06 / 05 / 2024

konya yatırımları murat kurum

konya yatırımları murat kurum

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "81 ilimizi, 922 ilçemizi, mahalle mahalle, köy köy, 2023’e, 2053’e ve 2071’e hazırlıyor, eser siyasetinin en güzel örneklerini ortaya koymanın, bu vatana eserler bırakmanın heyecanını yaşıyoruz" açıklamasında bulundu.

2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımlar!

Yatırımcıların yakından takip ettiği altında yükseliş hız keserken, dolar ise yüzde 0,39 değer kazandı. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden 2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımları paylaştı...

Uzunal Cadde Yapı Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzunal Cadde Yapı Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Efe Uzunal, Mehmet Şişman ve Murat Üsküdarlı ortaklığında kuruldu.

Merish Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Merish Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Hilmi İşeri tarafından kuruldu.

Mif Eğitim Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mif Eğitim Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürcan Mazman ve Murat Sabah ortaklığında kuruldu.

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket bugün Üsküdar'da 16 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile İmre Barmmanbek, Mehmet Erol Çamur, Mehmet Murat Baltacı ortaklığında kuruldu.

Enaş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Enaş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta Hasan Çınar, Murat Doğan, Cansel Nurat Aksoy, Mehmet Reha Pamir ve Kayahan Karadaş ortaklığında kuruldu.

İş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

İş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'da Murat Doğan, Cansel Nuray Aksoy ve Mehmet Reha ortaklığında kuruldu.

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de   500 bin TL sermaye bedeli  ile Atilla Kangüleç, Ayhan Çevik, Ceyhun    Aracı, Mehmet Murat Sarısözen tarafından  kuruldu.

May Proje Yönetimi Ve İnşaat Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

May Proje Yönetimi Ve İnşaat Yatırımlar Anonim Şirketi Ümraniye'de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Murat    Kılıç, Ahmet Özer  ve Yakup Köç tarafından kuruldu.

Murat Kurum'dan Konya yatırımları açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya'nın geleceğini inşa ettiklerini belirtti. Kurum, "Kentsel dönüşümden sosyal konutlara, millet bahçelerinden çevre yatırımlarımıza, sokak sağlıklaştırma projelerinden tarihi meydanlarımızı yenilemeye, yeni projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Demirbilek Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Demirbilek Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Demirbilek tarafından kuruldu. 

Trabzon yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Millet Bahçesi’ başta olmak üzere Pazarkapı kent meydanı, Ganita sahil düzenlemeleri, Gülcemal ve Boztepe ile ilgili yatırımları masaya yatırdı.

ZG Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

ZG Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Latif Adaoğulları ve Yavuz Erkmen tarafından kuruldu.

konya yatırımları murat kurum Haberi

konya yatırımları murat kurum

Kurum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenen Konya Şehir Hastanesi ve Toplu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarlarıyla geçen 18 yıl boyunca ülkeye çağ atlatan vizyon projelere yenilerini eklemek için Konya’da bulunduklarına dikkat etti.

Konya'da önemli projelere imza attıklarını ve yapımı devam eden projelerde de hız kesmeden sürdürdüklerine vurgu yapan Kurum, "Bugün toplu açılışını gerçekleştirdiğimiz 'Sağlıkta Dönüşüm Programı' kapsamında yapılan en büyük projelerden biri olan Konya Şehir Hastanemiz, Sarayönü'nde inşa ettiğimiz bin 682 yeni konutumuz, camilerimiz, dükkanlarımız hayırlı olsun. Yine, ülkemizin ticaretine, ekonomisine büyük katkı sağlayacak yeni lojistik merkezimiz, yüksek hızlı tren garı alt geçidimiz ve yeni yol, köprü, kavşak yatırımlarımız, şehrimiz için, Konyalı hemşerilerimiz için hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

- "Bu vatana eserler bırakmanın heyecanını yaşıyoruz"

Kurum, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın...