16 / 05 / 2024

Konya stadyum inşaatında son durum

Konya stadyum inşaatında son durum

Konya' da yeni stadyum inşaatında sona doğru yaklaşıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, belediye tarafından yapımı sürdürülen Yeni Konya Stadyumu inşaatında incelemelerde bulunarak değerlendirme yaptı...

Konya Millet Bahçesi inşaatında son durum ne? 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Konya'ya kazandırılan millet bahçesinin inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ile birlikte devam eden millet bahçesi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Konya Meram İlçe Halk Kütüphanesi inşaatında sona gelindi!

Konya Meram Belediyesi tarafından inşa edilen Meram İlçe Halk Kütüphanesi inşaatında sona gelindi.

Konya Yolu Projesi inşaatında sona yaklaşılıyor!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Konya Yolu inşaat çalışması alanını inceledi. Şimşek, projenin inşaatında sona yaklaşıldığını söyledi.

Konya'da inşaat iskelesinden düşen işçi hayatını kaybetti!

Konya'da bir apartmanın inşaatında çalışan işçi iddialara göre dengesini kaybedip iskeleden düşerek hayatını kaybetti.

Meram Fahrünnisa Hatun Sosyal Tesisi inşaatında sona gelindi!

Konya Merkez Meram İlçesi'nde yapım çalışmaları devam eden Fahrünnisa Hatun Sosyal Tesisi inşaatında son aşamaya gelindi.

Konya'da okul inşaatında göçük!

Konya'da Meram ilçesi Hatıp Caddesi'ndeki okul inşaatında kolonlara beton dökme işlemi gerçekleşirken, kalıp çöktü. İşçilerden bazıları kaçarak kurtulurken, 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Konya Bozkır Şehir Konağı'nın inşaatında son durum ne?

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, "Şehir konağı ve hanımlar lokali" inşaatı devam ediyor. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yapımı devam eden şehir konağı ve hanımlar lokali inşaatında incelemelerde bulundu.

Çamlıca Camisi inşaatında son yaklaşıldı!

İstanbul'da yapımına 26 ay önce başlanan Çamlıca Camisi inşaatında 6 minareden 90 metre uzunluğundaki 2'si külah, şerefe ve alemleri takılarak tamamlandı.

Isparta Şehir Hastanesi inşaatında deprem izolatörü kullanılacak!

Isparta Şehir Hastanesi inşaatında deprem izolatörü kullanılacağı bilgisi veren Akın, "iki temel üstüne Almanya'dan ithal edilerek uygulanacak sismik yalıtımla, hastane 11 şiddetindeki depreme kadar dayanıklı olacak" dedi.

Ankara Sincan'da fabrika inşaatında çökme meydana geldi!

Olay, akşam saatlerinde Sincan'da meydana geldi. Sincan Organize Sanayi Bölgesi Ahi Evran Mahallesi Ural Caddesi'nde bulunan fabrika inşaatında kurulan iskele, bilinmeyen bir nedenle çöktü.

TOKİ Eskişehir Stadyum inşaatında sona yaklaşıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Eskişehir'de yapımına devam edilen 33 bin seyirci kapasiteli stadyum inşaatında sona yaklaşıldı.

İlimtepe Konutları inşaatında inceleme yapıldı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş. tarafından Sarıçam'da yapımına başlatılan İlimtepe Konutları inşaatında inceleme gerçekleştirdi.

Kütahya Emet Meslek Anadolu Lisesi yurt inşaatında son durum!

Emet Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yaptırılan 3 milyon 221 bin 400 TL’ye mal olacak olan Emet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kız Yurdu inşaatında çalışmalar devam ediyor.

Konya stadyum inşaatında son durum Haberi

Konya stadyum inşaatında son durum

Konya'da yeni stadyum inşaatında sona doğru yaklaşıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Türkiye'nin en güzel stadyumlarından birinin Konya'da yapılmakta olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti: "Zeminden ısıtmalı çim alanı, tribün ısıtma sistemleri, locaları, alışveriş merkezi, restoranı, mağazaları, birçok sosyal ve kültürel etkinlik imkanı, yer altı ve yer üstü otoparkıyla çok güzel bir spor kompleksi oluşturuyoruz. Burası Türkiye'de devam eden en büyük yatırımlardan birisi. 

Konya belediyecilik tarihinin de en önemli yatırımlarından birisi. Stadyum inşaatı 1,5 ay içinde tamamlanmış olacak. Stadyum, Konya sporuna ve Konyaspor'a katkıda bulunacak. Burası, 42 bin kişilik seyirci kapasitesiyle, imkanlarıyla, donatı alanlarıyla aynı zamanda gelir getiren bir stadyum olacak. Tamamlanmasıyla Konya sporuna 5 milyon dolar kaynak üretilmiş olacağını rahatlıkla söyleyebilirim. 

Stadyum inşaatı hızla tamamlanırken, Konyaspor'a da başarılar diliyoruz." ihale bedeli 126...