04 / 05 / 2024

konya tuzlukçu prestij cadde projesi

konya tuzlukçu prestij cadde projesi

Konya Büyükşehir Belediyesi, Tuzlukçu’da gerçekleştirdiği prestij cadde çalışmalarını tamamlayarak ilçeye asfaltı, kaldırımı, refüjü ile örnek caddeler kazandırdı.

TOKİ’den Konya Tuzlukçu'da ucuz konut imkanı! 2+1'ler 608 bin TL'ye! 

TOKİ Konya Tuzlukçu 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Tuzlukçu'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Tuzlukçu'da  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Tuzlukçu sosyal konut projesi... 

Uğur İbrahim Altay: Türkiye'nin en güzel kentsel dönüşümü Konya'da!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, kentte devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarının son durumu hakkında bilgi paylaştı. 

Konya Akşehir'de 10 bine yakın kişinin mülkiyet sorunu çözüldü!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya'nın Akşehir ve Tuzlukçu ilçelerinde 10 bine yakın kişiyi ilgilendiren mülkiyet sorununun çözüme kavuştuğunu dile getirdi. 

Konya'da komşu kavgası: 6 kişi yaralandı!

Konya'da iki komşu arasında binanın ortak kullanım alanıyla ilgili kavga çıktı. Olay sonucunda her iki taraftan 3'er kişi olmak üzere 6 kişi yaralandı.

Konya'da Tuzlukçu Belediyesi'nden esnafa 1000 TL kira desteği!

Konya Tuzlukçu Belediyesi kahveci ve lokantacı esnafına 1000 TL kira desteği verecek. CHP'li belediye geçtiğimiz günlerde belediyede asgari ücretle çalışan işçilerin maaşını 4 bin 500 TL'ye çıkarmıştı.

TOKİ Konya 126 konut ihalesi yarın!

Konya İli Tuzlukçu İlçesi 126 Konut ile 1'er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatları Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Uğur İbrahim Altay: Konya'daki binaları adeta yeniden ihya ediyoruz!

Yaptığı çalışmalarla ilgili bir toplantı gerçekleştiren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Buradaki binaları adeta yeniden ihya ediyoruz" dedi.

TOKİ Konya Tuzlukçu kura sonucu 06.07.2020!

TOKİ Konya Tuzlukçu kura sonucu 06.07.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Konya Tuzlukçu kura sonucu 06.07.2020 ve TOKİ Tuzlukçu kura sonuçları 2020 listesi...

TOKİ Konya Tuzlukçu 100 bin konut kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Tuzlukçu projesinde yer alan 126 konut kuraları bugün çekiliyor...

TOKİ 100 bin konut Konya Tuzlukçu 2020 başvuru detayları!

TOKİ 100 bin konut Konya Tuzlukçu 2020 başvuru detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut Konya Tuzlukçu 2020 başvuru şartları nedir? TOKİ 100 bin konut Konya Tuzlukçu 2020 fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

Uğur İbrahim Altay, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı oldu!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Uğur İbrahim Altay kazandı...

Konya Dutlu Koruluğu Sosyal Tesisi'nin temeli atıldı!

Konya Meram Belediyesi, Dutlu Koruluğu Sosyal Tesisi'nin temelini attı. Belediye Başkanı Fatma Toru tesisin ihalesinin 17 Aralık 2017'de tamamlanacağını söyledi.

Konya Hüyük'e 4,8 milyon liralık prestij cadde!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası sonrası Hüyük İlçesi’nde 4,8 milyon liralık prestij cadde yatırımı gerçekleştirdi.

konya tuzlukçu prestij cadde projesi Haberi

konya tuzlukçu prestij cadde projesi


Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası sonrası Konya’nın tüm ilçelerine prestij cadde kazandırma çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya’nın sadece şehir merkezi ile değil, 31 ilçesi ile birlikte topyekün kalkınmasına yönelik yatırımlar yaptıklarını belirterek, bu kapsamda su, kanalizasyon, şehir konakları, mahalle parkları, tarımsal destekler gibi çok sayıda yatırımın yanında her ilçede ana cadde düzenlemelerini hayata geçirdiklerini dile getirdi.


İlçe merkezlerinde yapılan düzenlemelerde asfaltı, kaldırımı, refüjü, su ve kanalizasyon hattı, yağmur suyu drenaj hattıyla örnek caddeler oluşturduklarını vurgulayan Başkan Akyürek, Tuzlukçu İlçesi’nde 4 caddede yaptıkları çalışmaları tamamladıklarını ifade etti.


Tuzlukçu İlçesi Atatürk, Mithatpaşa, Nasreddin Hoca ve Celal Şen caddelerini örnek hale getirdiklerini vurgulayan Başkan Akyürek, 2 milyon 50 bin liraya mal olan yatırımın ilçeye hayırlı olmasını diledi.



Konya Büyükşehir...