29 / 04 / 2024

konya seydişehir hastanesi son durum

konya seydişehir hastanesi son durum

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya Milletvekili Dr. Mustafa Baloğlu, Seydişehir, Altınekin ve Emirgazi'de yapımları süren devlet hastaneleri ile ilgili bilgi verdi.

Konya Seydişehir'deki 342 adet arazi satılıyor! İhalesi 19 Ekim'de! 

Konya Seydişehir Belediye Başkanlığı, Konya ili, Şeydişehir ilçesinde yer alan 342 adet arazi satılıyor. İşte o satış ile ilgili tüm detaylar...

TOKİ’den Konya Seydişehir'de ucuz konut imkanı! 2+1'ler 608 bin TL'ye! 

TOKİ Konya Seydişehir 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Seydişehir'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Seydişehir'de  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Seydişehir sosyal konut projesi... 

Konya Seydişehir'de 51 adet satılık gayrimenkul!

Seydişehir Belediye Başkanlığı, Konya Seydişehir'de yer alan 15 adet iş yeri için kiralama, 51 adet gayrimenkul için de satış ihalesi gerçekleştiriyor. 

Konya Seydişehir Belediyesi kira ücretlerine bir yıl boyunca zam yapmayacak!

Konya'ya bağlı Seydişehir Belediyesi kiracılarını sevindirecek karar aldı. Belediye, kira ücretlerine bir yıl boyunca zam yapmama kararı aldı. 

Konya Şehir Hastanesi açılıyor!

1250 yataklı Konya Şehir Hastanesi'nin açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşiyor....

Konya Şehir Hastanesi bugün açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılışı yapılacak Konya Şehir Hastanesi, 256 yoğun bakım, 108 acil ve 30 diyaliz yatağı olmak üzere 1250 yatakla hizmet verecek.

Konya Şehir Hastanesi Onkoloji Hastanesi yıl sonunda tamamlanacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘hayalimdi’ dediği şehir hastanelerinden biri daha hizmete açıldı. Konya Şehir Hastanesi’nin 838 yataklı birinci etabında hasta kabulüne başlandı. 

Konya Şehir Hastanesi hizmet vermeye başladı!

Sağlık Bakanlığı tarafından, kamu-özel sektör iş birliğiyle başlatılan "Şehir Hastaneleri Projesi" kapsamında yapımında sona gelinen Konya Şehir Hastanesi, hasta kabulüne başladı.

Konya Seydişehir Millet Bahçesi 2021'de açılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Seydişehir'e hakim, yürüme mesafesinde herkesin ulaşabileceği bir millet bahçesini projelendirdik. En geç önümüzdeki yıl itibarıyla da Seydişehirli vatandaşlarımıza millet bahçemizi hizmete açmış olacağız." dedi.

Konya Şehir Hastanesi açılış için hazır!

Sağlık Bakanlığı tarafından kamu-özel sektör iş birliğiyle başlatılan "Şehir Hastaneleri Projesi" kapsamında inşaat çalışmaları Konya Şehir Hastanesi, açılışa hazır...

Konya Şehir Hastanesi'nin inşaatında sona gelindi! 

Konya Şehir Hastanesi’nin inşaatı bitme aşamasına yaklaştı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Bin 250 yataklı ve 412 bin 187 metrekare kapalı alanda inşa edilen hastanenin bu yıl açılabilmesi için her türlü çalışmanın yapıldığını belirtti...

Konya Seydişehir Millet Bahçesi ihalesi 20 Şubat'ta!

Konya Seydişehir Millet Bahçesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 20 Şubat 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Konya Şehir Hastanesi bu yıl hizmete açılıyor!

Konya İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç, yapımı süren Konya Şehir Hastanesi'nin bu yıl içinde hizmete açılacağını açıkladı.

konya seydişehir hastanesi son durum Haberi

konya seydişehir hastanesi son durum

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya Milletvekili Dr. Mustafa Baloğlu, Seydişehir, Altınekin ve Emirgazi'de yapımları süren devlet hastaneleri ile ilgili bilgi verdi. Dr. Mustafa Baloğlu, yaptığı yazılı açıklamada şu bilgileri verdi: "75 yataklı Seydişehir üçe Devlet Hastanemizin yüzde 80 oranında fiziki yapısı tamamlanmış olup, yüzde 20'si için ikmal ihalesi 8 Mart 2016 tarihinde TOKI tarafından yapılan ihale ile neticelendi. İhaleyi 6 Milyon Türk Lirası'na Eksan inşaat. Sanayi ve Limited Şirketi aldı. Firma ile TOKI arasındaki sözleşme 31 Mart 2016 tarihinde imzalamış olup, firmanın en kısa zamanda çalışmalara başlaması beklenmektedir, firmanın 150 gün süresi bulunmaktadır." "10 yataklı Altınekin İlçe Devlet Hastanemizin ihalesi 30 Mart 2016 tarihinde yapılmış olup, yüzde 71 oranında fiziki yapısı tamamlanmış ve yüzde 29 ikmal işi...