27 / 04 / 2024

Konyaaltı Beach Park son durum

Konyaaltı Beach Park son durum

Antalya'da tahliyesinin ardından 700 dönümlük harabeye dönüşen Konyaaltı Beach Park, Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmasıyla yeniden Antalyalılara açılacak.

Milli Emlak'tan Antalya'ya uyarı!

Bir zamanlar Antalya'nın en hareketli bölgelerinden, en canlı eğlence merkezlerinden birisi olan Beach Park'ın 19 yılda nasıl tarih olduğunu ve bugün harabe şeklini aldığının hikayesi devam ediyor.

Antalya Konyaaltı'nda yeşil alanlar ticari kullanıma mı açılıyor?

Antalya'nın Konyaaltı Sahili'ndeki lüks konut önündeki 3 bin 500 metrekarelik park ve yeşil alanın ticari kullanıma açılacağı iddiası bölge halkının tepkisine neden oldu. Söz konusu iddialar için Konyaaltı Belediyesi'nden açıklama geldi.

Konyaaltı Sahili Varyant etabı açıldı!

Antalya’nın pırlanta gerdanlığı ‘Konyaaltı Sahili’ ışıldamayı sürdürüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı Sahil Projesi’nde Sealife bölümünün ardından ikinci etabı Varyant-Beach Park bölümünü de açtı.

Antalya'da 3 gayrimenkulün YİD ihalesi 29 Mart'ta!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait Müze Meydanı/Varyant Bölgesi 40.210 metrekare, Beach Park Bölgesi 373 bin 896 metrekare, Akdeniz Bulvarı 374 bin 343 metrekare taşınmaz yap işlet devret modeli ile ihale ediliyor.. 

Konyaaltı Sahil Projesi için yıkım çalışmaları tamamlandı!

Antalya Konyaaltı Sahil Projesi kapsamında, Beach Park içerisindeki binaların tamamının yıkımı gerçekleştirildi.

Konyaaltı Belediyesi kent yatırımlarına devam ediyor!

Konyaaltı Belediyesi, Pınarbaşı Mahallesi’nde park yapımında sona geldi.

Antalya Büyükşehir'den inşaat ve 29 yıllığına işletme ihalesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konyaaltı Beach Park ve Konyaaltı'nda inşaat yaptırıp 29 yıl süre ile işletme hakkını verecek. İhalesi 19 Ocak'ta gerçekleşecek işin yıllık işletme bedeli 6 milyon 100 bin TL olarak belirlendi.

Antalya Konyaaltı'da projeler hazır!

Antalya Konyaaltı Belediyesi, Öğretmenevleri Mahallesi'nde Kapalı Semt Pazarı; Uncu Ali Parkı içersinde ise ATM Parkı yapımı için projeleri tamamlandı Konyaaltı Belediyesi, modern kent yapısının bir parçası haline gelen kapalı semt pazarı sayısını artırıyor.

Minicity'deki eserler Dokuma Kent Parkı'nda sergilenecek!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Büyükşehir Belediyesi'nin, 'Konyaaltı Sahilini Düzenleme Projesi' kapsamında tahliyesi gündeme gelen Minyatür Kent Parkı Alanı'ndaki (Minicity) eserlerin, Dokuma Kent Parkı'nda sergilenmesini talep etmişti.

Antalya Konyaaltı'na yeni park inşa edilecek!

2016 yılında 30 bin metrekare park yapmayı hedefleyen Konyaaltı Belediyesi, Hurma Mahallesi’nde yeni parkın yapımına başladı.

Konyaaltı 23 Nisan Parkı'na 3 bin kişilik anfi tiyatro yapılacak!

Konyaaltı Belediyesi sınırları içinde bulunan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Parkı içinde yer alan anfi tiyatronun 1500 kişi olan kapasitesi 3 bine çıkartılıyor.

Antalya Konyaaltı'na 2016'da 30 bin metrekare park yapılacak!

2015 yılında 16 bin 100 metrekare park, bahçe ve yeşil alan yapan Konyaaltı Belediyesi, bu sayıyı 2016’da iki katına çıkarmayı hedefliyor. Muhittin Böcek, 2016 yılı içinde 30 bin metrekare park yapımıyla devam edeceklerini söyledi.

Antalya Konyaaltı EXPO ve Yaşlılar Kreşi'nde sona gelindi!

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, inşası hızla devam eden Expo 2016 Antalya Parkı ve Yaşlılar Kreşi-Kadın Sanat ve Eğitim Lokali Projeleri’nin de kısa bir süre içinde hizmete açılacağını duyurdu.

Antalya Hurma Mahallesi'ne yeni park!

Antalya Konyaaltı Belediyesi, modern park ve meydan yapımı çalışmalarına hızla devam ediyor. Hurma Mahallesi’nde toplam 3 bin 347 metrekare büyüklüğünde parkın yapımı için start verdi.

Konyaaltı Beach Park son durum Haberi

Konyaaltı Beach Park son durum

Antalya'da tahliyesinin ardından 700 dönümlük harabeye dönüşen Konyaaltı Beach Park, Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmasıyla yeniden Antalyalılara açılacak. Milli Emlak Genel Müdürlüğü, bölgenin gerekli yıkımların yapılıp halkın kullanımına açılması için Büyükşehir'in işbirliğini istedi, belediye vakit kaybetmeden kolları sıvadı. 


Antalya'da bir dönem güneşin yakıcı sıcaklığında birbirinden renkli plaj partilerinin, gece saatlerinde eğlencenin tavan yaptığı Konyaaltı Beach Park yeniden Antalyalılara açılıyor. 


Antalya'da 'Konyaaltı Beach Park' efsanesi, 1996 yılında dönemin Büyükşehir Belediye encümeni tarafından 'Konyaaltı sahil şeridi kentsel tasarım projesi' adıyla yaptığı ihaleyle başladı. Bölge bir yandan günün her saati birbirinden farklı eğlencelerinin adresi olurken bir yandan da ucu Maliye Bakanlığı'na, Kültür ve Turizm Bakanlığı'na kadar uzanan kaçak yapıları, işletme yanlışlıkları, kazandığı ve kaybettiği mavi bayraklarıyla gündemde kaldı. 


Son yıllarda ilginin giderek kaybolduğu, gece saatlerinde sessizliğe bürünen...