23 / 07 / 2024

Konya OSBnin lk üretime geçen fabrikası

Konya OSBnin lk üretime geçen fabrikası

Konya OSB'de üretime başlayan firmayı ziyaret eden Konya Valisi Muammer Erol ve Konya Sanayi Odası (KSO) Başkanı Memiş Kütükçü firma yöneticilerini tebrik ederek plaket verdi.

TOKİ Konya İlk Evim kuraları çekiliyor! TOKİ Konya kura sonuçları 3 Aralık 2022!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesi kapsamında Konya'da inşa edilecek olan konutlar için kura çekimi yapılıyor. TOKİ Konya kura sonuçları 3 Aralık 2022...

Konya'da 1.5 milyar dolarlık güneş enerjisi ihalesi!

Güneş enerjisi ihalelerinden ilki bin megavatlık kapasite ile Konya’da gerçekleşecek. İlk yatırımın 1.5 milyar doları aşması bekleniyor.

Zermeram Konya Konutları satış fiyatları!

İlk etabı 353 adet daireden oluşan projede ev alanları brüt 120 metrekareden başlıyor. Zermeram Konya Konutları satış fiyatları 295 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Zermeram Konya konut fiyatları!

Zermeram Konya konut fiyatları alanlarına bağlı olarak değişiyor. İlk etabında 353 adet konutun satışa çıkarıldığı projede anahtar teslimlerinin 36 ayda gerçekleşmesi öngörülüyor.

Konya Zermeram Evleri teslimleri!

Konya Zermeram Evleri teslimleri 36 ay sonra gerçekleşecek. İlk etabı 353 adet konuttan oluşan proje Konya ilinin Meram ilçesine bağlı Kozağaç Mahallesi'nde hayata geçiriliyor.

Konya yeniden planlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası ile hizmet alanına giren ilçelerin imar planlarında yeniliğe gidiyor. İlk olarak Beyşehir’de çalışma başlatan Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçede jeolojik ve jeoteknik etüt çalışması yapacak.

Konya'da jeolojik ve jeoteknik etüt çalışması yapılacak!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası ile hizmet alanına giren ilçelerin imar planlarında yeniliğe gidiyor. İlk olarak Beyşehir’de çalışma başlatan Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçede jeolojik ve jeoteknik etüt çalışması yapacak.

Konya'ya 3 milyar lira maliyetle metro yapılacak!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Konya’ya yapılacak ve 3 milyar liraya mal olacak 45 kilometrelik metronun müjdesini verdi. Projenin İlk planlamalara göre 2020 yılında bitmesi hedefleniyor.

Başbakan Davutoğlu’ndan Konya’ya metro müjdesi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Konya metrosunun müjdesini vererek, “Bu proje çok önemli. Güzergah öyle belirlendi ki 5 üniversite birbirine bağlanıyor. Hastaneler birbirine bağlanıyor. İlk planlamalara göre 2020 yılında bitmesi hedefleniyor” dedi.

Konya kentsel dönüşüm bekliyor!

Konya'da özellikle Karatay ve Meram ilçelerinde yoğunlaşan tarihi Konya evleri tek tek yok oluyor. Özel mülk olan birçok tarihi yapı, yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya. Mahalle sakinleri ise tarihi evlerden şikayetçi .

Konya Müteahhitler Birliği kuruldu!

Kısa adı KOMÜT olan Konya Müteahhitler Birliği kuruldu. İlk toplantısını hizmet binasında yapan birliğin başkanlığını Ekrem Demirci üstlendi. Birliğin ilk toplantısı yönetim kurulu ve üyelerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Konya Müteahhitler Birliği ilk toplantısını yaptı!

Kısa adı KOMÜT olan Konya Müteahhitler Birliği kuruldu. İlk toplantısını hizmet binasında yapan birliğin başkanlığını Ekrem Demirci üstlendi. Ahmet Özcan Caddesi'ndeki yeni hizmet binasında faaliyetlerine başladı.

Konya Numune Hastanesi'nin ihalesi Çakır İnşaat'ın!

Yılan hikayesine dönen Numune Hastanesi’nde ikinci ihale sonuçlandı. Komisyon 121 milyon TL’lik teklife onay verdi. İlk ihalenin bedeli ise yaklaşık 90 milyon TL idi ve Konya bir ihaleden daha zarar etti...

Konya OSBnin lk üretime geçen fabrikası Haberi

Konya OSBnin lk üretime geçen fabrikası

Gıda makineleri üreten firmanın genel müdürü Mustafa Er'e plaket takdim ederek tebriklerini ileten Vali Muammer Erol ile Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü. fabrikayı gezdi ve genel müdür Mustafa Erden bilgi aldı. Yatırımın Konya'ya ve Türkiye'ye hayırlı olmasını dileyen Vali Muammer Erol Konya'da yatırımların artmasının memnuniyet verici olduğunu, bu yatırımların şehrin büyümesine önemli katkılarda bulunacağını ifade etti. 


"BÖLGEDEKİ YATIRIMLAR HEYECANLANDIRIYOR"


KSO Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Memiş Kütükcü ise, 4. kısım genişleme alanında hızla ilerleyen yatırımların kendilerini Konya'nın geleceği içiıı son derece heyecanlandırdığını söyledi. Bölgede yatırım yaparak, üretime başlayan ilk firmanın yöneticilerini tebrik eden Başkan Kütükçü, "Genç mühendis arkadaşlarımızın başarısını, tesislerini bir öncekine göre üç kat büyüttüklerini görmek bizleri son derece memnun etti. Başarılarının devamını diliyoruz. Üretimin gücüyle büyüyen Konya Organize...