21 / 05 / 2024

konya ulaşım hat projeleri

konya ulaşım hat projeleri

Konya merkez ve ilçelerde toplam 284 hatta hizmet veren Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılında otobüs ve tramvaylarla toplam 79,4 milyon yolcu taşıdı.Konya genelinde 284 hatta ulaşım hizmetleri sürüyor.

Bakan Uraloğlu resmen duyurdu! Ulaşım, ödeme, para transferi ve alışverişte büyük kolaylık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’ndan Türkiye Kart müjdesi geldi! Uraloğlu, ulaşım, ödeme, para transferi ve alışveriş harcamalarımı tek bir kartta bir araya getiren "Türkiye Kart"ın pilot uygulamasının Konya'da başarıyla tamamlandığını bildirdi.

İstanbul Havalimanı'na İETT ve Havaist hatlarıyla ulaşım imkanı!

İstanbul Havalimanı'ndan uçuş yapmak isteyen yolcular, ulaşım için birçok alternatif hat ve güzergahı kullanabilecek. Yarın itibariyle başlayacak seferlere havalimanınından İETT ile "Havaist" hatlarıyla da ulaşım sağlanacak. 

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesini Altur-Havaş-Free Turizm kazandı!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesinin kazananı belli oldu. 150 otobüsle 18 hat üzerinden yapılacak seferlerin işletmesini Altur-Havaş-Free Turizm konsorsiyumu kazandı. 

Yeni havalimanının ulaşım ihalesi salı günü yapılacak!

İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü, İstanbul genelinde Yeni Havalimanı toplu ulaşım entegrasyonu kapsamında, 18 hat üzerinde 150 otobüs ile 10 yıl süreli toplu taşıma yapmak üzere hat kiralama ihalesini 4 Eylül Salı günü yapacak.

Konya'da kentsel dönüşüm ve ulaşım konuşuldu!

Mimarlar Odası Konya Şubesi yönetim kurulu kentsel dönüşüm ve ulaşım gündemiyle toplandı. Konya'nın oluşacak yeni kent merkezi üzerine konuşulanlar ve yapılacaklarla yapılması gerekli olan projeler değerlendirdi.

Konya Kiraz'daki ulaşım sorunu çözülüyor!

Beydağ Barajı’nda su tutulmasıyla birlikte su altında kalan yerleşim yerleri arasında yer alan Kiraz’ın Karaman Mahallesi’nde oluşturulan yeni konut alanının ulaşım sorunu Kiraz Belediyesince çözülüyor.

Melikgazi'de Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü oluşturuldu!

Şehir içi güvenli, seri ve alternatif ulaşımına her zaman önem verdiklerini hatırlatan Büyükkılıç, şehir içi ulaşım ve alternatif yolların bağlantıları daha seri, bilimsel ve özerk yapılabilmesi için Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü oluşturulduğunu söyledi.

Beyşehir TOKİ Konutları'na ulaşım kısalıyor!

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, TOKİ konutlarının bulunduğu Avşar Mahallesi’nden şehir merkezine ulaşım daha da kısalıyor. Özaltun, yeni bağlantı yolu için iş makinelerinin seferber olduğu, çalışmaların yürütüldüğü alanda incelemelerde bulundu.

Elmar Towers Rezidans ulaşım!

Elmar Towers Rezidans ulaşım bilgileri kapsamında proje Ankara Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddesi'nin kesiştiği bölgede yükseliyor. 3 blok şeklinde yükselen projede toplam 800 daire mevcut.

Konya genelinde 284 hatta ulaşım hizmetleri sürüyor!

Konya merkez ve ilçelerde toplam 284 hatta hizmet veren Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılında otobüs ve tramvaylarla toplam 79,4 milyon yolcu taşıdı.Konya genelinde 284 hatta ulaşım hizmetleri sürüyor.

Tugay Kartal: Haydarpaşa Garı olmadan demiryolu ulaşımı olmaz!

Haydarpaşa Dayanışması, Haydarpaşa Garı’nın yanışının 4. yılında düzenlenen toplantıda yangınla ilgili soruşturma dosyasının kapatıldığını hatırlattı. Haydarpaşa Dayanışması aktivisti Tugay Kartal da Haydarpaşa Garı olmadan demiryolu ulaşımı olmaz dedi.

Bodrum Datça arası feribot ulaşımına izin çıktı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi tarafından çalışma ruhsatı düzenlenen feribot seferleri, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın Bodrum Feribot A.Ş.’ye hat izni vermesi ile 3 adet arabalı feribotla hizmete başladı.

Şanlıurfa'da ulaşım yeni hatlarla rahatlayacak!

Belediyeden yapılan açıklamada kent merkezini uzak olan bir çok bölgeye belediye otobüsleri ile ulaşım sağlanacağı bildirildi. Yeni ulaşım hat numaraları ve sefer saatleri haberimizin içinde yer alıyor...

konya ulaşım hat projeleri Haberi

konya ulaşım hat projeleri

Konya merkez ve ilçelerde toplam 284 hatta hizmet veren Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılında otobüs ve tramvaylarla toplam 79,4 milyon yolcu taşıdı.


Yeni Büyükşehir Yasası ile toplu ulaşım ağı genişleyen Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya genelinde 284 hatta ulaşım hizmetlerini sürdürüyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 2014 yılında ulaşımda, başta yeni tramvaylar ve doğalgazlı otobüsler olmak üzere birçok yeniliğe imza attıklarını, ulaşım ağının bundan sonra yapacakları çalışmalarla daha da genişleyeceğini söyledi.


2014 yılında Konya merkez ve ilçelerdeki toplam 284 hatta 79 milyon 409 bin yolcu taşıdıklarını kaydeden Başkan Akyürek, yeni teknolojileri takip ederek, en kaliteli ulaşım hizmetini vermek için çalıştıklarını vurguladı.


Yine 2014 yılında alınan 100 doğalgazlı otobüs ile otobüs filosunu 425’e çıkardıklarını kaydeden Başkan Akyürek, son model 60 tramvay alım ihalesi kapsamında teslim...