29 / 04 / 2024

konya Özel Nakiboğlu Hastanesi

konya Özel Nakiboğlu Hastanesi

Mevlana Müzesi yakınındaki Nakiboğlu Mahallesi sakinleri, en yakın devlet hastanesinin kendilerine 10 kilometre mesafede olduğunu olduğunu belirterek, kapanan özel hastane binasının devlet hastanesine dönüştürülmesini istedi

Bakan Adil Karaismailoğlu o tarihi açıkladı! Dünyanın en özel havalimanlarından biri olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Yeni Trabzon Havalimanı'nın inşaatına yakın zamanda başlayacaklarını belirterek, "Dünyanın en özel havalimanlarından bir tanesi olacak." diye konuştu.

A-101’de Casio CDP-S150 88 Tuşlu Dijital Piyano online özel fiyatıyla satışta! İşte 15 Ocak 2023 fiyat listesi…

A-101 Casio CDP-S150 88 Tuşlu Dijital Piyanoyu online özel fiyatıyla satışa sundu. Casio CDP-S150 88 Tuşlu Dijital Piyano özellikleri neler? İşte 15 Ocak 2023 fiyat listesi…

Adil Karaismailoğlu, Konya-Karaman YHT Hattı'nın ilk test sürüşünü gerçekleştirdi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Konya-Karaman Yüksek Hızlı Tren (YHT) Hattı'nın ilk test sürüşüne katıldı.

Adil Karaismailoğlu Konya-Karaman YHT Hattı'nın test sürüşünü gerçekleştirecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bugün Konya-Karaman Yüksek Hızlı Tren (YHT) Hattı'nın test sürüşünü gerçekleştirecek.

Kemal Kılıçdaroğlu: Apartman görevlileri ile ilgili çok özel çalışmalarımız var!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, koronavirüs salgını sürecinde üzerlerinde büyük sorumluluk olan apartman görevlilerine teşekkürlerini iletti ve "Apartman görevlileri ile ilgili çok özel çalışmalarımız var" dedi...

TOKİ Konya Beyşehir Huğlu 2. Etap kura sonuçları kazananlar listesi 2020!

TOKİ Konya Beyşehir Huğlu 2. Etap kura sonuçları kazananlar listesi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Konya Beyşehir Huğlu 2. Etap kura sonuçları kazananlar listesi 2020 ve Beyşehir Huğlu kura sonucu....

TOKİ Konya Beyşehir Huğlu 2. Etap kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Beyşehir Huğlu 2. Etap projesinde yer alan konutların kura çekimi bugün yapılacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Özel Büyükşehir Hastanesi'ni satışa çıkarıyor!

1 milyarın üzerinde borcu olduğu iddia edilen Konya Büyükşehir Belediyesi, Özel Büyükşehir Hastanesi'ni satışa çıkarıyor.

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan Evim Türkiye Fuarı'na özel kampanya!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Demirören Medya ve ISTexpo ortaklığıyla düzenlenecek olan Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’na katılım gösterecek. Hasanoğlu Şirketler Grubu Evim Türkiye Fuarı'na özel kampanya düzenledi.

İbrahim Karaosmanoğlu: Gölcük Millet Bahçesi çok güzel olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada, Gölcük Millet Bahçesi'nin çok güzel olacağını söyledi.

Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta lansmana özel yüzde 25 indirim!

3 milyar dolar yatırım bedeline sahip Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi 739 daireden meydana geliyor. Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta lansmana özel yüzde 25 indirim sağlanıyor.

Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta lansmana özel yüzde 25 indirim!

Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyan Çekmeköy Park projesi 3 milyar dolar yatırım bedeliyle hayata geçirildi. Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinde lansmana özel yüzde 25 indirim yapılıyor...

Ağaoğlu, Maslak 1453 özel fon kampanyasında dijitali tercih etti!

İnşaat sektörünün öncü markalarından Ağaoğlu, Maslak 1453 projesindeki özel stok konutlarının pazarlamasında, sosyal medyayı ve dijital kanalları tercih etti.

konya Özel Nakiboğlu Hastanesi Haberi

konya Özel Nakiboğlu Hastanesi


Konya kent merkezindeki mahalle sakinleri, en yakın devlet hastanesinin kendilerine 10 kilometre mesafede oluğunu belirterek, kapanan özel hastane binasının devlet hastanesine dönüştürmesi için eylem yaptı.


Merkez Karatay ilçesinde, Mevlana Müzesi yakınlarındaki, bölgede yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarıyla nüfusu hızla artan Nakiboğlu Mahallesi halkı, bir süre önce kapanan Özel Nakiboğlu Hastanesinin bahçesinde toplandı.


Burada önce vatandaşlardan, mülkiyeti Karatay Belediyesine ait olduğu belirtilen hastane binasının devlet hastanesine dönüştürülmesi için imza toplandı.


Ardından mahalle sakinleri adına açıklama yapan Ali Kaya, en yakın devlet hastanesinin yaklaşık 10 kilometre mesafede olduğunu, buradaki özel hastane de kapanınca mahallelinin sağlık hizmeti almakta güçlük çektiğini söyledi. Kaya, yetkililerden, nüfusu yeni yapılan binalarla her geçen gün artan bu bölgeye devlet hastanesi yapılmasını, mümkünse kapanan özel hastane binasının devlet hastanesine dönüştürülmesini istedi.


Toplanan kalabalık,...