07 / 05 / 2024

Konya Taş Evler

Konya Taş Evler

EREĞLİ İlçe Belediyesi ile Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Taş Evleri'nde yürüttüğü röleve çalışmalarında sona gelindi. Röleve çalışmalarının son aşamaya geldiği ve akabinde restorasyon çalışmalarının startının verileceği kaydedildi.

Konya Taş Evler'de röleve çalışmaları bitmek üzere!

Konya Taş Evler de röleve çalışmaları bitmek üzere. Konya'nın Ereğli ilçe Belediyesi ile Konya Büyükşehir Belediyesi' nin Taş Evleri' nde yürüttüğü röleve çalışmalarında sona gelindi.

Botanik Köy Taş Evler'de yeni etap başlıyor! Ayvalık'ta yeni proje!

Botanik Köy Taş Evler projesi Ayvalık'ta hayata geçiriliyor. Projede yeni etap Eylül'de başlıyor. İşte Botanik Köy Taş Evler projesi ile ilgili detaylar...

Mutluköy Taşevler Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mutluköy Taşevler Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Yılmaz, Barış Özenç, Emir Burak Sümer ve Uğur Güven Öğütgen ortaklığında kuruldu.

TOKİ Konya Taşkent 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ Konya Taşkent 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Taşkent'te kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Taşkent'te  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Taşkent sosyal konut projesi... 

Burcu Şendir, Seba Taşevler Yalıkavak'tan yeni villa aldı!

Magazin dünyasının ünlü isimlerinden Burcu Şendir, Seba Taşevleri’nden yeni bir ev aldı. Şendir, müstakil havuzu ve beş odası bulunan villa için 1 milyon dolar ödedi.

Seba Taşevler: Yalıkavak'ta modern masal!

Seba İnşaat güvencesiyle Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilen Seba Taşevler Yalıkavak'ta 4+1 konut tipinde taş müstakil evler yer alıyor. 

Seba Taşevler Yalıkavak fiyat!

Seba Taşevler Yalıkavak projesindeki konutların fiyatları haberimizde yer alıyor. Seba Taşevler Yalıkavak projesi Bodrum Yalıkavak'ta yükseliyor. 

Seba Taşevler Yalıkavak nerede?

Seba Taşevler Yalıkavak nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Seba Taşevler Yalıkavak projesi satışa çıktı...

Seba Taşevler Yalıkavak satışta! 

Seba İnşaat imzasıyla Bodrum Yalıkavak'ta yükselen Seba Taşevler Yalıkavak satışa sunuldu. 4 oda 1 salon taş evler 950 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Antalya Demre'de taş evlere Avrupalı turist ilgisi!

Antalya'nın Demre ilçesinde bulunan Beymelek taş evler, batı Avrupalı turistlerin ilgi odağı haline geldi. Bölgeye tatile gelen turistler Beymelek taş evlerde tarih ve doğayla vakit geçirmenin keyfini yaşıyor.

Kayseri'nin taş evleri eski günlerine dönmeyi bekliyor!

UNESCO Dünya Miras Geçici Listesi'ne giren Koramaz Vadisi'nde, başta Mimar Sinan'ın doğduğu Ağırnas olmak üzere pek çok mahallede bulunan tarihi taş evler hala ayakta duruyor.

Çukurca'da 400 yıllık taş evler restore edildi!

Hakkari'nin Irak sınırının sıfır noktasında yer alan Çukurca'da 400 yıllık olduğu tahmin edilen tarihi kale evlerinin turizme kazandırılması için devam eden restorasyon çalışmaları tamamlanıyor.

TOKİ Konya Taşkent 2. Etap ihalesi yarın!

Konya İli Taşkent İlçesi 2. Etap 142 Adet Konut 1’er Adet Ticaret Merkezi, Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Taşkent 2. Etap 142 konut ihalesi 8 Ocak'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdarsi Başkanlığı Konya Taşkent 2. Etap 142 Adet Konut 1’er Adet Ticaret Merkezi, Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 8 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirecek.

Konya Taş Evler Haberi

Konya Taş Evler

EREĞLİ Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa başlattıkları röleve çalışmalarının son aşamaya geldiği ve akabinde restorasyon çalışmalarının startının verileceği kaydedildi. İstanbul'dan gelen Efekta Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Yüksek Mimar Kayhan Çanakel ve Konya Büyükşehir İmar Müdürlüğü Planlama ve Kentsel Tasarım Şube Müdürü Ali Uçar, Taş Evler bölgesinde incelemelerde bulundu. 


BELEDİYE Başkanı Özkan Özgüven ve Başkan Yardımcıları Adem Erdal ve Zuhal Savaş'ın da katıldığı incelemelerde taş evlerin Ereğli kimliği ile özdeşleşen farklı bir konsepte sahip olduğu ve aslına uygun bir restorasyon çalışması ile bölgenin yeniden dizayn edileceği kaydedildi. 


YENİLEME; ASLINA UYGUN YAPILACAK 

BELEDİYE Başkanı Özkan Özgüven, seçim öncesi Taş Evlerin Ereğli'ye aslına uygun bir şekilde kazandırılması için çalışacaklarının sözünü verdiklerini hatırlatarak, "Konya Büyükşehir Belediyesi ile yaptığımız çalışmalar doğrultusunda röleve çalışmaları tamamlanma aşamasına getirildi....