01 / 05 / 2024

Konyaaltı 2014 projeleri

Konyaaltı 2014 projeleri

BEACH PARK Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, Konyaaltı'nın batı bölümündeki belirsizlikle ilgili konuştu: Sahilin bakımını 30 Mart'a kadar biz üstlendik. Ancak en kısa sürede buranın sahibi bulunmalı

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Antalya'nın vizyon projeleri ticareti canlandıracak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Doğu Garajı, Nekropol, Balbey, Kent Müzesi projeleri ile Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Konyaaltı Sahili vizyon projelerinin esnafın ticaretini canlandıracağını söyledi.

Antalya Konyaaltı'da projeler hazır!

Antalya Konyaaltı Belediyesi, Öğretmenevleri Mahallesi'nde Kapalı Semt Pazarı; Uncu Ali Parkı içersinde ise ATM Parkı yapımı için projeleri tamamlandı Konyaaltı Belediyesi, modern kent yapısının bir parçası haline gelen kapalı semt pazarı sayısını artırıyor.

Konyaaltı Belediyesi yeni projeler için hazır!

Konyaaltı Belediyesi, 5 ayrı muhtarevi, kapalı semt pazar yeri, anfi tiyatro ve kırsal bölgeler için sosyal etkinlik alanı projeleri için ihale sürecini başlatıyor.

İşte Antalya Konyaaltı'nda ihaleye çıkacak projeler!

Konyaaltı Belediyesi, 5 ayrı muhtarevi, kapalı semt pazar yeri, anfi tiyatro ve kırsal bölgeler için sosyal etkinlik alanı projeleri için ihale sürecini başlatıyor.

Recep Tokgöz: Konyaaltı Sahili’nde proje uygulamak yanlış!

Dolgu imar planı olmayan Konyaaltı Sahili’nde proje uygulamanın yanlış olduğunu belirten CHP’li Recep Tokgöz, “2014’te sahilleri bedava yapacaklarını söyleyenlerin sistemi çöktü. Şimdi yeni formül arıyorlar” dedi

Antalya Konyaaltı'na dört dev proje!

Konyaaltı Belediyesi kente değer katan projeleri bir bir hayata geçiriyor. Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Dört büyük proje ile bambaşka bir Konyaaltı geliyor" şeklinde konuştu.

Antalya Konyaaltı EXPO ve Yaşlılar Kreşi'nde sona gelindi!

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, inşası hızla devam eden Expo 2016 Antalya Parkı ve Yaşlılar Kreşi-Kadın Sanat ve Eğitim Lokali Projeleri’nin de kısa bir süre içinde hizmete açılacağını duyurdu.

Vizyon projeleri Antalya'nın değerine değer katacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri Antalya'nın değerine değer katacak. Büyükşehir Belediyesi, Boğaçayı Projesi, Konyaaltı Sahil Projesi, Film Platosu ve Tünektepe Projesi gibi vizyon projeler ile Antalya'ya çağ atlatacak

Antalya Konyaaltı'nda plaj harabeye döndü!

Antalya Konyaaltı sahilinde yer alan Beachpark’ta yıllardır hizmet veren plaj işletmeleri, restoran ve barların sözleşmesi 28 Ekim 2014’te sona erdi. Antalyalılar bu görüntünün turizmin başkentine yakışmadığını dile getiriyor.

2014'ün en iyi kent konseyi Bursa Kent Konseyi!

İstanbul merkezli Belediye Haberleri Ajansı tarafından bu yıl sekizincisi yapılan ‘Belediye Oscarları’ ve ‘Yılın Belediye ve Yerel Yönetim Projeleri’ ödüllendirmesinde, Bursa Kent Konseyi ‘2014 Yılının En İyi Kent Konseyi’ seçildi.

Antalya Konyaaltı'na 7 yeni park yapıldı!

Konyaaltı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü 'nün 2014 yılı içinde 7 ycııi parkı hizmete açarak bölge halkına 10 bin 646 metrekare yeşil alan kazandırdığı belirtildi.

Konyaaltı'nda 2014'te 7 yeni park inşa edildi!

Antalya Konyaaltı Belediyesi 2014 yılı içinde 7 yeni park inşaat ederek bölge halkına 10 bin 646 metrekare yeşil alan kazandırırken. 34 parkı ise revize ederek modern yapıya kavuşturdu.

Konyaaltı 2014 projeleri Haberi

Konyaaltı 2014 projeleri

Dünyanın en gözde plajlarından 9 kilometrelik Konyaaltı Sahili'nde yaşanan belirsizlik, yaklaşan yaz sezonu öncesinde endişe veriyor, Sahilin bir bölümü için yaşanan siyasi çekişme ve rant iddiaları, bir bölümünün de kiralama süresinin dolacak olması, dünyanın gözbebeği sahilin geleceği ile ilgili soru işaretleri yaratıyor... 


BÜFELER YIKILMIŞTI 


Varyant'tan Büyük Liman'a kadar olan muhteşem sahilin, Baki Beach olarak bilinen bölümündeki tesisler, bir süre önce Antalya Valiliği'nin kaçak yapılaşma olduğu gerekçesiyle, yıkımını istemesi üzerine, Konyaaltı Belediyesi ekipleri tarafından yerlebir edilmişti. Sahildeki büfelerin yıkımıyla çevrede oluşan mezbelelik ve görüntü kirliliği, vatandaşların büyük tepkisini çekmişti. 


Konyaaltı Sahili'nin, bir zamanlar Antalya'nın eğlence merkezi olan, şimdi ise özellikle kış sezonlarında bomboş olan Beach Park bölümü de eski şaşaalı günlerini arıyor. 


Büyükşehir ve Konyaaltı Belediyesi'nin talip olduğu bölümle ilgili, siyasi çekişme ve rant...