02 / 05 / 2024

Konya Yediler Mahallesi

Konya Yediler Mahallesi

Konya'nın Yediler Mahallesi'nde kentsel dönüşümden dolayı çalışmaların hızla devam ettiğini ifade eden Muhtar Orhan Gürsoy, kentsel dönüşüm tamamlandığında mahallenin çehresinin tamamen değişeceğini belirtti.

Konya'da 12 taksitle 4 arsa satılacak! Sakın kaçırmayın!

Konya İli Karatay Belediye Başkanlığı Konya Mezbaha Mahallesi'nde yer alan 4 arsayı 12 taksitle satışa çıkardı.

Konya'da 8 taksitle imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Alakova Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte yatırımcıların merakla beklediği ihale ile ilgili detaylar...

Konya Meram'da 11.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Çomaklı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 11 milyon 600 bin TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ'nin Konya Sille Mahallesi’ndeki projesi iptal edildi!

Konya Selçuklu'ya bağlı Sille Mahallesi’ndeki dağlık kesimde 201 bin metrekare büyüklüğe sahip arazide TOKİ tarafından hayata geçirilen projenin iptal edilmesine karar verildi.

Konya Şükran Mahallesi Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ramazan Bayramı namazını Konya'daki tarihi Kapu Camisi'nde kıldı. Kurum, Konya'da devam eden Şükran Mahallesi Dönüşüm Projesi ve Mevlana Meydanı Yenileme ve Dönüşüm Projesi ile ilgili konuştu.

Konya Şükran Mahallesi'nde dönüşüm başladı!

Konya'nın Şükran Mahallesi'nde devam eden çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Dönüşümle birlikte kentte bulunan tarihi surlar gün yüzüne çıkıyor. 

Konya'da 20.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Dere Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 20 milyon 56 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Konya'da 4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Ayanbey Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 4 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Bosna Hersek Mahallesi emlak sektörünün gözdesi oldu!

Öğrencilerin yerleşkesi haline gelen Konya'nın Bosna Hersek Mahallesi yatırımcılarına kazandırıyor. Bölgede kira getirileri en üst seviyede seyrediyor.

TOKİ'den Konya Ladik Mahallesi 2.Etap'a 799 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konut üretimine ara vermeden devam ediyor. TOKİ bu kapsamda  Konya Ladik Mahallesi 2.Etap'a 799 yeni konut inşa edecek. 

Seha İnşaat Konya'da 38.4 milyon TL'ye arsa aldı!

Seha İnşaat, Konya Selçuklu Belediye Başkanlığı tarafından Yazır Mahallesi'nde yer alan 42 bin 558 metrekare alana sahip 3 adet arsa ihalesini 38 milyon 419 bin 760 TL bedelle kazandı.

Konya Meram'da 18 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Konya Meram Belediyesi tarafından Kozağaç Mahallesi ile Yenice Mahallesi'ndeki gayrimenkuller iki ayrı ihale ile satışa sunuyor. İhaleler aynı tarihte gerçekleşecek..

Konya Selçuklu'da 10.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Selçuklu İlçesi, Yazır Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 10 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

Konya Yediler Mahallesi Haberi

Konya Yediler Mahallesi

Mahalle tanıtımlarına bu hafta Yediler Mahallesi ile devam ediyoruz. Yediler Mahallesi'nin bin 600 seçmen ve 5 bine yaklaşık nüfusunun olduğunu ifade eden Yediler Mahallesi Muhtarı Orhan Gürsoy, "Mahallemizde kentsel dönüşüm var. 5 aydır mahallemizde kentsel dönüşümden dolayı çalışmalar hızlı gerçekleşiyor. İnşallah bir buçuk sene içerisinde bambaşka bir Yediler Mahallesi ortaya çıkacak. Mahallemizin yapısı eski olduğu için fazla bir faaliyet olmadı ama tamamlandığında mahallemizin eksikliklerinin hepsini yapacağız. Muhtarlık binası, Emekliler Konağı olsun kentsel dönüşüm tamamlandığında mahallemize kazandırılacak. Yer durumunda dolayı yaptıtılamıyor" diye konuştu. 


SORUNLARIMIZ ANINDA ÇÖZÜLÜYOR 

Karatay Belediyesi'nin her eksikleriyle ilgilendiklerinin altını çizen Muhtar Gürsoy, "Mahalle şu anda şantiye alanı olduğu için yollarda kazı eksik olmuyor. Günü birlik temizlik noktasında belediyemiz üzerine düşeni fazlasıyla gerçekleştiriyor. Sokaklarda caddelerde temizlik noktasında hemen ilgileniliyor. Sorunlarımız...