02 / 05 / 2024

konya zermeram fiyatları

konya zermeram fiyatları

Konya Zermeram fiyatları 253 bin TL'den başlayarak değişiyor. Zermeram projesinde teslimler Şubat 2019'da yapılıyor...

Seha Yapı Zermeram 295 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı!

İttifak Holding’in bünyesindeki Seha Yapı, Konya’nın en değerli ve en büyük imarlı arazisi üzerinde hayata geçirdiği 800 milyon TL yatırım değeri olan Zermeram projesinin tanıtım toplantısını Konya’da gerçekleştirdi.

Konya Zermeram fiyatları!

Konya Zermeram fiyatları dairelerin kat ve büyüklüklerine göre değişiyor. Birinci etabı 353 daireden meydana gelen projede teslimlerin 2019 yılı içerisinde yapılması planlanıyor.

Hızlı tren bileti fiyatları son bir senede yüzde 300 zamlandı! YHT Ankara, İstanbul, Konya, Karaman biletleri...

Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine son bir yılda yüzde 300 zam! İstanbul - Ankara, Eskişehir, Konya, Karaman, Kocaeli, Sakarya Bilecik hattında seyahat edenler, bilet fiyatlarının artmasıyla pahalı bir deneyimle karşı karşıya kalacak.

Hızlı Tren bileti fiyatları bir senede yüzde 75 zamlandı! YHT İstanbul, Ankara, Konya... 5 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Yüksek Hızlı Tren bileti fiyatlarına yapılan zamlardan sonra yolcular azaldı! Hızlı Tren bileti fiyatları bir senede yüzde 75 zamlandı! Peki, Hızlı Tren (YHT) bileti fiyatları ne kadar? Ankara, İstanbul, Konya... İşte 5 Temmuz 2022 fiyat listesi...

TOKİ Konya Cihanbeyli başvuruları başladı mı? TOKİ Cihanbeyli fiyatları ne kadar? İşte TOKİ Konya başvuru detayları!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Cihanbeyli projesinde yer alan konutların başvuruları başladı mı? TOKİ Cihanbeyli fiyatları ne kadar? İşte TOKİ Konya başvuru detayları...

Hızlı Tren bileti fiyatlarına dördüncü zam, yüzde 30 arttı! YHT İstanbul, Ankara, Konya...15 Haziran 2022 fiyat listesi

Ulaşımda zam yağmuru bu kez de Yüksek Hızlı Tren'i de vurdu! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Hızlı Tren bileti fiyatlarına yüzde 30 zam yaptı! Peki, Hızlı Tren (YHT) bileti fiyatları ne kadar? Ankara,İstanbul, Konya... İşte 15 Haziran 2022 fiyat listesi..

Çiftçiler dikkat! Buğday fiyatları kaç lira oldu? TMO, Konya ve Edirne Ticaret Borsası 14 Haziran 2022 fiyat listesi...

Buğday fiyatları, Toprak Mahsulleri Ofisi’nin açıkladığı buğday alım fiyatlarından yüksek seviyelerde seyrediyor. Buğdaydaki artış geçen hafta da sürerken, arpa fiyatları bir nebze geri çekildi. Peki buğday fiyatları kaç lira oldu? TMO, Konya ve Edirne Ticaret Borsası 14 Haziran 2022 fiyat listesi..

Hızlı Tren bileti fiyatlarına yüzde 30 zam! YHT bilet fiyatları uçtu! İstanbul, Ankara, Konya 13 Haziran fiyat listesi!

Ulaşımda dinmeyen zam yağmuru Yüksek Hızlı Treni de vurdu! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Yüksek Hızlı Tren bileti fiyatlarına zam yaptı! YHT biletleri bir gecede yüzde 30 zamlandı! Peki, Hızlı Tren (YHT) bileti fiyatları ne kadar? Ankara,İstanbul, Konya... İşte 13 Haziran 2022 fiyat listesi!

Hızlı Tren bileti fiyatlarına üçüncü zam, yüzde 15 arttı! YHT İstanbul, Ankara, Konya... İşte 20 Nisan fiyat listesi...

Bayram gelirken otobüs biletlerine yapılan zamlardan sonra pek çok kişi Yüksek Hızlı Tren'i tercih etmeye başladı! Peki, Hızlı Tren (YHT) bileti fiyatları ne kadar? Ankara-İstanbul, Konya-İstanbul, Konya-Ankara... İşte 20 Nisan 2022 fiyat listesi...

Hızlı Tren bileti fiyatları zamlandı! YHT Ankara, İstanbul, Konya biletleri... İşte 18 Nisan 2022 fiyat listesi...

Bayram gelirken pek çok kişi hızlı tren fiyatlarını araştırmaya başladı! Peki, Hızlı Tren (YHT) bileti fiyatları ne kadar? Ankara-İstanbul, Konya-İstanbul... İşte 18 Nisan 2022 fiyat listesi...

Konya'nın Kulu Belediyesi'nde gayrimenkul fiyatları TL'ye döndü!

Konya'nın Kulu Belediyesi, köylülerden gelen sert tepkilerin ardından önce Avro üzerinden belirlediği arsa satış fiyatlarını TL üzerinden düzenledi. 

Konya'nın Kulu Belediyesi'nde gayrimenkul fiyatları tartışması!

90 bin metrekare arazi için ihaleye çıkan Konya'nın Kulu Belediyesi, arazileri TL cinsinden satacak olmasına karşın fiyatları Avro cinsinden hesapladı. Köylü tepki gösterince ihale ertelendi.

Konya'da yeni yılda konut fiyatları artacak!

Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) Başkanı Şaban Topal, şu anda konut fiyatlarında artış yaşanmadığını ancak yılbaşından sonra konut fiyatlarında yükselme olabileceğini kaydetti.

Konya Seha Vadi Evleri fiyatları!

Konya Seha Vadi Evleri fiyatları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Günde 42 TL'ye ev sahibi olunan projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim uygulanıyor. 

Konya Zermeram’da teslimler 2019'da!

Seha Yapı tarafından Konya’da inşa edilen Zermeram’da teslimler başlıyor. Proje kapsamında bin 170 konut ve 125 ticari alan 2019'da teslim edilecek.

konya zermeram fiyatları Haberi

konya zermeram fiyatları


Seha Yapı tarafından hayata geçirilen Zermeram projesi Konya Meram'a bağlı Kozağaç Mahallesi'nde inşa ediliyor. Zermeram Konya projesi 300 bin metrekare alanda yükseliyor.


Zermeram Konya projesi 14 bahçe dubleksi, 35 villa ve 9 yalı ile beraber toplamda 1077 konuttan oluşuyor. Zermeram Evleri'nde 2+1, 3+1 ve 4+1 normal daire seçenekleri sunuluyor.


Konya Zermeram fiyatları 2+1 dairelerde 253 bin TL'den, 3+1 dairelerde 299 bin TL'den, 4+1 dairelerde 359 bin TL'den başlayarak değişiyor.


Zermeram Konya projesinde teslimler Şubat 2019 yılında yapılıyor. Banka kredili ödemelerin yapıldığı Zermeram Evleri'nde 48 aya kadar firma bünyesinde taksit imkanı sunuluyor.


Zermeram Konya projesinde seyir terası, gölet, golf sahası, fitness, yüzme havuzu, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, spor alanları gibi sosyal donatılar bulunuyor.


ADRES: KOZAĞAÇ MAH. YEŞİL BURSA SOK. NO: 8 MERAM / KONYA


Telefon:...