17 / 05 / 2024

konya toki çekilişi yapıldı mı

konya toki çekilişi yapıldı mı

Konya’da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılacak olan bin 353 sosyal konutun kura çekimi töreni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımı ile gerçekleştirildi. Heyecanlı anların yaşandığı kura çekilişine 10 bin kişi katıldı. 

TOKİ kura tarihleri takvimi belli oldu! Kuralar il il peş peşe çekilecek! 21 Aralık TOKİ çekilişi hangi illeri kapsıyor?

TOKİ kura tarihleri takvimi 2022 vatandaşların gündeminde bulunuyor. TOKİ kura tarihleri takvimi il il peş peşe çekilecek. Peki, 21 Aralık TOKİ çekilişi hangi illeri kapsıyor?

İstanbul Avrupa Yakası TOKİ çekilişi ne zaman? TOKİ İstanbul 2022 nerede yapılacak?

TOKİ İstanbul kura çekilişi büyük bir merakla beklenmektedir. Özellikle İstanbul Avrupa Yakası çekiliş tarihlerine dair aramalar hız kazandı. İşte detaylar!

Gaziantep Şahinbey TOKİ çekilişi ne zaman?

TOKİ sosyal konut kura çekilişleri hız kesmeden sürüyor. Bugün TOKİ kuraları Gaziantep ili ile devam etti. Peki Gaziantep Şahinbey TOKİ çekilişi ne zaman? İşte detaylar!

TOKİ Konya Meram kura çekilişi ne zaman? İşte merak edilen o tarih!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Konya Meram projesinde yer alan 179 adet konutun kura tarihi merak ediliyor. İşte TOKİ Konya Meram kura çekilişi ne zaman? sorusunun yanıtı...

TOKİ Konya Halkapınar 3. Etap kura çekilişi 20 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Halkapınar 3. Etap projesinin kura çekilişi 20 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Selçuklu alt gelir kura çekilişi ne zaman 2021?

TOKİ Konya Selçuklu alt gelir kura çekilişi ne zaman 2021 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Konya Selçuklu alt gelir kura çekilişi ne zaman 2021 sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ 100 bin konut Konya Meram Beybes kura çekilişi bugün!

TOKİ 100 bin konut Konya Meram Beybes kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek. Meram TOKİ'de 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Konya Selçuklu Ardıçlı TOKİ kura çekilişi bugün!

TOKİ'nin Konya Selçuklu Ardıçlı 2020 projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2020 kura çekilişi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilecek olan Konya Selçuklu Ardıçlı 2020 projesinin kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2. Etap kura çekilişi tarihi 2+1 ve 3+1!

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2. Etap kura çekilişi tarihi 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2. Etap kura çekilişi ne zaman? Selçuklu TOKİ kura çekimi tarihleri 2020...

TOKİ Konya Karapınar kura çekilişi bugün!

TOKİ Konya Karapınar kura çekilişi bugün Karapınar Belediyesi Yeni Düğün Salonu'nda gerçekleştirilecek. Kura çekilişi sonrasında 300 daire sahiplerini bulacak. Projeye toplam 1.900 başvuru geldi...

TOKİ Konya Karapınar kura çekilişi yarın!

TOKİ Konya Karapınar kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek. Projede talep toplanan 300 adet daireye toplam 1.900 adet başvuru geldi. Daireler alt ve orta gelir grubuna özel satışa çıkarıldı...

Konya Taşkent 2. etap kura çekilişi ne zaman?

Konya Taşkent 2. etap kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 88 adet 2+1 konut, 52 adet 3+1 konut bulunuyor. 

konya toki çekilişi yapıldı mı Haberi

konya toki çekilişi yapıldı mı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya'da TOKİ tarafından inşa edilmesi planlanan bin 353 sosyal konutun kura çekimi törenine katıldı. Konya Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi’nde yapılan kura çekilişine 10 bin kişi katıldı. Kura sonuçları açıklanırken heyecanlı anlar yaşandı. 

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre; Konya’da TOKİ tarafından yapılacak olan bin 353 sosyal konutun kura çekimi töreni 10 bin kişinin katılımı ile gerçekleştirildi. Törende konuşan Bakan Kurum, TOKİ tarafından bugün kadar Konya’da 21 bin 817 konuttan 19 bin 295 adetini tamamlayıp hak sahiplerine teslim ettiklerini anlattı. Türkiye genelinde de 250 bin sosyal konut için proje başlattıklarını açıklayan Bakan Kurum  "Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle 5 Mart’ta finansmanını yaptığımız ’Yatay mimariyle yükselen Türkiye’ sloganıyla 2023 yılı hedeflerimiz doğrultusunda, tüm Türkiye’de 250 bin sosyal...