05 / 08 / 2024

Konya Montea Yapı

Konya Montea Yapı

Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, ''Hep beraber mücadele edeceğiz, mücadele her anlamda olur Yaşanan olaylardan dolayı ticareti sekteye uğratmak yanlıştır. Satın almaları durdurursak, araba ve ev ihtiyacımız varken bunları ertelersek hayatı durdurmuş oluruz'' dedi.

Konya Meram Fahrünnisa Evleri Konut Yapı Kooperatifii projesi tanıtıldı!

Konya Meram Belediyesi tarafından hayata geçirilen Fahrünnisa Evleri Konut Yapı Kooperatifii projesi için çalışmalar başladı. 

Afyonkarahisar ve Konya'da riskli yapılar tespit edilmeli!

Afyon Kocatepe Üniversitesi Deprem Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Çağlar Özkaymak, Afyonkarahisar ve Konya'da riskli yapıların tespit edilmesi gerektiğini belirtti. Özkaymak, bu bölgede hasarlı binalar için orta şiddetli depremlerin tehlike oluşturduğuna dikkat çekti.

Konya'daki depremde 66 yapı hasar gördü!

Dün akşam saatlerinde Konya'nın Meram ilçesinde meydana gelen deprem sonrasında 66 yapının zarar gördüğü tespit edildi.

Konya Ereğli'de kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Konya'ya bağlı Ereğli Belediyesi, Belediye Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıda kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin bilgi verdi.

Konya Meram'da kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

Konya'nın Meram ilçesinde kaçak bir şekilde inşa edilen kaçak yapılar, Meram Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı. 

Konya'da kira ücretine zam yapılan esnaftan tepki!

Konya'da 8 yıldır ızgara salonu işleten Azmi D,'nin kira ücretine pandemi döneminde yüzde 50 zam yapıldı. Yapılan zam karşısında şoke olan Azmi D, duruma isyan etti. 

Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi'nde 171 iş yeri yapılacak!

Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 171 adet iş yeri için yapım işi ihalesi düzenliyor. Yapım ihalesi 4 Mart 2021'de gerçekleşleştirilecek.

Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi'nde 171 iş yeri yapılacak!

Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 171 adet iş yeri için yapım işi ihale ediyor. Yapım ihalesi 4 Mart 2021 tarihinde yapılacak.

Konya'da imara aykırı yapılar yıkılacak! 

Konya'nın Meram ilçesinde kaçak yapılarla mücadele başladı. İlçe genelinde kaçak yapıların yıkımı başladı. 

Konya Ereğli'de 'Belediye kaçak inşaat yapıyor' iddiası!

Konya’nın MHP’li Ereğli Belediyesi’nin hazineye ait 850 metrekarelik arazi üzerine kaçak yapı inşa ettiğini ileri süren İYİ Parti Ereğli İlçe Başkanı Amil Acar, “Ereğli Belediyesi kaçak yapı ile mücadele edeceğine kaçak yapı yapıyor" iddiasında bulundu.

Konya Yeni Motorlu Sanayi Sitesi İhalesi 12 Ocak'ta yapılacak!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay,  Yeni Motorlu Sanayi Sitesi ihalesinin 12 Ocak’ta yapılacağını duyurdu.

Konya Yalıhüyük Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Konya’nın Yalıhüyük ilçesinde yapılacak millet bahçesini ihalesi gerçekleştirildi.

Konya'da raylı sistem hatları genişliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya Şehir Hastanesi Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan Konya'da yapılan yatırımlara ilişkin bilgi verdi.

Konya Montea Yapı Haberi

Konya Montea Yapı


Mağazada binlerce çeşit yapı malzemeleri, mobilya, tekstil ve hırdavat ürünleri satışa sunuldu. Mağaza’nın açılışı için bir tören düzenlendi. Törende söz alan Montea Yapı Marketleri Sahibi Ali Kıvrak,"Montea 1962 yılında kurulan ve yıllar içerisinde gerek kendi sektöründe gerekse başka sektörlerde yatırım ve gelişim sağlayan Kıvrak yapı malzemelerinin yeni bir koludur" dedi.


“Türkiyemiz’in dünyada önlerde olduğu ürün grubunun toplandığı yapı market sektöründe planımız ve hedefimiz Montea’yı bir Dünya markası yapmak” diyen Kıvrak, şöyle konuştu, "Bu süreçte Montea’nın en büyük önceliği topluma, insanlığa faydalı bir kurum olmasıdır. Yapı market sektörüne giriş planları aslında 1997 yıllarında gündeme alınmış fakat diğer sektörlere olan yatırımlarından dolayı faaliyete geçmemiştir." Yıllar içerisinde yapı sektöründeki gelişmeler neticesinde 2015 yılı başında tekrar gündeme alınarak çalışmalara başladıklarını söyleyen Kıvrak, demo, maket...