açılacak...

Murat Kurum'dan Konya'ya ucuz konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Konya'ya ucuz konut müjdesi vererek, "İnşallah yakın zamanda burada konut üretimi yapacağız. Alt gelir grubu vatandaşlarımıza yönelik, onların alabileceği bir konut çalışmamız olacak." dedi.

Konya Kent yüzde 32'lik rekor ziyaretçi artışıyla kapandı!

Tüyap Konya Fuarcılık A.Ş. tarafından 19-22 Nisan 2018 tarihlerinde gerçekleştirilen Konya Kent, Gayrimenkul, İnşaat ve Mobilya Fuarları başarılı sonuçlarla kapılarını kapattı.

Gaysan Mobilya, Multimo'yla mağazalaşacak!

30 yıldır mobilya üretimi yapan Gaysan Mobilya, Multimo markasıyla perakende sektörüne girdi. Firma 2018'de yüzde 50 büyümeyi hedefliyor.

Hotelya üretiminin yüzde 60’ını yurtdışına yapıyor!

Dünyaca ünlü otel zincirleri, restoran, AVM ve mağazalar için sabit ve hareketli mobilya üretimi yapan Hotelya'nın üretimlerinin yaklaşık yüzde 60’ı yurtdışı için yapılıyor.

Bella Maison 5 yılda 50 mağaza açacak!

Türkiye’de mobilya üretimi yapan ve ev tekstili sektörüne girmeyi hedefleyen Bella Maison 5 yılda 50 mağaza açmayı planlıyor. Bella Maison Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Tan, ‘evde yaşam keyfi’ mottosuyla yola çıktıklarını belirtti.

İnşaat sektörünün kalbi Konya'da atıyor!

Konya Gayrimenkul, Konya İnşaat, Konya Kent ve Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Aletleri Fuarları 14 Mayıs'a kadar ziyaretçilerine açık.

Ali Alpan: Konya'da mobilya üretimi yok!

Konya'da faaliyet gösteren Doğpa Mobilya İşletme Sahibi Bayram Ali Alpan, ''Mobilya konusunda üretim yok denecek kadar az. Fabrika anlamında Konya’da üretici yok'' diye konuştu.

Müsiad Konya şubesi inşaat fuarında!

MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nden oluşan heyet, 26-29 Mayıs 2016 tarihleri arasında KTO-TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenen Kent, Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev fuarını gezdi.

Konya'da İnşaat, Kent, Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı açıldı!

Türkiye Belediyeler Birliği, Konya Büyükşehir Belediyesi ve TİMFED işbirliğiyle düzenlenen İnşaat, Kent, Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı'nın açılışı, KTO-TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi'nde yapıldı.

Konya İzotüp İstanbul Yapı Fuarı'nda sergilenecek!

Konya'da faaliyet gösteren İzobir tarafından "İzotüp" markasıyla üretimi yapılan "sprey poliüretan izolasyon kiti" Türkiye'nin en büyük yapı fuarında tanıtılıyor. Ürün, Türkiye'de bir ilk olma özelliği de taşıyor.

Konya mobilya üretimi Haberi

Konya mobilya üretimi

Konya tarım makinaları ve otomotiv yan sanayi yedek parça üretimi konusunda Türkiye’de öncü şehirlerden biri. Ancak mobilya konusunda üretim yok denecek kadar az. Fabrika anlamında Konya’da üreticinin olmadığını söyleyen Doğpa Mobilya İşletme Sahibi Bayram Ali Alpan, yatak ve baza üreticileri olduğunu ancak ciddi anlamda ev mobilyası üreten firmanın olmadığını kaydetti. Konya’nın bu konudaki eksikliğini İnegöl ve Ankara’dan tamamladığını ve bütün mağazaların mobilyalarını dışardan aldığını vurgulayan Alpan bütün sektörlerde olduğu gibi Konya’da mobilyacılık sektöründe sıkıntıların olduğunu dile getirdi. Konya’da en faal sektörlerin imalat, tarım, otomotiv yan sanayi sektörleri olduğunu vurgulayan Alpan, “Bunların dışındaki çoğu sektörde sıkıntı var. Mobilyacılıkta bu sıkıntı daha da fazla. Çünkü mobilya için çok geniş sergileme alanları istiyor. Müşteriler ev ortamındaki gibi görmek istiyor nasıl duracağını. Onun...