17 / 05 / 2024

konya petrol istasyonu satılık

konya petrol istasyonu satılık

Konya Kulu ilçesi Makas mevkinde 6 milyon metrekare yüzölçümüne sahip olan Petrol istasyonu ve idari bina Kulu İcra Dairesi tarafından 19 Kasım günü 10:00 ile 10:10 saatleri arasında ihaleye sunuluyor.

Borusan EnBW Enerji ile Petrol Ofisi şarj istasyonu için anlaştı!

Yenilenebilir kaynaklardan enerji üreten Borusan EnBW Enerji ve Petrol Ofisi elektrikli şarj istasyon ağı kurmak üzere stratejik işbirliği anlaşması imzaladı. Buna göre Petrol Ofisi’nin 2000 istasyonunda elektrikli şarj ünitesi kurulacak.

Konya'da satılık akaryakıt istasyonu! 8 taksit fırsatıyla!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan yer alan akaryakıt istasyonunu satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Erzurum Palandöken'de 45 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu ve arsası!

Erzurum Enerji Üretim Dağıtım Doğalgaz Petrol Metal Taş. San.Tic.A.Ş., Erzurum ili, Palandöken ilçesi, Şehit İsmail Aksu Mahallesi, 1421 ada 6 parselde yer alan akaryakıt istasyonu ve arsasını 45 milyon TL'ye satıyor...

Konya Beyşehir için acele kamulaştırma kararı!

Konya ili Beyşehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Eskişehir'de 8 milyon TL'ye icradan satılık petrol istasyonu!

Eskişehir 6. İcra Dairesi Müdürlüğü, Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Yeni Mahallesi 1192 ada 36 parselde yer alan petrol istasyonunu 8 milyon TL'ye icradan satıyor...

Manisa Shell Petrol İstasyonu 5.4 milyon TL'ye icradan satışa çıktı!

Manisa İli, Yunusemre İlçesi, Uncubozköy mahallesinde yer alan Shell Petrol İstasyonu ve müştemilatı 5 milyon 486 bin 295 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için birinci satış günü 18 Şubat 2019 olarak belirlendi.

Bursa Osmangazi'de 5 milyon TL'ye icradan satılık petrol istasyonu!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Soğanlı Mahallesi'nde yer alan petrol istasyonu vasıflı gayrimenkul 5 milyon 12 bin 474 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Akşehir'de 6 milyon 534 bin TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Konya İl, Akşehir İlçesi'nde yer alan akaryakıt istasyonu ve hizmet binası 6 milyon 534 bin TL'ye icradan satışa çıkarıldı.

Konya Ereğli'de 6.6 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Konya Ereğli Belediyesi, Ereğli'nin Barbaros Mahallesi'nde bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Akaryakıt ve ve servis istasyonu ile ticaret veya konut alanı imarlı arsaların toplam bedeli 6 milyon 643 bin 324 TL olarak belirlendi.

Petrol istasyonu açma şartları!

Bir arsa üzerinde petrol istasyonu açmak isteyen kimselerin dikkat etmesi gereken bazı hususlar bulunuyor. Peki, petrol istasyonu açma şartları nelerdir? Petrol arsasının nasıl olması gerekir?

Konya Meram'da 3.9 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu ve LPG Tesisi!

Konya Meram Belediyesi, Meram'da bulunan akaryakıt istasyonu ticaret ve LPG tesisini satışa çıkardı. 20 Temmuz Çarşamba günü saat 15:45'de ihale edilecek gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 900 bin TL olarak belirlendi.

OMV Petrol Ofisi'nden 6 ilde satılık 8 gayrimenkul!

OMV Petrol Ofisi İstanbul, Rize, Çanakkale, Bursa, Eskişehir ve Konya'da bulunan 8 gayrimenkulü satışa çıkardı. Toplam 6 ilde satışa çıkan gayrimenkullerin satışı kapalı zarf ve pazarlık usulüyle gerçekleşecek.

Konya'da inşaat sektörü güven endeksi Ocak'ta 9 puan geriledi!

Konya'da perakende sektöründe Ocak ayında en iyi performansı akaryakıt istasyonu, eczane, parfümeri, nalbur, züccaciye, kırtasiye sektörleri sergiledi, inşaat sektörü güven endeksi, geçen yılın aynı dönemine göre düştü.

konya petrol istasyonu satılık Haberi

konya petrol istasyonu satılık

Konya Kulu ilçesi Makas mevkiinde 6 milyon metrekare yüzölçümüne sahip olan Petrol istasyonu ve idari bina Kulu İcra Dairesi tarafından 1 milyon 42 bin 500 TL'ye satışa çıkarılıyor. 


Bahse konu taşınmaz satışı 19 Kasım günü Kulu ilçesi Kulu kütüphanesi salonunda gerçekleşecektir. Satış açık arttırma suretiyle gerçekleşecektir.


Satışa konu taşınmazın Petrol istasyonu ve idari bina içerisinde; market depolar, oto lastik tamir yeri, petrol istasyon kanopisi, oto gaz kanopisi ayıca 6 adet yer altı tankı, 1 adet komple yangın tesisatı, 2 adet kompresör, 2 adet jeneratör yer almaktadır.


Petrol istasyonu, Türkiye İş Bankası AŞ tarafından 1. dereceden ipotekli olup bu ipotekten dolayı satışa çıkarılmıştır. Tapu kaydında mevcut olup 1.2.3. dereceden ipoteklidir. Yüzde 18 KDV oranı vardır. 


İhale İlanı


TAŞINMAZIN Özellikleri; Satışa konu taşınmaz Konya İli Kulu...